Andrea.

Thinking outside the box

Ännu en dag på drottninggatan.

Kategori: Thinking outside the box

Hemma. Mätt. Ny duschad. Belåten. Idag & igår blev det förmiddag i skolan & eftermiddag på jobbet. Mina vänner vet att jag möter en hel del roliga, konstiga, normala & udda människor på jobbet. Varje dag finns det en ny historia på lager och det är nästan det bästa med att stå i butik (näst efter personalrabatten). Men så ser man en hel del skumma typer utanför skyltfönstret också. Igår kom det en man gåendes på gatan iklädd en stor röd käp, inlindag i guldiga tyger och handskar. Det enda som stack fram var hans guldmålade ansikte. Han bär på en rosa pall med fransar längst ner på kanten och ser så där lite nöjd ut. Jag trodde att han kanske skulle på maskerad men icke! Han ställer ner pallen ganska lagom utanför vårat skyltfönster, ställer sig på pallen och ska ju självklart leka staty där. Inget fel med det alls.. tycker att det kan vara riktigt imponerande ibland. Men den här snubben han försöker inte ens. Han står där en stund på sin pall; vrider sig, kollar runt, kliar sig lite på hakan. Ett antal gånger vinkar han till barn men han står ta mej fan aldrig stilla. Det var den sämstaste staty-människa-kille jag någonsin sett. Riktigt kass! Antingen får han gå en kurs, träna hemma eller helt enkelt hitta ett nytt jobb. Ledsen guld mannen hos mig gick du inte hem.

Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask, äta ett par chips och slänga mig i sängen. PUSS

http://www.youtube.com/watch?v=NDz8-zzc-Lk
http://www.youtube.com/watch?v=NXYRMV2f0yo&feature=related

Hallå där ute.

Kategori: Thinking outside the box

Hej mina fina & fula läsare!
En annan fick jobba idag dårå.. de var ju roligt.. & nödvändigt! Båda klasserna i skolan idag var riktigta kämpar klasser för mig. Jazzen gick helt okej men jag dansar tydligen alldeles för fort (?) själv tycker jag bara att jag dansar som det passar i musiken. Men det är ju sällan det ser ut som det känns så jag tar åt mig. Baletten är alltid kämpig! Jag skäms nåt otroligt nästan varje lektion för att jag är så jävla kass! Som en enda stor sparris älgar jag fram i hopp om att se ut som en ballerina. Mina fötter är enorma, mina armar släpar i marken (ja så långa är dem) & på någotvis lyckas jag trycka ihop hela ryggen så jag känner mig mest missbildad. Dålig balett kan vi säga.

Nu har jag äntligen kommit hem igen & ska laga massor med mat. Bosses kyckling med ungspotatis & sånna grejer. Hoppas att det räcker till matlåda för imorn blir det mer jobb. Gött! PUSS PUSS nu ska jag kolla Big Brother på tv11 play.

Top of the morning.

Kategori: Thinking outside the box


Hej alla ni morgonpigga eller tvångsvakna! Igår försov jag mig men ni behöver inte oroa er, jag kom i tid till skolan. Idag valde jag att gå upp liiiite tidigare så man vänjer sig + att jag hann blogga lite också =). Tänk att en hel helg kan sabba hela dygnsrytmen? Men inte nu mera! Jag är på topp! Det är jazz idag. Jag älskar jazz. Jag älskar Val Suarez. Så lycklig som jag är på hans klasser kan jag knappt minnas när jag var senast. Åh du lyckliga Tisdag. PUSS

P.s Glömde helt bort! Jag dricker te till frukost. Kusmi! Goa grejjer de där! Tror egentligen inte att det är så bra att starta dagen med vätskedrivande men va fan.. gott äre. Får ta ett par glas vatten efter sen bara. D.s

P.s Nån som vet vad P.s & framför allt D.s står för? D.s

Detta ska jag se!

