Andrea.

Thinking outside the box

Amazing Horse

Kategori:

"påsklov"

Kategori: Thinking outside the box

Dansen har tagit påsklov så inget disco pump idag, känns jätte tråkigt. Men latin kursen igår gick hur bra som helst. Alla var så glada och goa' Sånt gillar vi! Efter det åkte vi till Max och firade med en hamburgare och jag har hittat en ny favorit. Förut hade ju McDonalds en kampanj, El nacho, som jag bara älskade men sen försvan den så klart. Nu har Max en liknande kampanj, Macho Nacho, och den är to die for! Hamburgare med nacho chips, guaccamole och stark sås.. helt rätt enligt mig! Så skynda skynda innan den försvinner.. Yumh!

Idag var det påsklunch i skolan. Blev så j*vla glad! Till skillnad från min systers skola så fick vi dessutom påskmust, mums! Och när man sitter där och är hur lycklig och mätt som helst då skådar jag på avstånd en plåt med... Chokladpudding! med... Grädde! Asso det är ju vardagslyx om nåt'!
Nu har jag börjat fundera över om jag borde skaffa en ny kategori.. "Saker jag äter". För ärligt talat så handlar ju hälften av allt jag skriver om just vad jag äter HAHA!


Keep it fresh! *SMACK*

Nu är ju frågan..?

Kategori:




Easy choice!

Min söta far.

Kategori:

Här om dagen ringde pappa mig och undrade om jag ville ha någonting från apoteket.

- Ja tack, försvarets hudsalva tack!
- Ska ske, sa han.


En halvtimma senare dyker han upp.

- Försvarets var slut så jag tog den här istället. (kastar till mig en gul liten sak)

Min far är ju för söt. Ett Bamse lypsyl tog han istället. Men det smakar och luktar likadant som försvarets och det känns lika mumsigt så det passar mig perfekt. Dessutom blir man glad varje gång man känner läpparna fnasa och tar fram det lilla söta stiftet. PUSS

Måndag all over igen.

Kategori:

Första skoldagen efter sjukdoms eran. ja.. jag dog i alla fall inte. god skolmat faktiskt och vi slutade tidigt, så jag borde sluta klaga nu. Mötte syster på väg hem och följde med henne till konsum och köpte kakor. MUMS! Så nu sitter jag här och doppar Ballerina kladdkakor i mjölk.

Ikväll ska jag och Tobias hålla i "det yngre" gängets latin kurs. Är hyfsat nervös men framförallt taggad, det ska bli roligt. Har planerat ganska hyfsat och känner mig redo. Ska köra hårt med dem Mohaha!




Så här vårig var jag idag. Och min generösa syster lånade mig hennes skor från Tiamo. Perfekta i detta blöta "vår" väder vi har just nu. Man kan trampa i vilken vattenpöl som helst utan att få blöta strumpor.

Söndags trött.

Kategori:

Fasten jag varit hemma i en vecka och bara sovit i soffan är jag fortfarande helt slut. Är antagligen bacillena men på något vis känner man sig aldrig utvilad. Mysko! Har endå spenderat 4 timmar på dansstudion. Hade lite genomgång inför kursen vi ska hålla, tillfälligt, imorgon. Och så kom Tobias K och hälsade på ign. Man blir alltid så pigg när han är i närheten. Han är verkligen en energi spridare.

Imorgon har jag då skola ( inte påsklov som resten utav sverige ) nej då Hallsberg, denna underbara lilla (L)ort är speciell, vi har lov v 14.. kul!!! jaja, inte klaga snart är det över, bara två månader kvar.

Nu ska jag baka något onyttigt med syster. Pusspuss


Linnea är söt och jag ser ut som en dinosaurie!

Work.work.

Kategori:

Gjorde en dansuppvisning och lite teaching i går kväll/natt i Kumla. Ett underbart gäng som firade en ännu roligare mans 40 års dag. Vi gjorde vårt bästa och det verkade uppskattat. Mer sån't!

Springflicka.

Kategori:



Så här såg jag ut idag, och av någon anledning ser jag skit förbannad ut när det egentligen var tvärt om. Mår mycket bättre idag och det var jätte roligt att vara på en disco tävling igen. Nu ska jag laga mat, PUSS

This is how we do it.

Kategori:

Och så här såg vår efterrätt ut igår kväll. This is how we do it friday night style! Vad saltet gör där i bakgrunden vet jag inte för den enda ingrediensen i denna röra var socker. WE LÖÖV IT!

Laddar inför fredagsmys.

Kategori:

Väntar på att babe ska sluta jobbet så fredags myset kan starta. Har planerat middag och massa glass, MUMS! Ska verkligen bli skönt med en riktigt lugn fredags kväll, dem är så få att man verkligen njuter av dem. love.


Blackpool, England 09

Ny badad.

Kategori: Thinking outside the box

Startade dagen med ett långt bad och tyckte att jag riktigt lyxade till det när jag drog med mig datorn in och spelade massa musik. Gött! Just nu försöker jag lista ut vad jag ska ha på mig imorgon. Danstävling här i "stan" och en annan ska vara spring flicka HAHA!! Lite pinsamt faktiskt, men man måste hjälpa till så jag planerar att ta  pinsamheten med stil. Jag ska kombinera arselt av mig!

Nej nu ska jag rota fram någonting som skulle kunna likna en lunch, left over pizza kanske? Usch! Jag hatar micro pizza hoppas hoppas hoppas det finns någonting annat. Godis får det bli, så jävla nyttig är jag! Det är varnings nivå på mig asso. Finns det inget gott hemma då brukar syrran och jag ta allt möjligt och röra ihop till en gegga som skulle kunna likna kaksmet/havregrynsgröt. Bara det smakar sött, HAHA vart ska detta sluta? Men finns alla ingredienser hemma är vi faktiskt riktiga mästare så jag antar att vi bara har anlag för improvisation helt enkelt.


Puss

Mitt i natten.

Kategori:

Miss i nassen och jag kan inte sova. Kanske för att jag pumpar musik i öronen och chattar med både en och två underbara människor. Att få skriva av sig är behövligt. Och att få gehör för sina tankar. För vissa av dem där tankarna stämmer inte.. Jag är f*cking fabulous!

Pizza.

Kategori:

Har nu läst igenom alla mina tidningar ännu en gång och har sjunkit till den lägsta nivån av Tv tittande; jag har Sveriges värsta bilförare i bakgrunden!!! Min karl bjöd med mig på Cirkus Möller för att pigga upp men mår för dåligt för att röra mig utanför huset eller möta andra människor, så himla typiskt! Jag hatar mina baciller mer och mer för varje sekund som går!!!!!!

Men pappi kommer snart hem från jobbet och han lovade att köpa med smaskens pizza till mig som tröst. Hmm, tröst ätande? Hemligheten bakom min Beach 2010 kropp? JA! HAHA!


Men det är lugnt, jag passar i alla frisyrer!

Going CRAZY.

Kategori:

Jag är i seriöst behov av shopping! Blir snart galen över min garderob. What to wear, what to wear? Är en utav dem värsta frågorna jag vet! Och nu när Rut m. fl. och Monki äntligen anlänt till Örebro har jag inte varit där ännu. Men snart så.. Ååh jag önskar jag vore rik!

MakeUp.

Kategori:

Blev bjuden på drinkkväll av Maddis på lördag, tagga! Så detta blir helgens sminkning..


HAHA.. det ser så läääskigt ut!

Afternoon.wake.up.call.

Kategori:

Idag vaknade jag 13.30!! Trodde inte mina ögon när jag sneglade på mobilen. Men det behövdes antagligen då jag faktiskt la mig runt 23. Men under denna eftermiddag har jag upptäckt njutningen med att läsa tidningen, vuxet de där! Men där satt jag med ett glas te, rostat bröd med laxpaté och heeela NA framför mig på frukost bordet. Riktigt mysigt och jag tror jag börjar förstå mystiken med det hela.

Nu ska jag kolla Top Model 10 och dricka ett par muggar varmvatten PUSS

Night time.

Kategori:


Dags att gå till sängs så jag och söta farbrorn i Upp! önskar en God natt.

Det är inte bara jag.

Kategori:

Detta är näst intill hilarious!

Vår Mode.

Kategori:

Har under mina 3 sjukdagar befunnit mig i New York och Paris. 10 timmar av Sex & the City och filmen Djävulen Bär Prada, och jag älskar det! Är så trött på att ligga här nerbäddad och grå. Jag har även bläddrat igenom alla gamla ELLE tidningar och skaffat mig rejält med inspiration inför våren. Längtar så efter alla blommiga klännings mönster, earth-färgade skor och futuristiska accesoarer. När jag hade som tråkigast började jag rota igenom min mammas goodie-garderob (där kan man hitta ALLT) och fann detta söta nagelack. Precis den färg jag längtat efter och det pryder nu mina naglar framöver.

Andrea a.k.a Mr.Burns

Kategori:

Idag känner jag mig möjligen en gnutta bättre. Men gårdagen var inte rolig. Reste mig endast ur soffan vid ytters nödvändiga tillfällen och min syster och jag enades om att jag numera liknar en exakt kopia av Mr.Burns. Likheten är slående; dem klena armarna och den rasand hållningen. Ansiktsuttrycket är väl inte helt där ännu men slugheten har jag allt ibland. PUSS



Idag.

Kategori:

Mrs. Sjuk! Somnade kl 22 igår kväll och vaknade kl 10 i morse, tolv timmar, inte illa! Mitt liv består just nu utan hostande! Vilken minut som helst nu flyger lungorna med upp. Det är ganska säkert kroppen som trodde att det var fritt fram att slappna av när veckans tunga stenar lyfts av axlarna och då anföll bacillerna mig! Så äre.. det går snart över, får se hur väl jag klarar mig ur sängen imorgon. Puss natt nu ska gammel tant andrea gå och lägga sig (snart iaf) efter hollywood fruar! Ååh, my favorite show! PUSS

Söndags.

Kategori:

I söndags bar det av mot stockholm igen. Men den här gången vankades det jobb. Ett stort företag ska ha en giiiganstisk "firmafest" och vi är ca 10 dansare som ska vara med och lär dem dansa, i sann let's dance anda. Det kommer bli hur bra som helst.  Det är fortfarande lite hush hush! Men jag berättar mer när jag får. Syster såg detta som ett utsökt shopping tillfälle och följde med som stöd. Love you <3

Lördags.

Kategori:



Lördagens tävling gick väldigt bra med tanke på omständigheterna. Min kropp hade bestämt sig för att straffa mig på flest tänkbara sett så mensverk, huvudverk och feber förgyllde min dag, men dansandet gick bra. Så även om det blev en tigid hemkosmt spenderade jag kvällens sista timmar i soffan inlindad i en filt, tills jag gav upp och somnade runt 21.30. Det som hjälper bäst mot all typ av sjuka är sömn!

Ikväll.

Kategori:

Ikväll får jag äntligen lugn och ro, fredagsmys med älskling och kladdkaka i mängder ska det bli! Imorgon är det latin tävling i Stockholm så ni som har vägarna förbi Brännkyrkahallen mellan kl 12-13 kan komma in och se oss dansa. Men som sagt den här veckan har tagit kol på mig trots att den varit kort. Tre sömnlösa nätter på rad, bultande huvudvärk och stressutslag är inte helt okej. Men som jag sa till pappa förut det känns som om jag gått runt med en för tight korsett som jag nu äntligen fått tagit av, syre strömmar in i mig igen. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av ett par timmar i soffan.


Och så här fulbrun är jag just nu, fritt fram att skratta! Solduschade mig idag på Spahuset i Örebro och färg fick jag allt! Pappio skjusade mig fram och tillbaka från föresläsningarna och min jacka luktar numera obotligt av brunutansol!



PUSS

Eftermiddag.

Kategori:

Tacos till lunch i skolan, mums! Och Idag tog äääntligen tema arbetet slut, Könsstympade kvinnor i Kenya har fått stor uppmärksamhet idag och jag är alldeles kladdig efter solduschen. Fredags myset väntar!


Tacos från Paco's.. skolans var inte lika fin!

Charm.

Kategori: Thinking outside the box

I brist på underhållning då jag inte ska bege mig till dansstudion förens om en timma och då jag tvär vägrar att plugga mer bjuder jag på en inblick i vad jag kallar "This is how we do it sistha' stile". Jag och syster roar oss bäst vi kan i denna annars okände nederbörd snö(?)

