Andrea.

Thinking outside the box

Borta bra hemma bäst??

Kategori:

Hemma igen från BlackPool! Skönt, tråkigt, bekvämt och surt känns det! Saknar redan att få gå runt i fina kläder och glassa runt med ett glas vin i handen 24/7.. men de är ju just därför de är så elegant, för att de händer ca 1 gång per år... eller 3 gånger kanske.

Kul har vi haft iaf. HAde ju inga förväntningar på dansen, placeringsmässigt, men själva framträdandet är vi super nöjda med. Har inte lagt in alla bilder än, men skyflar fram lite smakprover.

Våran gataJag pigg och glad lördags morgonShoppareÄlskling nere vid strandenFixade inför lördagskvällenLola, Lena, Jag & Tobbe på väg till TowerTower, mini EifeltornPå väg till träning och tävlingHyfsat med folk som tränade tidigt på morgonenPå med nummerlappPå golvetTrötta, men nöjdaWinter Garden, dans hallenJag leker vuxen och låtsas ha en kaffe i handen, men de är varm choklad som ligger närmast mitt hjärtaPavillionSpelade lite biljard en kväll<3sista kvällenKYSS MINA FÖTTER!Ute blåste det, vi lekte filmkvällens barhäng

Tobbe tackar alla resenärer och ber er att ha hans buss fira i åtanke nästa gång ni ska på utflykt, HAHA
Mer bilder kommer, ska försöka skynda mig denna gången :)

Idag var det då första skoldagen igen på vääldigt länge. Som tur var hade vi sovis till 9.30 då vankades klassfika och lekar, Go Team TopNotch!! sen kl 12.00 var dagen slut, klart och betalt! Så nu sitter jag med ett ex av Greven av Montecristo den ska vara utäst till Tisdag (Oops).. men de hinns i helgen. Ska även slänga ett öga på engelskan. Nästa vecka kommer förhoppningsvis springa iväg, sen är det mån, tis, ons SKOLAVSLUTNING! WHOHO! Längtar så efter sommaren.

PUSS

Kommentarer

  • maddo säger:

    :) härliga biler! vilket väder ni haft! lovely!

    2009-05-29 | 10:53:06
    Bloggadress: http://maddooos.blogg.se/

Kommentera inlägget här: