Andrea.

Thinking outside the box

31/3 Tisdag

Kategori:

Sista dagen i Mars, tiden går så fort. Idag har vart en jätte skön dag. Egentligen helt ovärd men på någotvis njutbar. Började tidigt som vanligt men gick upp i bra tid så behövde inte stressa i morse :) hade lite softa lektioner och ett stort hål då passade jag på att åka hem, röja och dammsuga mitt + dammsuga övervåningen (pappa tog nedervåningen) team work på hög nivå! Är så stolt över mig själv, för mitt rum brukar gå efter organiseringen "allting ovanpå något annat". Men nu kan man faktiskt gå på golvet utan att skada fötterna och så slipper man hoppa från den ena lilla rena golv biten till den andra. Klapp på axeln andrea! Fick till och med sluta 2 timmar tidigare idag så när jag kom hem och kände mig så stolt över vårat rena hus så la jag mig i soffan och sov.. MUMS!

Ikväll är det disco kurs men eftersom att jag fortfarande drar på nån skum sjukdoms förkyldning så blir det till att titta på. Fast jag tror jag stannar hemma, jag hatar att titta på, man blir bara irriterad och arg för att man inte själv kan dansa.. får sms Erika.
Hoppas på att bli frisk snart för i helgen är det GP i Stockholm och eftersom att förra latin tävlingen inte gick som hoppats så vill jag kunna göra bra ifrån mig den här gången. Hoppas hoppas!




Så måste jag berätta om gårdagen när jag lyckades uppfylla min mardröms tabbe!
Hade bestämt med Tobias att vi skulle mötas på MAXi vid 18 så skulle ta tåget dit.
Sitter vid perongen och ser att skylten ändrats till Kumla Örebro "va bra tänkte jag"
och hoppar på tåget som skulle gå 17:57.. men när jag väl satt mig, slagit upp tidningen
och slappnat av känner jag att tåget rullar iväg aningen för tidigt, jo visst! Springer fram
till snubben i kiosken och frågar om tåget stannar i kumla "Nej, nästa stopp är i Vingåker"
Crap á la crap skriker jag innombords och lyckas få tag i konduktören som lovade
att ringa till nästa tåg som går från Vingåker till baka till Hallsberg och be dem vänta
för vi kom fram tio över och då gick de andra tåget också. Så när vi rullar in i Vingåker
(som by the way känns som en tråkigare plats än Hallsberg just nu) kommer konduktören
igen och kläcker ur sig "Oj! dej glömde jag bort" så där fick jag sitta och vänta i ex antal timar
för att kunna ta mig tillbaka.. asso jag satt där på "stationen" och verkligen grääämde mig själv
över vilket slöseri med tid detta var! Men till slut tog jag mig till baka, följde med till Örebro
& åt mat med Tobbe & Roffe på Jensens Böfhus <3 GOD NATT

Hörs senare PUSS

29/3 Helgen v.13

Kategori:

Fredag

Tvingade mig själv till skolan. Var inte så farligt, kort dag. Tog tåget till kumla och shoppade loss på MAXI. Tog mig hem och började laga mat och efterrätt. Han precis ganska klart till älskling kom hem från jobbet och hjälpte till med det lilla sista. Tommy & Madde kom lagom till Let´s dance finalen och stort grattis till Magnus måste jag tillägga. Så värd vinsten var du! Visst, vi alla som har lite tränade ögon ser ju klart och tydligt att Laila har bättre teknik på alla vis Men, som tony skulle sagt, har man gått tre år på balett akademin så vet jag inte om man ens borde få vara med i ett sådant program?! Nog om det, kvällen var trevlig och jag lyckades till och med laga mat som gick att bjuda på :) Kyckling gryta och klyft potatis blev det.. tror att det var uppskattat.


Lördag

Vaknade upp och åt frukost med Tobbe innan han for och jobbade. Jag var kvar hemma och gjorde mig iordning & fixade liten lunch. Sen åkte vi hem till svärmor, åt mat och var sociala. Sen taggade vi sten hårt och drog oss vidare till Örebro & stans roligaste tema fest, Pimp´s & Hoe´s!!
Kvällen var hur rolig som helst. Men när det vart tid för utgång var jag helt slut. Tog oss till Klaras och stannade där i ungefär 20 minuter innan vi gav upp, tog oss en kyckling tallrik & en taxi hem... skönt att sova vill jag lova (rim). Bjuder på några härliga bilder ;)







Söndag

Söndags morgonen var tung vill jag lova... sedage oss upp och tjockade frukost, jag är en av dem som alltid är sjukt hungriga och sugna på mat dagen efter. Mums! Hade det allmänt mysigt, lagade lite mat så ringer telefonen och va kan jag säja.. vi är så klart två av alla dem som glömde att de var tid för att vrida fram klockan en timma så tjosan hej kasta sig iväg till dansen! Hem igen & äta mat och sen tillbaka! så klart inte så jobbigt för mig som har hållt mig sjuk i över en vecka så ingen träning för mig alls idag. Nu sitter jag framför tv.n med syster yster och funderar över om det är dags att börja plugga inför Kulturhistoria provet imorn kanske ?!

PUSS hej <3

Horoskåp

Kategori:

Aquarius: Is it hot in here? You look good, but you might be getting sick, too. Take care of your health!


Hur mkt stämde inte detta?! haha och de där hot tolkar jag till min Hoe outfit på Lördag som jag testat ett antal gånger & fin slipat på ;)

Horoskåp

Kategori:

Aquarius: Is it hot in here? You look good, but you might be getting sick, too. Take care of your health!


Hur mkt stämde inte detta?! haha och de där hot tolkar jag till min Hoe outfit på Lördag som jag testat ett antal gånger & fin slipat på ;)

26/3 Lalalaaa

Kategori:

Ååh du härliga väder, synd bara att jag inte lämnat huset på 4 dagar, söft! Hatar fortfarande mina baciller! men men är på bättringsvägen och tur är det för helgen kommer bli guuuld! Imorn blir det jätte vuxen middag med Madde & Tommy, jag ska laga mat.. duktigt av mig! Sen på lördagen skulle vi ju åkt till Lidköping & tävlat & gigat lite men men de är som vanligt man får reda på i sista sekund att de inte blir av så f*ck lidköping sa vi. Istället blir det Pimp´s & Hoe´s fest i Örebro hos ovannämda godingar. Feting kul ska de bli!! Ha redan fixat kläder, är sååå taggad!!!

25/3 TV all day long

Kategori:

Hej hej

Idag har jag inte gjort något produktivt alls! Jag, Tob & Sis har bara kollat filmer, glott på TV, ätit våfflor (de är ju våffeldagen :D) och degat i soffan All day long! Aah long Johnson! nu sitter jag här och kollar Grey´s anatomy med syrran, hjärtat for iväg och jobbade en skvätt. De blev en kort.. här är ett till kort från modevisningen, alla flickor!



Världens enklaste chokladsås

Kategori:

Världens enklaste chokladsås

Till marängsvissen eller banana spliten: Häll 1 dl socker, 1 dl kakao och 1/2 krm salt i en kastrull. Tillsätt 1 dl vatten eller mjölk, hälften i taget, och rör om så att allt blandas. Rör lite i kastrullen medan du kokar upp såsen och låt den sedan koka sådär 5-10 minuter tills den är blank och slät. God både varm och kall.

En cool tönt

Kategori:

Hej igen

Jag har gjort det, jag läste Blondinbellas blogg!!! Jag har verkligen låtit bli för hela hennes image stör mig och sättet hon marknadsför sig på, usch! Men nu har jag fallit för mina egna principer och läst. Kan ju säja att det är tusen gånger lättare att läsa än att höra henne prata. De är nog tur att hon skrivet för när hon pratar, och det här måste ni hålla med om, låter det inte alltid särskilt genomtänkt. Vem vet det kanske inte ens är hon som skriver dem där "smarta" inläggen, de gör kanske den där Nils (?) så är hon the pretty face utåt?!  De är nog fullt med rosa moln i hennes skalle. Men en del smarta saker måste hon ju lyckats med eftersom att hon tjänar äckligt mkt pengar för att vara i min ålder. Är nog redigt avundsjuk egentligen men kan ärligt säja att jag INTE skulle vilja byta liv med henne. Visst hon har många saker som folk skulle döda för att ha själva men jag skulle aldrig avsäja mig respekt, värdighet & mitt privatliv. Sen säjer jag ju emot mig själv för jag sitter ju här och skriver blogg själv, men de är liksom inte samma sak. Jag är inte ute efter att ha massor av läsare.. de är mer ett sätt för mig att få skriva av mig och så får man lute mer press på sig när man vet att det kan vara nån som läser.. sen blir man ju inte ledsen när man får kommentarer (A) HAHA

Föresten kan inte nån vänlig själ tänka sig att piffa till min sida? den ser så trist ut.. och jag är så oteknisk!?
Äh vem försöker jag lura, jag är lite utav Hallsbergs egen Blondinbella ibland va? Min fjortis tid har jag iaf haft, den är förbi och tur är väl det. Men ibland ger jag nog ett divigt intryck även om jag inte alls är det. Jag är nog lite av en tönt. En cool tönt :D

24/3 Solsken, reklamrat & fisksoppa

Kategori:


God morgon solsken!
vaknade av att solen
sken in genom fönstret.
hade ett leende på läppen
fasten jag mår äckel.