Jag idag

Kategori:







Gårdagen.

Kategori:

Min underbara morfar åker till Österrike ett par dagar och kom med mat för att säga hej då. Pirog/Vårrulle.. hur som helst väldigt gott! Jag ska nog anmäla honom till Top Chef, stjärnkockarna eller halv åtta hos mig.. han skulle bräcka alla! Puss

Bebis.

Kategori:


Farbror (HAHA) Tobbe och brorson Emil.

Pesto i vårt hjärta.

Kategori:



Pesto, skinka, ost.. Yummih!

Stripes.

Kategori:

Systers top, H&M, och svarta jeans så slitna att jag inte vet vart de kommer ifrån blev dagens klädsel. Naturkunskapsprovet gick bättre än väntat så nu kan man andas ut.. tills på fredag när nästa dödsdom väntar, men det är future andrea's problem! Mellis time!

Tisdag kväll.

Kategori:

Träningen idag tog kol på mig. Hade redan lätt träningsverk i låren och idag hade Erika bestämt att vi skulle "köra hårt" och det menade hon. Det var länge sedan jag svettades så.. kan redan känna morgondagens smärta! Men det är rätt, då vet man att det tagit! I like it! Så efter min träning gick jag en trappa upp och stretchade medans Tobbe breakade med sina elever. Åt en banan och körde sedan en timmes latin teknik.

Nu ska jag se klart Desperate Housewives och somna till Cougar Town. Sleep tight love for my love <3


I Love You Phillip Morris.

Kategori: Thinking outside the box

Så gårdagens film blev alltså I love you phillip morris. Jag hade såå höga förväntningar på den och framför allt Jim Carrey. Reklamen är väldigt missvisande och man blir förvånad över handlingen men trots den aningen mer allvarliga tonen är den se värd. Jim gör som alltid ett fantastiskt jobb när det kommer till att utrycka känslor genom grimaser and I like it!


Idag har jag bara tråk pluggat! Kollat Sex & the city och ätit tiramisu med Daddio! Sista lediga dagen och imorgon väntar det vardagliga allvaret, naturkunskaps prov och ja.. vem vet vad, den som orkar gå upp i morgon bitti får se. Time att dra på sig träningskläder, knäskydd och fylla vattenflaskan, Disco-tisdag väntar PUSS

Ändrade planer.

Kategori:

Tv måndag blev det inget med, älskling bjöd med mig på bio. Hörs imorgon Puss

Taggar tv måndag.

Kategori: Thinking outside the box

Ikväll börjar Håkans Bar! Asso Håkan min favorit.. hoppas det är lika roligt som det verkar. Efter det Svenska Hollywood fruar, jag äääälskar "tacky" program och för övrigt tycker jag att Maria Montazami har galet snygg inredningsstil. Sen att det tar henne en kvart att bestäma vart kudden ska ligga bortser jag men det är nästan precis så jag vill att mitt future house ska se ut. Tänk att få inreda ett så stort hus precis som man vill (vilket kräver obegränsat med pengar) men det vore ju hur roligt som helst. Och hennes budget är ju ett kapitel för sig. Hon får lön/veckopeng (?) av sin man som då blir "hennes" sen har hon även hans kontokort som hon varvar med för hon tycker det är roligt att "spara" på sina egna pengar. Roligt och sorgligt! Bra TV, iaf enligt mig. Nu ska jag och syster klura ut en smaskig middag och till efterrätt... Tiramisu! Yumh!

20 minuter.

Kategori:

20 minuter av frisk luft, solsken och tankerensande..

 

Måndags brunch.

Kategori:



Aah.. en ledig måndag så jag passade på att lyxa till det med sovmorgon och brunch. Men allt är inte helt slött, har faktiskt suttit och pluggat några timmar så nu ska jag belöna mig själv med en jogging runda i solen. I Like it!

Trött.

Kategori:

Sleepy time. Här helt slut efter helgens flängande fram och tillbaka. Men en timma i solen gjorde susen. Nu ska jag läsa Elle och somna i min mysiga säng.. imorgon är jag ledig så sovmorgon är på sin plats.

 

World wide fashion.

