Andrea.

Thinking outside the box

31/12 - 08 "Dagen är här!"

Kategori:

inatt har jag inte kunnat sova alls! har bara legat och grubblat och de är fler som gjort, tyvärr..
Hade värsta mardrömmen någonsin ch usch, vill inte tänka tillbaka! Idag ska ju vara en rolig dag, men hmm.
Tobbe & kalle kommer nog vara aaaaas pigga på festen ikväll. De var nämligen uppe till 4 i natt och la golv (?) smidigt pojkar ;D men de blir säkert fint. Har inte vart där ännu, tänkte vara en duktig flickvän och komma över med lunch åt dem!

Nu ska jag och mamma gå och handla allting till ikväll.. PUSS

30/12 - 08 Lever folk på andras bekostnad?

Kategori:

Idag var en sån där tänkar dag. pratade ut lite grann med madde och har grubblat vidare sen dess. Man hittar nya grejer hela tiden! jag hata verkligen alla internet sidorna samtidigt som jag inte kan låta bli att vara medlem både här och där. Men just idag så slog det till.. lever vissa människor bara för att reta upp andra? jag tror det.. för hur egenkära vissa än är så måste de drivas av någon slags hat-bensin, ett slags ämne som endast kan uppstå när de lyckas såra folk. Och till alla er som äääälskar kännslan avundsjuka hos andra säger jag bara döööh! för att vara avundsjuk är det VÄRSTA jag vet och ingen förtjänar det! Var mot andra som du vill att de ska vara mot dej, for the love of god!!!! Ett nytt år står för dörren så imorn tänker jag bara okusera på allting bra och satsa för att 2009 blir ännu bättre.

När året 2006 tog slut så var jag verkligen på toppen av lyckligheten, de var mitt bästa år någonsin, men sen kom 2007 och på något sett vart det Ännu bättre! Hur jag nu lyckats vet jag inte men 2008 kommer bli svår slaget för det har hänt så mkt underbart, de bara spritter i mig när jag tänker på allt bra :) Så nu får jag kämpa för 2009, fast det kommer inte att bli svårt. Blir detta nya år hälften så bra som 2008 så kommer jag antagligen skratta & le mig själv till ett par år längre liv.

Men som sagt imorn ska jag ta upp lite skit sen svälja ner det med skumpa för här ska festas!

PUSS

30/12 - 08 " Klipp & serpentin sökande"

Kategori:

God efter middag..

Imorse gick jag upp rekord tidigt under lovet. kl 7.30 ringde min Mr.Cool signal till väckning och de var bara å stiga upp. SNabb duch och stress frukost för den snabba duchen blev inte så snabb som jag tänkt mig. Så tog jag mig till stan med train och kom faktiskt i tid till Madde på Zodiak. Vart jätte nöjd med håret denna gången också. Man känner sig alltid så fräch efter ett frissa besök och så luktar håret så där lyxigt gott haha.
Försökte sen få tag på lite pynt till festen imorn. Hittade inga svart vita serpentiner tyvärr så de vart ballonger, (?) men fick samtal om att tobbe fått tag på några bollar (?) så de blir säkert bra haha Ska bli riktigt roligt men är endå nervös ör att de ska balla ur.. hmm..

Åt lunch med pappsen nyss, men jösses vilken slarvig personal. Först fick vi vänta i en kvart till de ens fattade att de stod massor med folk i kassan och ville köpa dagens. Sen var massor med saker slut. Hur tänker dem när de driver lunch restaurang och maten är slut redan vid 12? jaja, deras problem, inte mitt.

Nu sitter jag och försöker bestämma vilken bål vi ska ha imorn, spännande :)

Glöm inte att det är Black & White som gäller kära gäster!