Sitter och kollar top model 3 och hur det gick för tjejerna efteråt alla gråter och jaja.. och nu kom den där dumma Bonaqua reklamen: Tjejen får applåder för sin presentation och delar ut visitkort. Helt plötsligt råkar hon slänga framsina rödastring trosor som hon sedan skjuter iväg från en penna rakt i ansiktet på en gubbe. Så säjer spökrösten " Visst känner du igen dej? " Ja absolut, jag kastar alltid runt med mina trosor och öööönskar att man kunde spola tillbaka tiden. Gud va uttråkad jag är, sitter och ratar reklamer, sorgligt haha. Nu ska jag värma på lite te & fisksoppa.
Så kan jag tillägga att det här inlägget har jag skrivit om 3-4 gånger för att jag är så klantig!

PUSS

23/3 Entertain me!

Kategori:

Jösses va många inlägg de vart idag, bara för att ja är sjuk, hemma & inte har något alls bättre för mig.. jävla tråk! är redan as uttråkad! Here I am, entertain me! Ska tväta av ansiktet, borsta sen långsamt slummra in till några gamla goda vänner program tror jag, de var länge sedan. Sen vill jag slå ett slag för den andre gamla godingen choklad/vanilj glass med coca-cola i koppen, mums.. blir en härligt skummig & gosig blandning. Sleep tight ni där ute.. jag sjävl kommer nog inte sova en blund, kan knappt somna själv längre :(

PUSS på V*Ä*N*N*E*R

Bilder

Kategori:

Några bilder på min syster som är den vackraste jag vet. Bilderna har hon och hennes kompisar tagit på skoj, men måste säga att jag tycker dem är ganska duktiga.




Modell: Linnea Schirmer
Fotograf: Jessica Nygren

Bye bye

Kategori:

Måste tillägga en snutt. HAr nu snokat runt här på internet (för de är väl det internet är till för, snokning??) och trasslet av alla bloggar och läst ganska gamla inlägg. Hittade lite saker som för ganskla länge sedan sårade mig och fick mig så nära till tårar som man kan vara. Och nu när jag läser det, ett par månader senare, kan jag ärligt säja att jag inte bryr mig ett dugg. Ord som sårade då rör mig inte ett skvatt! För de är inte jag som orsakat problem och det är inte jag som satt mig själv i en rutten position. Om inte ni håller på etiken & moralen varför ska jag göra det? Nej lika vilkor for sure, du når inte mig längre och så är det bara. För livt är gött, livet är här för att levas och det gör jag. Även om jag tar mig egenom majoriteten av dagarna sjuk, blääh! Men utöver det kan de knappast bli bättre. Så ta dina coola prylar, "kändis" vänner och allt annat & publicera hur mkt du vill, ingen blir imponerad längre. Bye bye

23/3 En måndag som alla andra?

Kategori:


Då var det måndag ingen. Så klart är de svårt att somna på söndags kvällen för att man dragit sig i sängen hela helgen. De är konstigt de där tycker jag, på något vis anpassar sig kroppen jätte fort till sovmornar.. de blir en vana direkt och man vill sova till 12 varje dag. Men de spelar ingen roll hur många dagar i veckan klockan ringer vid 6.45, man vänjer sig ALDRIG, iaf inte jag. Sen kan de ju vara precis tvärt om, som när man var liten. Man vaknar i ottan även när man är ledig. Men när man var yngre ville man ju upp tidigt för att se alla roliga program på tv och hinna leka så länge som möjligt. Nu för tiden är det ju tusen gånger roligare att vrida dygnet åt andra hållet, de är ju på natten som alla spännande saker händer?!


Imorse ringde då klockan som vanligt vid 6.45 men det gjorde ingen nytta, hade legat vaken i säkert en timme redan och gissa vad, bam bam baaah jag är sjuk IGEN! vad är det för fel på min kropp? Förhoppningsvis har jag haft alla virus & alla bakterier som finns i hela världen innan jag gått ut gymnasiet och sen slipper jag bli sjuk igen någonsin när man är ute i vuxen livet. Men jag fattar inte vad jag gör för fel?! eller jo de vet jag.. jag tränade igår fasten jag var snorig s egentligen får jag skylla mig själv. Men gör det mest utav rädsla, "vissa" blir så jävla arga om man hoppar över träningen för en förkylning. Men när det är åt andra hållet då är det heeeelt andra förutsättningar. Ja världens alla människor har olika betydelse & olika personliga regler. Hur viktig måste man vara för att få göra egna regler?