Kategori: Thinking outside the box

Tjobblahej (som maria skulle skrivit)

Kategori: Thinking outside the box

Då hade man varit på årsstämma med bostadsrättsföreningen då. Försök klå den vuxen-meningen om ni kan!? Jag utmanar er! Försökte ta lite proffsiga & vuxna bilder på hur otroligt sofistikerad jag såg ut under detta 45 minuters möte men allting blev blått?



Jag sa "okej då webcamen jag hakar på! Jag målar naglarna blå" Då blev datorn glad och bytte färg igen. PUSS

Johanna Nordins 20 års fest

Kategori: Thinking outside the box

Jag anländer 18.10 hos kära Johanna & kompani. Får välkommst mojito och kalaset är igång. Trerätter bjuds med räkor, thai & cheescake! Goa grejjer de där! fullpott! Gled in med limousine till Strömpis, klev in före hela långa kön & han precis in så vi fick gratis inträde.. det går bra nu, kompis det går bra nu! Dansade natten lång & tog hallsbergs taxin hem. en så otroligt lycka kväll. En riktigt bra fredag!

Strömpis 25/3-11

Kategori: Thinking outside the box

Igår fyllde Johanna (mitten) 20 år. Detta firades med trerätters, limousine, VIP & så mycket mer. Bilder kommer ikväll. PUSS

Helt OK.

Kategori: Thinking outside the box

Åt brunch med mamma för ett par timmar sen. Nu ska jag in till stan med morfar för middag & bio. Black Swan. Livet är helt OK just nu.

Frukost.

Kategori: Thinking outside the box


Imorse fick jag frukost på sängen av Tobias. Det var fint <3
(jag han inte ta kort. Vi låtsas att det såg ut så här. Bild:Google)

kul.

Kategori: Thinking outside the box


Jag älskar roliga ord... och konstiga skyltar!

Hola amigos.

Kategori: Thinking outside the box

Ja här sitter jag nu i Barcelona med en Corona i ena handen och en solfjäder i den andra. Solen steker ner och jag har redan fått färg... neee skoja ba'! Har just hängt tvätt och ska väl snart fundera ut någon typ av middag. Imorn bär det av hemmåt igen. Är bjuden på fin fin födelsedags middag imorn kväll. Ser väääldigt mycket fram emot detta. Trevligt värre. Ska även få mig en omgång av vår må-bra-i-kroppen-Guru Roffe. Ska bli så skönt å bli ompysslad, få ryggen knäckt & musklerna utsmetade. Gött mos! ja.. mos.. lite potatismos kanske? å kyckling? Jag har ju en stina's i frysen?! Så får det bli. Hare gött Hej!


Hittade en ball hatt på stan. Jag köpte den inte. Jag har redan en liknande hatt. Mina ben ser rätt komiska ut. Nästan som om kissie varit här och retucherat eller nåt?! Fast tvärt om, fattar ni?

Onsdag.

Kategori: Thinking outside the box

What up alla mina fans? Hur ä läget? Med mej är kanoners. Jorrå serrni'! Dansade massa i skolan & undervisade lite barndisco så här på eftermiddagen. Jo men det gick bra. Så nu gör ja sånna dära tråkiga vardagsgrejer, plockar ihop massa tvätt för imorn äre tvättid (stavning maria?) inbokad åh ja det är ju otroligt ointressant att läsa om så ni ska få se en bild här dårå..



Va fan äre här då? HAHA jag dör när jag ser den här affishen påväg till skolan. Hörde den på radio för länge sen, då trodde jag det var ett skämt. Men näe då.. de är helt serriöst?! Men jag är bombsäker på att detta kommer slå. Det kommer bli en hit! Nya facebook.. nääää inte riktigt va men jag tror att gifta människor (Vissa) i smyg tycker att det här är en toppen ideé! Själv tycker jag det är sämst. Bra ide men fy faaaan för er som pushar för att man ska vara otrogen. Undrar hur seriöst kristna människor ställer sig till detta?! Men som sagt Bra jobbat du som kom på ideén och bitch-slapp på dej på samma gång! Tack för mig.

Monster.