PUSS

Måste bara lägga till den här youtube länken. De här har vart min absoluta favorit låt hur länge som helst nu, iaf 2 år. Den påminner mig om allt som är bra i mitt liv och den passar ju bra eftersom att de gått 52 veckor till i livet sen sist. Tiden går fort och det här är ett citat från en mycket vis dam vid namn Kerstin jag känner;

Livet är en lång väg med mängder av tecken. Så när du åker runt så ska du inte komplicera allt. Fly från hat, misslyckanden och avundsjuka. Begrav inte dina tankar, gör din vision till din verklighet. Vakna upp och lev!


http://www.youtube.com/watch?v=U9tzEF4lNqw

Älskar dig <3

29/12 - 08 " Stress frukost & en dag på salongen"

Kategori:

Tjo hej och klackarna i taket..

vaknade som vanligt i tid men gick där emot inte upp lika duktigt. Stressade i mig frukost fick skjuss till hallsberg men lyckades endå komma lite försent till Erika som väntade. Har nämligen suttit och gjort naglar i fyra (!!!) timmar idag. och efter mig kom syrran och fick sina fixade så jag satt kvar och snackade så heela dagen försvan. Tokigt! jaja.. de var ganska roligt.. var länge sedan man satt och bara pratade med någon så där.

Har inte sytt klart klänningen ännu och de känns lite panic at the disco men de ska nog lösa sig.. hoppas jag. Är allmänt nervös faktiskt men de ska bli kul som faan! är taggad och samtidigt rädd.. vet inte riktigt varför men de ska nog gå bra.

Nu orkar jag inte skriva mer för naglarna värker hahah de kommer ta lng tid att lära sig hantra. De roliga var att jag köpte nagel fix till mamma i julklapp och sen kom hon och gav mig samma sak, haha känner vi varandra eller vad? :)

nej pusspuss nu blir det Oreos och mjölk

28/12 - 08 "Ful söndag & biljard?"

Kategori:

god eftermiddag..

Vaknade vid 11:04 av att NÅN snor hela täcket! hmpf! frukost och så var man själv igen. Har faktiskt bara segat hittills.. kanske ska till Roffe i kväll och spela lite biljard och glida :) måste hitta en bra i-efterhands-julklapp till honom, förslag?

Min jul har varit underbar, mysigt och traditionellt, men på något vis känns det som att jag har missat självaste julafton. Jag hade alrig den där maximala julaftons kännslan :/ men jag klagar absolut inte för mysigt har det vart. Och jäääätte mkt fina julklappar har jag fått :D men jag kan också ha blivit den regerande mästaern i tävlingen om vem som fått den sämsta julklappen någonsin!!!! Jösses, ibland undrar man hur folk tänker? "skulle du vilja ha den där själv? Tkr du den är fin? Hatar du mig i smyg?" är nååågra frågor jag skulle vilja ställa men istället fejk log jag och bockade och tackade! My my...

I Fredags var det Klaras med Tobbe & Kalle som gällde :D Hade grymt kul, iaf när vi väl kommit ut. För festen kunde blivit en mardröm och var nog inte riktigt min grej, vi pöös! OCh eftersom man har flyt lyckades jag komma in :) Fast helt ärligt mår jag lite dåligt.. jaja.. de går väl över.. men ibland undrar jag om det är mitt samvete som är för stort eller om alla andras är för litet? jaja..



Nu taggar jag för nyår. Ska ha stor fest hemma hos Tobbe och det är massor att planera. Längtar jätte mkt efter att få ha alla bästa under samma tak för en hel underbar kväll. Och de bästa är att de kommer finnas biffar där så oinbjudna puckon kan glömma att de kommer in hahaha :) Suck on that!!!!