Ja nu blir det till att koka te, proppa i sig honung & lite piller. Bara att hoppas på det bästa. Ååh de suger verkligen, hade så mkt planer för idag, imorn, resten av veckan och nu måste man tänka om helt. men så är det.. får arbeta på min flexibilitet och min kapacitet att ta dagen som den kommer och anpassa mig till läget.

La till några grejjer på min "favorit lista" :D

do viđenja <3 

22/3 Söndag kväll

Kategori:

Jaha, ny duchad, mätt & lite för pigg efter träningen. Kommer aldrig somna ikväll eftersom att man sov till 13 men de är iaf teori imorn bitti på spec.idrotten så slipper iaf vakna upp till robbans gapande i gymmet. Har tryckt i mig fruktsallad & mammas muffins med massa glasyr, Love it <3

Har dragit på mig nån skruttans förkylning! Åååh dööh! får hoppas de går över till helgen. Ååh längtar verkligen dit. Den här veckan kommer gå så långsamt. Imorn blir det skolan & flick flack träning på kvällen. Ska försöka hinna förbi Tobias bror också imorn eftermiddag. späckat men de dagarna när det inte händer något blir jag galen, blir så lätt uttråkad. Nu ska jag haka på min syster & kolla på "I hennes skor" innan de blir dags att sova.

PUSS <3

22/3 En seg söndag kommer efter en rolig helg

Kategori:

Ohoj kamrater!

Helgen har vart fiin! Bjöd ju som sagt på mat igår. Invigde grillsesongen tillsammans med Tobias far & hans dam. Så hade hon bakat feting god prinsesstårta! Älska marsipan! Så vi tjockade grillspett & potatisgratäng. Sen piffade vi till oss och åkte hem till Sandra & Marcus där vi firade Sandras födelsedag, grattis! Och där vart det också grillspett & potatisgratäng så man var nååågot fullproppad på det. Dansade och skålade glatt, de var en lyckad kväll må jag säja. Så idag sov vi till 13.. åt frukost & fet lunch och nu vill jag bara gå och döööh har noll lust att åka till träningen.. ååh de kommer säkerligen bli en sån där hård dag idag bara för att man är super seg u huvudet och snorig för fem personer, dumma förkylning som aldrig ger sig av.

Och här bjussar jag på en bild från fredagens balmodevisning. Klänningen var jätte förstor så fick blåsa ut lungorna till max för att den inte skulle åka ner hahah men lite fin kännde man sig även om den här stilen inte känns jätte mkt andrea, bilden är lånad av Emmy <3



Puss från "prinsessan" Andrea

På något vi är jag trött?! gick i.o.f upp och fixade håret i morse, hmm ska nog sova en stund, bara så alla vet det!

Kategori:

På något vis är jag trött?! gick i.o.f upp och fixade håret i morse, hmm ska nog sova en stund, bara så alla vet det!

20/3 Modevisning & engelskaprov

Kategori:

FREDAG

Idag mina damer och herrar är det FREDAG!, denna underbara dag fylldes med följande;
 
8.2O - 9.55 Genrep inför modevisningen

1O.oo "Catwalk"

1O.25 - ? Fika, lunch, promenad

12.oo Engelska prov (gick bra)

.. och nu sitter jag här hemma i min systers rum och lockar hennes hår. Har vart en sinnes skön dag.. lite blåsigt, men de gjore inget. För helgen är här! Och de göttigaste är att om bara två veckor är det påsklov, aaah älska njut och glassa er i livets glans. Nu ska jag leta på något färgglatt att ta på mig ikväll sen ska jag rocka rumpan av ungarna på dansstudion, PARTY! Men så måste jag lägga till att prakt arslet själv glömmde kamera så bilder från Das Modeshow kommer så fort någon av dem smartare lagt ut dem :)

PUSS

PUSS

Kategori:

Awesome stuff!

