Andrea.

Thinking outside the box

Dikt?

Kategori: Thinking outside the box

Jag lever och lär..
skrattar och svär!

Sover och dansar..
lyssnar och flamsar!

Mycket blir rätt,
ännu mer blir fel..
men jag håller mig iskall
jag håller mig hel!




Skrev den här texten för säkert 3-4 år sedan. Hittade den på min facebook beskrivning nu när jag snokade runt. Är den inte rätt så grym?

Pimp.

Kategori: Thinking outside the box

Nästa vecka har vi en liten tävling i skolan. Vem har snyggast träningsdagbok?! Håller på att pimpa min men just nu är den bara orange.
Har lite olika ideer men kan inte riktigt bestämma mig för ett tema.

Xx

60's style.

Kategori: Thinking outside the box



äter glass & dricker te, det är Maddes recept på friskhet. Än så länge känns de gött!
Ikväll är det Hollywood fruar på tv. Aah! alltid lika skönt att avsluta måndagarna med highclass tv.

Lemon.

Kategori: Thinking outside the box

Jag älskar citron. Kan äta klyftor rätt upp och ner utan att blinka. klart man gör en grimas då & då, men blir ofta sugen på ren citron. Så här om dagen köpte jag med mig ett gäng hem och just nu denna trista måndag slicade jag upp en som jag nu ska mosa i mig. Inbillar mig att citron är lite helande? Har man ett litet munsår på G kan man äta eller badda lite citron på stället så de svider till men sen försvinner det. Är det bara jag? Testa! PUSS

Jo, en annan är vaken.

Kategori: Thinking outside the box

Här ligger man och snoozar i godan ro, det är måndags morgon & jag bara väntar på att klockan ska ringa. Tobias är redan uppe & donar så jag rullar runt för att slänga ett öga på mobilen. Precis i samma ögonblick ringer väckarklockan. 07.35. Jag tar ett andetag.. eller nehe det gör jag visst inte för jag kan fan inte andas med näsan. Knappt munnen heller.. är helt igen stängd. F*uck! Jag som verkligen bestämde mig igår kväll för att idag skulle bli en dansdag. Men icke! 

Har bestämt mig för att stanna uppe.. eller ja hålla mig vaken men ligga ner i sängen. Bäst att hålla timmarna rätt & vända tillaka dygnet. Igår sov jag hela eftermiddagen & ändå somnade jag på kvällen? Vilken surprise! Då kanske man inte är helt frisk iaf?! Fick någon typ av antiinflamatorisk nässpray av Tobbe, hoppas den hjälper. Jag ska äta lyxfrukost sen; stekt ägg & bacon med massa mera godsaker. Mmmh det förtjänar jag! Men inte ännu..

De här voddler som kom för ett tag sedan, typ som spotify fast med filmer. De är ju en förjävla kass sida! inga bra gratis filmer (palla betala där?) och sen måste man ha nåt jävla voddlernät? ja jag fattar ingenting. Ingen större förlust dock när de ändå inte fanns nån film jag ville se så varför jag tar upp detta är ju en gåta.


Är det nån mer där ute som också brukar vara sjuk så här länge? Folk tycker alltid att jag är sjuk "så länge". Men är det verkligen det? en vecka är jag uppe i nu med sol glimtar och falska friskhetskänslor i helgen, sen började det om igen igår. Gud! jag borde blogga på typ apotekets hemsida. Ungefär den klassen håller ju de här inlägget. Nu ska se på tv, läsa alla mina bloggar & om en stund ta mig den där frukosten jag snackade om tidigare.

Xx

Night night lovers.

Kategori: Thinking outside the box

2 1/2 Men.

Kategori: Thinking outside the box

Äre bara jag som tycker det här känns helt rätt?! Hela grejen med Charlie Sheen köpte jag aldrig. Som om dem där tjejerna skulle hänga med en ful gammal nersupen gubbe med shorts, mystisk frisyr & uppdragna strumpor i sandaler? Nope! Det kan bara bli bättre med Ashton.. Can't wait!

First class.

Kategori: Thinking outside the box

Mysiga bilder från en mysig kväll.
God mat, otrevlig personal men himla trevligt sällskap. En förstklassig kväll med klassen.

Xx

Italiano.

Kategori: Thinking outside the box

Go kväll mina fina. Nu ska jag och klassen trängas med pensionärerna på den tidiga middagstimmen.

Xx

Skjorta, Skinnpaj & Röda byxor.