Kategori: Thinking outside the box



Idag känner jag mig som ett monster. Har dansat och jobbat hela dagen, släpat hem tunga matkassar och nu orkar jag inte ens laga mat. Så nu har jag klagat färdigt! Jag hade en rolig helg. Jag är stolt över min fina, duktiga Lydia. Jag hade svart långklänning på mig idag. Det syns inte. Jag orkar inte visa. Jag försökte lite gran men det ser bara ut som om jag vill visa tuttarna samtidigt som jag leker mongo. Armbandet är nytt. Det köpte jag på BikBok. Jag handlar aldrig där längre? Jag handlade alltid där för ca 4 år sen. Men nu? Ja.. jag handlar bara på lindex... Typ..

Monday Y U no Friday?

Kategori: Thinking outside the box

Idag äre måndag. Den här måndagen är en lite pirrig måndag. Vi ska visa upp för alla hur långt vi kommit på våra stycken inför våravslutnings-tjofräsen. Jag är nervös! Usch! Men det går bra.. jag har mina göööörls!

On my way.

Kategori: Thinking outside the box

Kära vänner och ovänner.. i er läsande stund befinner jag mig i en bil, en bil som tar mig ner till Lund.
I tre år har jag lovat min vän Lydia Lordi Lurken Gelang att jag ska komma och hälsa på och denna helg blir det av. Ska få se henne dansa och sen blir det till å göra Lund osäkert. Jag älskar min vän Lydia och saknar henne så otroligt mycket, hon är en utav mina äldsta vänner så helgen i ära har jag gjort ett litet kollage som jag tycker speglar vår vänskap.

Hemma.

Kategori: Thinking outside the box

Jag är hemma. Ikväll. Tog tåget med älskling. Har handlat krabba, lantbröd & kryddost med mamma. Nu blir det middagsmys. PUSS

Tisdags middag.

Kategori: Thinking outside the box

Ja jag updatar lite dårå..
I tisdags var Marias pojkvän här och hälsade på så då blev det middag med tjejorna, pojkvännerna och Gustav (en riktigt trevlig kille).

Jarrå!

Kategori: Thinking outside the box

Hej på er mina panda-hästar <3

Här ser ni en som har jobbat! Jovisst! Det va ett tag sen sist hörrni?! Ja vad har jag sysslat med då? Haft lite middag, jobbat & dansat.. roligt sånt dära =)

Monday Y U no Friday?

Kategori: Thinking outside the box



Jarrå serrni'! En annan har jobbat dårå! Skola sen jobb. Balettakademien sen Lindex drottninggatan. Trött sen tröttare. Mätt efter lunch och nu hungrig igen. Ja maaat. Så mycket mat som jag just handlat. Imorn kommer gänget med respektive hit för käk och sånna grejer. Mhm.. det blir grejjor det. Nu ska jag äta middag. Den tråkigaste middag jag någonsin lagat tror jag; Chorizo & pommes(?) det finns inte i min värld.. tråkiga svennis-maten i stil med; Falukorv, köpe-köttbullar och snabbmacaroner (jag kan inte ens stava till macaroner?) Så det viktiga i denna text är att det inte är nån jävla falukorv utan en väldigt exotisk och spännande extra HOT chorizo (med pommes). PUSS

Gul helg.

Kategori: Thinking outside the box



I helgen har mina naglar lyst i påskens tecken:

Lager nr.1 = "Hej jag har rökt sedan jag var sju år!"
Lager nr.2 = "Hej jag har doppat fingrarna i kiss!"
Lager nr.3 = "Hej jag har påskiga naglar!"

Den här veckan vet jag inte vad det blir för färg men ikväll åker det gula bort iaf. PUSS

Fredags.

Kategori: Thinking outside the box

Jaa.. men jag updaterar väll lite granna i efterhand då. Som sagt så kom lite folk över hit för tacos, let's dance & mys. Jag, Tobias, Maria, Filip, Philip, Hampus & Lana. Ja det var roligt =)

What up?

Kategori: Thinking outside the box

Jo det ska jag berätta! Gick upp vid 9.00 & tränade med mina göörls 11-16. Som vanligt var vi super effektiva!