  • Tobias
  • How I met Your Mother
  • Kladdkaka
  • Sex & the city
  • Dansa
  • Min säng
  • Solsken
  • Vänner
  • paket-pappers-prassel
  • När väckarklockan ringer på en lördag & man kan skratta och stänga av den igen
  • Lediga dagar för övrigt
  • När man går från frissan & känner sig skit het
  • När skolan börjar efter sommaren och man ser stekar brun ut i vad man än har på sig
  • Köpa presenter
  • Min lilla syster
  • Omedvetna bilder
  • Varm oboy
  • Ljudet av snö när det kramas ihop under fötterna på vintern
  • Sås
  • reklam
  • levande ljus
  • Bubbelbad
  • när sanden på stranden bränner under fötterna så man måste hoppa från den ena lilla skuggan till den andra
  • filosofi
  • när jag är frisk
  • udda smycken
  • frukost på sängen
  • namnsdagar (mellan namn firas också)

Den här listan kan göras hur lång som helst, tänker fylla på allt eftersom..

19/3 Torsdag i mitt hjärta!

Kategori:

Sjung; ♪♫♪♪♫

Idag är det Torsdag, imorn är det fredag!
och sen är det hee-e-lg, då är man leeedig!
WOHO!!


Såå, dagen gick fort. Startade med genrep inför balmodevisningen imorse 8.oo-1O.oo. Gick bra, som väntat.. inte jätte svårt haha men de kommer bli skit bra!! Bra musik, roligt folk och fina kläder, hur kan det inte bli succe?! Slutade t.o.m tidigare idag, asso just nu flyter de på så bra. Fast egentligen gör det alltid det, life´s good helt enkelt! Imorn är de kort dag och det möts med tacksamhet. Måste inhandla mat, presenter och lite annat smått och gott, helgen kommer bli bra. Ska hitta nån riktigt fräsig outfit till imorn kväll, de vankas ju barn party! Sen så måste jag fundera ut nåt smaskigt att bjuda svärfar på on saturday, tips?? Madde hit med fläskfilé grytan?! Nu ska jag göra mig själv lite mellis, plugga engelska och sen bjuda min karl på middag, får se vad det blir för smaskigt.. Jag är Gordon Ramsey´s högra hand.


Ibland saknar jag de vit blonda, men så tänker jag på vilket helvette de var och hur slitet de blev och då försvinner tanken!

Tingeling goes russia

Kategori:

och den här gymmade jag  Johanna till idag.. ska vi inte ta och skicka den till Moskva ist? Hoppas den spelas ute iaf, så himla bra!!

18/3 ett tråkigt inlägg

Kategori:

Hola amigos

Har haft en väldigt blandad helg. Dansat, tränat och stått i.. men var ledig mån-tis så har bara legat hemma i soffan och haft det otroligt mysigt. Bara fyllt på alla resurser i kroppen som finns. Gött!

Skolan idag gick hur fort som helst.. sköönt det.

Ikväll blir det privat i latin, as always on onsdays! Jaha de här var ju ett roligt inlägg..NOT! men just nu är det bara vardag tyvärr! de kommande helgerna däremot kommer bli kanoniga.. ta bara fredag till exempel då ska jag hosta fetaste barn discot på dansstudion, slå den va?!

PUSS

My pretty sister

Kategori:


13/3 Fredag, GUS & kanelbullar

Kategori:


FREDAG alla ropar jaaaaaa!!
Underbara fredag välkommen hit! Somnade & vaknade brevid en lika illaluktande och brun-utan-sol kladdig karl som jag själv va. Men hade sovis så de kompenserade för det hela ;) Kom till tyskan och kände mig taggad för en gångs skulle för jag hade, gissa vad?, pluggat på läxan och jag måste säja att de är en jäkligt hälig känsla att veta att man kan svara när hon frågar haha måste göras oftare. Sen var det plöjar lunch med Johanna, Henrik & jakki boy. Men en lunch är inte en lunch utan Anton och hans fantastiska historier om krogarna i Frankrike. De blir liksom lite exotiskt i vardagen.. det kan handla om allt från rika pakistaner som köper skumpa för 2000 pix till Star Wars melodier som spelas hej vilt.. ja en dag i skolan är inte den samma utan dej Anton haha

Hade Engelska också sen var dagen slut, tjoho för korta dagar! Så nu sitter jag här hemma och funderar över om jag skulle överleva på endast kanelbullar? för satan va gott det är. Det är även (nästan) de enda jag klarar av att dricka mjölk till. Mjölk är ju för äckligt! De enda de funkar till är;

  • Kanlebullar
  • Pannkakor
  • Kladdkaka
  • Vissa utvalda kakor



Ikväll blir det privat lektioner igen med Claus, en otroligt härlig dansk kille som vi tränade med igår kväll. Jätte soft att arbeta med och galet snygg (inte lika snygg som du älskling). Men de ska bli skit kul.. man längtar till träningen :)
Efter det ska vi försöka snabba oss iväg till stan och droppa av honom på hans hotel för att sen glida vidare till Maddooos & Tommys casa där det bjuds på mat & let´s dance :)