Kategori:


Andrea a.k.a Antarktis




Jin, Johan & Mitch.. Asian people.


En otroligt lång men rolig dag. En riktigt häftig hår och makeUp visning som blev så pass maffig tack vare variationen på folk. Mitt hår var ett helvette att få ut men inte hälften som hemskt som att få bort den vita färgen från kroppen. Den sitter fortfarande kvar efter otaliga skrubbar och intvålningar. Men det flagar säker bort snart HAHA

Puss

Jag idag

Kategori:

Att tröstäta.

Kategori:

Fy farao vilke dag, det bästa är att den aldrig kommer igen! Så här sitter jag med en stor bit morotskaka som syster och jag bakade igår.. den bästa medecinen.

Morgon.

Kategori:

Ska strax åka iväg men hinner slänga in en morgon släng kyss till alla glada. Och så håller vi tummarna för att solen tittar fram idag också.

Food.

Kategori:

Ikväll bjuder morfar på mat igen, kyckling gryta.. MUMS! Han är den optimala kocken. Efter det ska Tobias och jag fara iväg till Örebro och se Money Brother på Ritz =)

 

 

,

Kategori:

Jag idag

Kategori:



Sovmorgon, sköönt! Emmy och jag åt lunch och var helt själva med Herbie på Naturkunskapen. Vi satt mest och diskuterade olika religioner, tankar om livet, flatslöss mm. Nu ska jag ägna min matteboken ett par timmar Puss

Night folks.

Kategori:



DAgs att varva ner, ta en kopp varm oboy och sakta somna in.. sova is the shiet! Puss

Tisdag i alla ära.

Kategori:

Flängde till Johanna som sminkade halva mig till isprinsessa. Riktigt stiligt. Inspiration hämtad från Projekt Runway.




Efteråt smällde vi i oss sushi till mällis, hämtade upp Rosmark och pumpade loss på Discon :) En riktigt härlig tränings dag. Puss

New Jacket in Town

Kategori:

God lunch.

Kategori:

Idag hade vi hårdaste idrottspasset någonsin i skolan, simning! Stafett - Två lag = Blodigt allvar! Sådan mjölksyra har jag aldrig tidigare känt på. Så nu känner man sig riktigt duktig =)

Så fort jag tagit mig ifrån skolan ska jag bege mig till Örebro stad och till Virginska, Ska testa sminkning inför modevisningen på fredag, spännande spännande. Alla frisörer har som projektarbete skapat en world wide fashion visning och jag är "öppnings nummret" - Antarktis.

See you later *

Mat.

Kategori:

Nu ska jag äta kvälls mat och somna framför Tv:n, ja tack.. god natt <3

A Dancers MakeUp.

Kategori:

Helgen v.9 -10

Kategori:

I helgen var vi i Göteborg och tävlade i latin, kom på fjärde plats och är väääldigt nöjda. En rolig lördag. Den oändliga bussresan är ju ingen hitt men mysig på sitt sätt. Dessutom hade Jag och Tobbe 1.5 år i lördags. Det är lite lustigt hur man i början av sitt förhållande räknar minuterna och hur man efter ett tag minns det lite då och då.. hur som helst den 6:e varje månad blir lite av en gladare dag =)


Lunch i Göteborg stad


Svettiga efter finalen :)


Och som alltid efter tävlingar den väl planerade, nyttiga återhämtnings maten på McDonalds <3

PUSS

Powerwalk.

Kategori:

Efter en havregrynsgröt frukost rivstartade jag dagen med en powerwalk. Kände inte för gymmet och försöker få lite variation i träningen så en promenix på 40 minuter blev perfekt i vår(?) solen. För övrigt har den här skoldagen sänkt mig mer än vanligt. Usch! Det mest posetiva som hänt hittills var att det fanns kalkon till mällismackan.. sorgligt HAHA!

Fika.

Kategori:

  • Kladdkaka
  • Kastrullvärmda hallon
  • Florsocker

Prom.

Kategori:

Gick upp i ottan för att locka håret och anlände till aulan där fina Johanna fixade mitt hår inför kommande visning. Jag tror faktiskt att det gick väldigt bra. Kände mig jätte fin i klänningen jag och alla andra flickor fått låna ifrån White night i Örebro.