Juste! Jag bytte min 50-krs-vinst-triss till två nya.. jag vann inte ett skit! Men spelar man inte kan man inte vinna heller! Mhmm.. så äre!

Lördags fika.

Kategori: Thinking outside the box

Har haft tråk-tvätt-tid idag så nu känns vardagsrummet som en tropisk djungel. Strumpor och lakan all over the place! Men kära Maria, Madelein & Johannes drog med oss ut på fika i solen. Mysigt! Vi klarar oss inte utan varandra en endaste dag HAHA <3 (melodie var med in spirit)

Hemma!

Kategori: Thinking outside the box

Jazzen = kanon!
Baletten = pinsam!
Rondat & bakåtvolt = KUL!

Tog med mig min följeslagare Maria till Liljeholmen och studsade runt lite tillsammans med Tobbe, Filip & Felicia. Kul grej de där! Nu blire GTL eller nee.. bara dusch å fräääächning för snart kommer gänget hit och festar till det lite så här på fredagskvällen. Hare' gött PUSS

Invigning.

Kategori: Thinking outside the box



Inveg denna goding igår som ni kanske såg. Fick den i födelsedagspresent. Jag gillar'n!

Härlig vecka.

Kategori: Thinking outside the box

Det har varit en riktig kanon vecka dethär faktiskt. Mycket dans, mycket skratt, god mat och vårigt väder. Sånt gillas. Onsdagar tycker jag om för då hinner jag och Tobias träffas lite extra. Igår googlade jag runt & hittade ju glutenfria semlor på Vete-Katten. Jätte mysigt kaffe på kungsgatan. Ligger lite undangömt men är hur stort som helst på insidan. Mysigt! Precis när vi fått vårt fika och satt oss vid det sista lilla fnuttiga bordet som var ledigt börjar en annan tant vanka förbi. Vi antog att hon letade efter plats att sitta. Hon gick fram & tillbaka flera gånger. Flera bord han bli lediga; små bord, större bord, en soffa & ja det var inte brist på platser hela tiden direkt. Tillslut blir jag lite irriterad på henne.. hon liksom försöker få oss att resa oss och lämna vårat lilla bord åt henne fasten det finns lediga platser på flera andra ställen. Vi är inga stor fikare direkt som sitter i flera timmar men en halvtimma spenderade vi minst iaf. Och i samma ögonblick som vi reser oss 30 minuter senare är hon där direkt och snor stolarna. Då har hon gått runt där med sitt fulla fat och inväntat. Sneaky Lady!

Mums.

Kategori: Thinking outside the box

Har dansat. 9.00 - 15.00. Nathalie höll i en disco klass idag. Super roligt att återuppliva den delen av livet igen. Älskar den där känslan. Man tar ut allt man har och mår så där underbart av musiken och dem snabba rörelserna.

Åt lunch en kvart sen dansade vi igen. Koreograferade, spånade, skrattade! Mina töser & jag kommer göra succe på vårföreställningen. Nu är jag trött. Jag dricker oboy som den ska vara med ett ton socker & två ton kakao (eller ja.. matskedar om ni nu vill..) Gott!

Webcam-dag/ oranga läppar

Kategori: Thinking outside the box



JA.. läs överskriften! Var på vete-katten och fikade semla med Tobbe. Ja, dem har glutenfritt. Kul! Nu blir det mer mat. PUSS

Komplimang?

Kategori: Thinking outside the box

Jag känner mig nyförälskad efter varje jazz-klass. Val Suarez är min dröm. Han är kanon. Han är Bäst! Idag komplimangade han mig. Vi gjorde en diagonal och när jag flygit över golvet hojtade han "Good energy" Jag fattade inte att det var till mig så han hojtade "Andrea!" jag vänder mig om och ser honom göra en sån där -Njaaa! min.. ni vet när man i vardagen tycker att något är så där..? Äh! Jag visar!