Men nu ska jag smeta på mig ännu ett häääärligt lager GUS (GUL-UTAN-SOL)
PUSS

12/3 Balklänning, gråt i halsen & latin privat

Kategori:

Igår va det som sagt onsdag.. var inne i stan och provade äntligen klänningen till modevisningen  nästa vecka. Lite för stor men jätte fin iaf :D Kommer bli bra tror jag. Så kom och kolla kl 10.00 fredag den 20 i aulan :)

Sen åkte jag, sis och pappa in till sjukhuset och hälsade på gammelfarmor. Hon såg ut att må bra och lät iaf pigg.. kan inte skriva va som hänt för då börjar jag gråta igen. Jag gråter inte så jätte lätt men igår på träningen när folk frågade hur det var med mig då kunde jag inte hålla masken längre, bröt ihop och började grina.. ja orkar knappt det är så mkt med ALLT!!!

Ikväll blir det privat lektioner med Claus från danmark.. spännande! lite läskigt också! men de ska bli kul.. träligt bara att vi båda är halv snoriga så blir så jobbigt då.. men men de blir bra :)

ska kila och fixa & trixa mig klar...

Hur orkar ni?

Kategori:

de är sjukt! jag tycker själv att jag inte har så mycket att göra. jag försöker planera och får faktiskt till det men när de väl börjar närma sig så visar det sig alltid att jag inte hinner med iaf! va fan är det som tar så mkt tid? och vad är det som jag inte fyller ut tiden med? hur klarar ni andra av det? hur orkar ni?

11/3 Onsdag = ont

Kategori:

Jaha vaknade upp imorse i en varm famn, älskar det.. men de varade inte för länge för alla skulle flaxa iväg till sitt och så är det. Satt och åt frukost och slås av världens fetaste mensverk!!!! proppade i mig en tablett och tuggade till och med i mig en för att de skulle gå snabbare ut i kroppen. Fortsatte göra mig klar men de blev bara värre och värre.. stod ramför spegeln med jackan i handen och tårar i ögonen och då sa jag bara till mig själv "nee Andrea stanna hemma, de är inte värt det" så nu har jag kravlat mig upp i soffan och rullat ihop mig själv till en slags boll/foster. Satan va ont jag har!! asso i hur många århundraden har inte kvinnor haft mens verk? Plåster som hjälper mot snarkning, skumma krämer för typ analklåda eller va sjutton dem säjer på reklamen och fotsvampsalva det kan dem uppfinna men en tablett som skulle uppskattas av hälften av befolkningen på jorden de kan dem INTE klara av! jaja jag antar att dem gör sitt bästa forskar snubbarna! kanske är de just därför dem inte kommer fram till nån verktablett som hjälper, för de är massa gubbar som sitter och exprimenterar! eller så är jag bara ett extra svårt fall! sak samma, värme, avslappning och teé de funkar också ibland.


Är jag konstig om jag säjer att jag verkligen tycker om den här låten? den är ju jätte fin, djup och äkta. Säja vad man vill om Caroline Af Ugglas men de är ju hon som tillsätter charmen till låten. Jag vill inte ha nån "perfekt" Sahra Dawn Finer eller Carola typ, nej jag gillar att de är "smutsigt" och äkta.

Vem är snyggast på din skola?

Kategori:

Jag är en sådan tjej som egentligen inte har någon speciell stil. Jag kan ha på mig i stort sett allting från högklackat till mys byxor. I morse gick jag iväg till skolan utan smink, dels för att jag älskar att gå utan smink och dels för att jag sov aningen för länge. Men pointen var att när jag går runt utan smink kände jag mig så himla naken just idag. Man jämför sig massor, känner sig hel ful & att alla andra är hur piffiga som helst. Men då slog de mig att är de verkligen äkta? Jag tycker att skönhet det är när man är vacker på riktigt inte när man genom gått massa plastik kirurgi i fejjan för att bli snygg, de är fusk! Nej riktig skönhet det är den skönheten som är naturlig, den som de flesta killar kör på… utan smink! Den finns det ju vissa extrema undantag, killarna med Foundation och smet men de ser ju helt skumt ut tycker jag. Och hur kommer det sig? Att när en kille har smink höjer man på ögon brynen men om en tjej inte skulle ha Foundation så är det ännu konstigare.? Jag tycker att killarna i vår vardag är dem riktigt vackra. Alla kan bli snyggare med smink och lite fejk men vem skulle egentligen vara den mest populära och snyggaste i skolan/ på jobbet/ i kändisvärlden om alla gick utan sina fasader? Nej ge mig lite äkthet tack!