Efter visningarna fick vi åka iväg till en studio och ta lite "proffsigare" bilder för en katalog som ska finnas i skolan som extra inspiration inför balen. Kul kul =)

Night night.

Kategori:

Time to sleep. Var med syster på filmen Alice i Underlandet och den var jätte bra. Inte som jag tänkt mig, men sevärd =) Pappsen hämtade oss i stan och skjusade mig till dansstudion runt 21, avverkade ett en-timmes-pass med älskling och vi känner oss ganska taggade inför lördagens latin tävling i Götebrog. Den gemensamma bussen som går kl:6.00 känns däremot INTE(!) helt okej. Nu ska jag föna håret tort och få mig ett par timmars skönhets sömn. Det kan behövas då det vankas två stycken balmodevsiningar imorn i skolan. Puss natt <3


Jag idag, systers tröja från Hust.

Student 2010

Kategori:



Facket i mössan måste vara den bästa uppfinningen någonsin, perfekt för leg. & kontokort. Nästan så man vill ha mössan ute varje gång så man slipper trassla.


Alla andra skrev sitt klass namn, jag gjorde student mössan lite mer i min stil ;)

Torsdag

Kategori:

Sitter i skolan, väntar på nästa lektion. Har tränat inför balmodevsiningen nyss och ja.. de börjar ta sig. Ikväll ska jag och syster på Alice i Underlandet, är så taggad att jag spricker. Är rädd att jag byggt upp den, men vi får se =)

Ingen lust.

Kategori:

Har verkligen ingen lust att sova nu. Är trött men vill verkligen inte somna. Jag behöver en kram.

Det finns en del trevliga människor iaf

Kategori: Thinking outside the box

I eftermiddags ville skrothögen på hjul, för första gången, inte starta.. batterit var finito! Så den fick stå hela dagen utanför Alléhallen. För ca en timme sedan hjälpte Tobias mig att dra igång den och det funkade, körde ett par var och får självklart kärringstopp mitt i en backa, 200 meter hemifrån! Så jag står där, rullandes i backen när jag ser en kille komma springandes och frågar om jag vill ha hjälp. "Ja tack!" Så han och hans bror hjälper till med startkablar och allt som hör till men om fan skapet startade? NEJ! så Emma, du gjorde rätt i att inte byta bil med mig och jag.. ja jag får gå till fots tills jag hittat felet, eller ja hahhah de lär ju inte vara Jag som upptäcker det. Men allt löser sig nog, de är ett under att det inte hänt tidigare. Nu ska jag ducha av mig kvällen träning och stoppa i mig lite mat.. eller lite left over tårta? Puss natt

New love in town.

Kategori:

Top of the morning.

Kategori:

Har redan hunnit till skolan och tillbaka hem igen. Fick gå upp tidigt för det vankades träning inför balmodevisningen på fredag, spännande! Vi blev klara tidigare än jag räknat med så väntar på att tiden ska gå. PUSS

Hard work.work.

Kategori:

Körde disco pump i 1.5 timma, åkte hem och åt super god morfar mat, myste med Tobbe och syster, sen åkte vi tillbaka till dansstudion och körde ett pass till.. mycket träning idag = mycket träningsvärk imorn God natt!

Mällis.

Kategori:


apelsin juice och avocado macka PUSS

Old.Times.

Kategori:

Hittade en bild, ca 3 sommrar gammal. Har drömt om afro sedan jag var liten och här fick jag till det HAHA!

Väntar.

Kategori:

Har suttit framför datorn sen jag kom hem från skolan, försöker få tiden att gå. Väntar på att syster ska komma hem så att vi kan leka. Ikväll blir det middag på stan och bio med älskling ♥

Biker.

Kategori:


Älskling jobbade över en kväll så jag åkte dit med munkar för att pigga upp. Passade på att testa lite sjysta motorcykelkläder. Kyss

Då var man här igen..

Kategori:

..i skolan! helt kul är det tyvärr inte. Men bara några månader kvar till studenten. Flög upp ur sängen imorse med stans huvudeverk men det var inget som en alvedon inte kunde lindra. Havregrynsgröt till frukost och ett gym pass med Jin blev starten på dagen. Nu väntar Religion B och fisk med remouladsås äkta skolmat Puss