Man kan  ju tro att han tyckte jag gjorde dåligt ifrån mig men detta mina kära bloggläsare kändes som en stor kram. Denna lilla hand-viftning betyder att man var nära, man var riiiktigt nära att faktiskt göra det bra enligt honom. Jag blev helt lycklig. Guuud vi är som små hundvalpar. Val är vår husse. Han sliter runt med oss i strypkoppel och så ger han en äntligen en klapp bakom örat då blir man skit glad. HAHA

som ny.

Kategori: Thinking outside the box


Lunchat med min sambo, duschat & laddat om i soffan en timme. Man är som ny. Tavlan där uppe är den första på tavelväggen. "Number one" skulle man kunna säga då det är ett foto på mig och syster när vi var små. Vi håller om varandra och det var nog nånstans i den åldern som vi faktiskt började gilla varandra. Hon är alltid min number one.PUSS

Tisdags lyx.

Kategori: Thinking outside the box

Jag lyxar. Lagade min favorit pasta, kokade ihop en kyckling gryta och mumsade i mig detta framför Per Morbergs matlagning på Tv. Jag älskar mat. Avslutar denna härliga middag med ett glas vin & choklad. Gott. Inveg ett utav mina vinglas som jag fick i studentpresent också, så fina så med en tillhörande karaff. Fint. Jag tycker att man måste pigga upp vardagen lite annars blir det liksom inge roligt. Tobias jobbar sent ikväll så jag ska mysa  för mig själv fullt ut; ta ett bad, lägga en ansiktsmask och lägga mig tidigt. Skönt. PUSS

Semeldagen.

Kategori: Thinking outside the box

Today is the day! Love. Älska semlor. Man skulle kunna säga att det är min vän Lydias tredje födelsedag på den här dagen (riktiga födelsedagen, halvisen & sen semeldagen). Känner ingen som älskar semlor mer än henne. <3 Min tredje födelsedag är kanelbullensdag. Älskar bullar. Köpte en kanelbulle idag mellan klasserna. Hade slut på russin i skåpet så en bulle fick bli min omladdning. Mums! Vår egna årsdag måste lätt vara kladdkakans dag. Älskar detta! Även om det bara är ett PR trick så funkar det på mig iaf :D

Jahap.. Jazz & balett idag då.
Första jazzen efter lovet och faaan vad bra det gick för mig idag. En riktigt kanoning jazz-dag. Snappade upp diagonalen nästan direkt, nya centerpiecen också, han var framme och petade på mig massor på uppvärmningen (det är en komplimang) och jag kände mig allmänt energi fylld. Kul!

Baletten är numera underbar. Vår lärare Katarina är så bra! Med tre ord beskriver jag henne; Petit, inspirerande & motiverande. Kärlek till dagens dans.

Just nu är jag dock supertrött (?) sov hufsat bra inatt.. HAHA Hufsat? kul ord.. menade Hyfsat så klart! Men jag slänger mig ämdå i soffan, gosar in mig i min fina pälspläd & unnar mig en rad Marabou eller två. PUSS



Att gå utan smink varje dag (förutom om jag jobbar) är så jäkla skönt. Jag har vant mig & lärt mig tycka om mitt osminkade ansikte. Förut kände jag mig så ful och tom men vissa dagar känner jag mig faktiskt sötare utan smink. Kan inte ni också känna så ibland?

Monday Y U no Friday?

Kategori: Thinking outside the box



Försök hitta en bild som får mig att skratta lika mkt som denna! Jag utmanar er! Min syster visade mig denna i torsdags tror jag det var. När jag la mig på kvällen låg jag och längtade till att det skulle bli måndag så jag kunde lägga ut den HAHA Men just denna måndag är faktiskt välkommen. Lovet är slut, idag blir det dans. Off to school PUSS

Solsidan. Självklart.