Sen att jag nästan varje helg drar på mig min smink mask och dansar de vet jag inte hur jag ska försvara. Personligen skulle jag gärna tävlat i mys kläder helt osminkad men gör jag det kommer vi garanterat sist för att man bryter mot kläd reglerna och massa annat töntigt. Och är de så vi har det i samhället också, kör vi inte på våra fasader kommer vi sist då?

10/3 - 09 tisdags förmiddag

Kategori:

Hål timma.. javisst!! härligt och jag ska passa på att sova!
Jag fattar verkligen inte hur jag kan vara så trött jämt!?!?! kanske dags att byta diet? lite mer grönsaker och frukt skulle säkert sätta fart på min kropp & knopp!

Ikväll är det disco tisdag, mums :) ska blir härligt att få pumpa lite. sen är jag lite sugen på att basta, ska nog åka upp till stugan och slummra in i dimman en stund efter träningen.

PUSS

9/3 - 09

Kategori:

Tjo bré

har vart ute och övningskört, jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Gick hyfsat :D

ikväll tänkte jag vara en duktig dotter och laga middag får se vad det blir :)



Andrew & TobK

9/3 - 09 Helgen & eftermiddagen

Kategori:

hej hej tillbaka till verkligheten a.k.a tråkigheten hallsberg!

helgen har vart toppen let´s dance och efterfesterna var skit kul, biler kommer om de nu vart några?! haha härliga typer.. I fredags morse när vi vaknade vid 7 tiden och ramlade på tåget var man INTE pigg hade kanske blundat i en kvart eller så.. men förmiddagen gick fort och förjoppningsvis älsklings jobb. Sen vart det mat här, middag där och sov i soffan de resterande stunderna. en deg dag, älskar sånna dagar <3

Höll i ett skit roligt grupp föredrag i morse om upplysningen, spelade John Locke haha skit roligt hade vi :D första gången jag inte är rädd för att gå på kulturhistorian.

Nu vill jag att klockan ska ticka fram till 13.15 så jag kan bege mig till stationen och ta ett train till das stad! ska prova klänning till en bal-modevisning :)

pUSS hejs vi hörs senare

6/3 - 09 <3

Kategori:

Hej hej stress äter!

tåget går snart mot El stockholmia och let´s dance ska bli så sjukt kul!!!!

Och som grädde på moset är det våran halv års dag idag :D

PUSS

5/3 - 09 Lång dag, till klippt och let´s dance tripp

Kategori:

Älskar sånna här dagar.. lååånga dagar!

Imorse fick jag gå upp en aning tidigare än vanligt för tåget till stan gick 7.50 och i vanliga fall börjar skolan också 7.50 men jag brukar ta mig friheten att komma si sådär 3 minuter försent men de går ju inte för sig när man ska med tåg.
Så kom in till universitetet och kikade på lite olika program som låckar. vet inte alls hur jag vill göra; "vilo" år? börja plugga direkt? psykologi? PR? asso de finns så mkt... och vill man ens gå i örebro? vill jag ens plugga vidare? är sjukt trött på att plugga vill bara dansa dansa dansa...!!
jaja efter det vart det lunch med tjejer & anton på Rosa li´s sen stan en sväng och glodde runt.
kl 15 hade jag en efter längtad tid hos Madde som fick snygga till mitt trasiga så kallade hår. Man känner sig alltid så snygg när man går där ifrån ;) även fast man knappt har något svall alls haha

Så tog jag tåget hem och här sitter jag med klump i magen för imorn är det tyska prov och jag kan inte ett skvatt!!!!!! fy faan! kan inte det tyska språker bara gå och döööh! blir galen, åh alla bara "men du är ju från österrike du ska ju kunna" bla blaaaa ne jag är inte från österrike och bara för att jag har släkt där ifrån så betyder ju inte det att jag fattar mer än alla andra! Gaah! jaja de löser sig.. snabb plugg kallar jag det, man kan det för stunden och glömmer det så fort man lämnat klassrummet!

Ikväll blir det iaf ingen träning, nej nej.. det är vilo dag! behövligt! är helt slut i kroppen.
Ska bara mysa framför tv:n och packa lite inför imorn.. för imorn far vi upp till stockholm och speckar let´s dance för första gången. De slog oss här om dagen hur många sesonger som gått och tobbe, janette & Tony har ju typ vart med i alla sesonger, vf har vi inte åkt upp tidigare för?? jaja nu blir det iaf av :D

ska plugga lite nu, tror jag.. och sen äta för jag är som vanligt hungrig!