Nu ska jag piffa iordning mig för jag känner mig så otroligt ful just nu! ska köpa frimärken och fixa en present

PUSS

24/12 - 08 "Tidiga morgon sms & julaftons mys"

Kategori:

Hej hej

Vaknade upp utav det ljuva soundet från min sms signla, "God Jul Andrea <3"
jätte mysigt sätt att starta dagen på..
Så de vart upp ur sängen, mötte syster i vardags rummet. Hon hade tydligen gått upp i ottan bara för att kunna spela in Dumbo (?) ja den är ju mysig och så men jag har svårt att titta bara för att det är så sorgligt :/ men men.. de vart mysig frukost med henne, skrattar alltid när hon är omkring <3 och sen la jag in lite bilder på bilddagboken.se har inte hunnit med mkt mer..

ska hem till morfar runt 14 slaget och mysa.. ganska traditionellt skulle jag tro..
senare blir det hem till tobbe och mysa jul där..
Puss så länge

23/12 - 08 "Fotografering & Julmys"

Kategori:

Hallooo

Imorse ringde väckarklockan vid 7.45 och det var bara att hoppa upp. In i badrummet för att försöka göra sig liiiite snygg. Gick och la mig i skaplig tid men fastnade vi datorn och allvarliga konversationer så släckte inte lyset förens vid 00.34 :/ ganska osmart, så jag såg hel trött ut när jag satt på tåget på väg in till stan. Tobbe mötte upp på södra sen rullade vi vidare till Janne Björks office. Där väntade Lacha & han, alltid lika glada. De var bara på med mixing kläderna som gällde och smacka på med lite poser haha.. roligt va de. Tyvärr hade han inte så mkt tjej kläder uppsytt så jag måttade mest och såg på när tobbe vart plåtad. Jätte roligt, så nu har jag tid att lära mig posa tills i Januari när det är dags igen :D

Efter det vart de en tur på stan och lunch på Jensens Böfhaus (äälskar deras mat, äter där minst 6 gånger i månaden). Sedan vidare ut till marieberg och shoppade tallrikar till hans kök, TUNGT! men stark som jag är klarade jag biffen. Det bar sen vidare till gamla hederliga hallsberg för en fika på God Smak, ett annat favorit ställe. Deras lussebullar är jätte goda. Sen kom jag hem för ca 20 minuter sedan, ska slå in den sista julklappen och rimma lite om jag orkar..

Sitter och sjunger duett med Beyonce, de låter verkligen aaas bra!
http://www.youtube.com/watch?v=wRNZbDqZ0bw

22/12 - 08 "Kunde inte hålla mig"

Kategori:

Hallo!

Hade inte tänkt skriva här före nyår men ikväll kunde jag inte hålla mig.

Idag vaknade jag för första gången självmant utan väckarklocka, så skönt.
och en varm säng hade jag också. Mys frukost på det och sen rullade ja in
i duchen runt 13.40. Älskling gled hemmåt för att fixa inför kusin besök och jag
piffade lite extra för att möta Lurkovic & Empelompen på stan och dela en traditionell
jul-fika med julklappsbyte. Har verkligen saknat er <3 Emelie bor numera i stockholm
& Lydia i Lund och här sitter jag i Hallsberg. Snacka om att vi bor i helt olika delar
av sverige. Tyvär kunde Emelie inte stanna så länge som vi hoppats på så Lydia
och jag drog ett varv på stan och fixade en sista julklapp. <3

Tog tåget hem, åt upp mammas köttbullar och slummrade i soffan.

Skulle egentligen tränat flick flack ikväll men de blev inte av. Roffe hade inte tid.
De är ju ganska förståligt så här i jul stressen. Jg har faktiskt ingen stress kvar i kroppen just nu.
och skönt är det. Alla julklappar är klara och de känns underbart.

Imorgon ska jag upp "tidigt" för Tobbe & Jag ska bli fotograferade hos Strozzy (en skräddare i Örebro)
han ska göra någon typ av katalog med sina kläder så vi ska modella med lite stuff.. haha
De känns både roligt och spännande, man är ju absolut ingen modell emn man kan ju hoppas på
att dansens kordination och motorik(?) kan ge en lite hjälp med poserna. Jösses! kul ska de bli!
Förhoppningsvis blir det lite bra bilder :)

Nu ska jag fixa och trixa lite inför morgondagen och ta itu med lite andra nödvändiga saker.

PUSS