Kategori: Thinking outside the box

Vi har TV. Jag ska kolla på solsidan. Jag tror inte ni fattar hur stort detta är. Vi har levt utan Tv i över 3 månader. Man har vant sig av med det men ikväll ska jag se solsidan på vår nya tv, i vårat vardagsrum för första gången. Det är invigning skulle man kunna säja. Jag lyxar till det. Har gjort grek-biffar med feta & vitlök, massa sallad & potatis i ugnen. Vi köper inte pommes eller klyftpotatis längre, vi gör vår egen. Tusen gånger godare & massa gånger billigare. PUSS

Promenix.

Kategori: Thinking outside the box

Hej mina fina.

Gick hemifrån 13.30 efter en god (sen) frukost. Har vandrat en av mina top 5 längsta promenader ever. Slängde på mig joggingskorna, pälsvästen och solglasögon. Tycker faktiskt man får ha solglajjer på sånna här dagar även om man inte är kändis.

Humlegården, stureplan, strandvägen, djurgården och tillbaka. Kom hem 15.30. En underbart skön söndag. PUSS

Tandvärk.

Kategori: Thinking outside the box

Har nån typ av tandvärk. det är riktigt kasst en lördag kväll som denna. Kan inte äta nånting så ska försöka få i mig lite soppa. Sånt där som man slipper tugga. Har röjt runt i lägenheten idag så klart. Flyttat runt och grejat. Slängt kartonger och konkat upp bokhyllor till förrådet. Det börjar ta sig.

vi har anlänt.

Kategori: Thinking outside the box

Sitter i ett rum fyllt av kartonger men med en nymonterad byrå. Jag älskar vår lägenhet. Vi har landat <3

Färdig.

Kategori: Thinking outside the box

Skulle egentligen jobbat idag med men tydligen klarade dem sig utan mig (?) vad är det om? Men det passade faktisk alldeles utmärkt. Har hunnit packa ner alla mina saker i kartonger som äääääänligen ska upp till stockholm. Har levt i tomma rum för länge nu. Utan soffa, Tv & allt de där andra som man äälskar att komma hem till en slitsam tisdags kväll efter jobbet. Ja gött ska det bli. Jag belönar mig själv med varma mackor & ansiktsmask. Det går inte at se bra ut när man har mask på sig hur mkt man än försöker. Du som lyckats kan ju maila mig så får vi se. Men här har ni mig iaf, trött och snart mätt. PUSS

Frühstück.

Kategori: Thinking outside the box

Min mat-&-sov-Klocka ringer frukost! Så frukost it is! Älskar min söta lilla te-grej.. vad heter såna där? Tesil? Tepåse? nee vad heter det? Får googla det sen. Men är den inte super söt? Fick den i födelsedags present tillsammans med två fina koppar (inte den på bilden) av mina fina Linn & Linnea. Aj löööv it! Man kan leka jätte, eller att man är med i Alice i underlandet eller ja.. tusen möjligheter! Sen kan man lägga den droppande sil-grejen i koppen sen, bra va? :D Fukost är den godaste & viktigaste måltiden <3

Hard work work.

Kategori: Thinking outside the box

Jobbade 9-12 och åt lunch med mami.



Jobbade 13-18 och just nu pågår den efterlängtade kvällsritualen som jag antagligen delar med resterande svärje; soffhäng med tv & potatisgratäng <3



Och så här såg jag ut idag. Jag frös i t-shirt. Imorn ska jag ha en tjock, varm, gosig tröja. Ser ut som om jag har nåt typ av rash på halsen? Trötthets tecken? Halsbandet? Hade jag kliat mig precis innan jag tog bilden? Bara gud vet. Jag tror inte på gud.

Tisdag.

Kategori: Thinking outside the box

Fick rycka in och jobba ett par timmar på Lindex här i gamla goa' Hallsberg. Tog sen tåg in till stan och lunchade med min danslärare Lena. Super god mat på Wobbler och ett par timmars pladder. Jätte mysigt & nyttigt. Som man säger så borde vi göra det oftare. Blev upphämtad av Tobias och vi tog en tripp till IKEA för att spana in lite grejer att fylla lägenheten med, älskart'! Där har ni min dag i korta drag. Och ett outfit collage fick ni där också. Han inte ta nån bild så ni får föreställa er mig i de där. PUSS