PUSS

4/3 - 09 mer träning och sånt

Kategori:

JAhaow.. då satt jag framför datorn igen.. försöker hitta ett billigt hotell i stockholm men sånna existerar ju inte (när man har lite krav).

Körde feting passet på special idrotten idag med Jin & madde. intervaller i en hinderbana med invävd boxning, skit kul! men fet jobbigt! måste gras oftare!

ska ha privat ikväll men får se hur mkt energi jag har kvar vid 20.30 (?) asso de blir för sent å köra privat till halv tio jag orkar helt enkelt inte.. extra jobbigt blir de när man på allt det redan kört två pass tidigare den dagen.. puuh!

måste glida iväg och byta om

PUSs



Åh här kommer några ev de fulaste bilderna någonsing, jag skyller på att jag hade feber!


Min gulliga (?)  familj


Hej andrea & lilla syster med en snö-flinge-tand


Jag & pappsen skålar i mini öl glas

resten kommer upp på face en solig dag :)

3/3 - 09 Träning

Kategori:

God dag

hur underbar är inte denna tisdag? Vaknade vid 8.50, puss hejdå.. sov vidare och kom sedan i tid till skolan vid 11.30 då det vankades lunchkonsert i aulan.. några av esteterna är ganska så duktiga :) gick och hämtade några böcker i skåpet och sen var dagen slut haha wünderbar! så jag kilade hem och fixade min outfit till i helgen och nu sitter jag här framför datorn.. måste skriva psykologi uppsats, men de kan vänta.

Måste tillägga att jag har en riktigt söft träningsverk i heeela låren. De gör ont i muskler jag inte ens trodde fanns nästan. men jag älskar det! då vet man att de tagit. För igår kämpa jag faktidkt... har vart sjuk ca 2 veckor så de var skönt med rivstart igen. Körde spinning och styrke övningar med skivstång igår morse med tjejerna, feting gympa passet i skolan (första gången EVER skolidrotten är jobbig) och sen flickflack träning med Foffan på kvällen. Fan va kul de är! och igår var den bästa gngen nånsin. satte ´rondat och flickis men behöver fortfarande ha hans hand på ryggen för att ta mig runt.. måste träna upp låren så man kan hoppa runt sig själv! snart, snart..!!

Ikväll blir det disco igen, missade förra gången så de blir kul å se vad man missat.. är nästan roligare när man missat en lektion för då får man verkligen kämpa och så längtar man dit lite extra :)

Nej nu är kl Eliiiiiiit haha fan va coolt ska ta och göra en macka

PUSS

1/3 - 09 Tårta överallt & Bil-lan (?)

Kategori:

jaha ja.. bara 9 månader kvar på det här året, skulle en pessimist sagt men inte jag! de är både skönt fast också skrämande hur fort tiden går ju äldre man blir... sa den visa 18 åringen haha

Lördag

Vaknade upp vid 8.45 och hjärtat begav sig till jobbet. Gick upp vid 11 och åt fukost framför tv:n sen kom pappa och hämtade mig, ett eget körkort skulle vara på sin plats. sätt fart!!! jaja kom hem och firade fadre med tårta och paket. Av mig fick han en Pocket Shower. En slags portabel mini duch som han kan ha med sig på sina jakt och längre fisketurer :) Senare, runt 17 skjussa min padre ut mig till Carlbarks där de vaknades mat och personalfest(?) Helt okej.. eller ja följde mest med för att vara en bra flickvän. Fast de var ganska kul några gubbar är ju riktigt roliga och med Tobbe, Anton & Henke blir det helt enkelt alltid roligt :D TEstade bil spelet lite innan "lanet" (hahahahahahahah) men sata va dålig jag var så drog mig ur turneringen för att behålla en smula självförtroende/värdighet. Kvällens mål var då utgång men de blev det inget med. vid 11 höll vi alla på att somna så drog hem och sov. Gött de med


Söndag

Vaknade som på rutin vid 8.15 när duchen går igång.. fick varm oboy på sängen och världens mysigaste kyss och vem kan somna om då? så gick upp och röjde lite i köket innan ja vart hämtad. Myste lite med syrran och har nyss käkat lunch och tårt-left overs. Om ca 1,5 timma är de träning, är inte helt kry än, hostar och bla blaa men ska nog träna iaf har ju inte ont i halsen så då kan de ju inte va så farligt.

PUSS