Kategori: Thinking outside the box

Trött tjej hemkommen ifrån ett fnuttigt arbetspass. Somnade jätte sent och så har kroppen vant sig vid att få sova tills jag vaknar hela veckan. Men bättre mår jag iaf. Trött övergår till glad för om nån timma ska jag äta middag med en stor del av klassen på Vapiano, GOTT!
XX

On my way.

Kategori: Thinking outside the box



påväg till jobbet. Så länge kan ni få skratta åt denna video från i sommras. Fredrik maila den på facebook och jag fattade ingenting. Men det är en liten liten del ur två shower vi gjorde i på Gifhorns altstadfest. Jag som lady gaga med mina monster, Enyoj!

Lämnade boet för en sekund.

Kategori: Thinking outside the box

Jag gick ut. Drog på mig arton lager kläder och gick en promenad runt kvarteret. Efter att ha varit inne i vår lilla lägenhet sedan i tisdags, alltså 4 dagar utan luft, tittandes på Ellen Degeneres & Oprah. Det lilla syre jag överlevt på har varit de små vindpustar som Tobias råkat få med sig in genom Ica påsarna. Med min nya fina pläd kan det inte misslyckas. Tyvärr skrämde mitt övernaturligt bleka ansikte slag på mina grannar. Jobbigt de där.

Love.

Kategori: Thinking outside the box

I helgen åker Tobias hem till Kumla & jag är kvar här i stan. Just nu äre lugnt men fy vad jag hatar att vara ensam hemma på kvällarna. Måste ladda upp med massa filmer så jag slipper tänka på det & somnar fort. PUSS

Blue.

Kategori: Thinking outside the box



Vi snackar mycket i klassen om hur man ska ta hand om sig själv & hur viktigt det är med lite vardagslyx när man dansar & tränar ca 40 timmar i veckan. En grej som ofta kommer upp är att måla naglarna. Dels blir man fin & glad & dels så måste man sitta still i soffan minst 30 minuter efteråt för att färgen ska torka. Smart! PUSS

helt ok.

Kategori: Thinking outside the box

Det endaste lilla positiva med att vara sjuk är att man får ligga i sängen hela dagen och äta. De är lite min grej; när jag har tråkigt äter jag! And I Love It! Ätar delen alltså.. resten suger! Efter två dagar är jag jätte danssugen!
Nu ska jag koka flera liter vatten, dricka det med massor med honung & sakta somna i soffan. PUSS

Redhead

Kategori: Thinking outside the box

Jag är sjuk.. påväg att bli sjuk.. sådär jobbigt förkyld och då får man inte komma till skolan :( Tycker det är en bra regel. Hatar när folk bara hänger runt och smittas! Och by the way så färgade jag håret rött i helgen. De tog ett tag men I Kinda Dig It. PUSS


Ja de där vart ju ingen vidare bild. IRL är de rödare. You'll see..

Dansarna?!

Kategori: Thinking outside the box

Vi dansar, vi tränar, vi repar.. vi förtjänar McDonalds <3

Min Morfar. Världens Bästa.

Kategori: Thinking outside the box

Söndags middag med min älskade familj. Saknar dem varje dag.. flytta till Stockholm, please?
Och Morfar, min fina, han bakar kartonger med gifflar, berättar historier & mitt & Linneas största fan. <3

Sen sist..

Kategori: Thinking outside the box

.. har jag:
  • Sett Maria Montazami
  • Dansat! (självklart)
  • Åkt tåg!
  • Ätit mig fet med goda vänner
  • Rockat strömpis (spontant värre)
  • Tvättat håret
  • Kört bil
Det var det hele.. ikväll är jag taxi åt madre, padre & lillasyster. Just snyggt! Man är hemma en helg så då passar di på! Kul! Är man drottning så är man! PUSS

Ros.

Kategori: Thinking outside the box

Finaste blomma jag någonsin fått. <3

I'm back.

Kategori: Thinking outside the box

Ohoj matroser!
Här äre fullt upp. Dansa dansa dansa and I love it! Det är precis så här livet alltid ska vara. Jag storm trivs, detta är så rätt!
Och i Tisdags firade jag & Tobias som sagt 3 år. Tre år..? Så jäkla lång tid tycker jag haha men det känns som 10 år för att vara helt ärlig. Säkert för vi känt varandra så länge. <3 Vi åt tapas och mös runt på kvällen, en jättebra årsdag.
Nu blire matlagning. PUSS

Vi firar <3

Kategori: Thinking outside the box

foto1405 (MMS)

Vi firar <3

Helgen v35 - 11

Kategori: Thinking outside the box

Hej hej hallå dagboken!
Idag är det söndag, vilodag, städdag, tvättdag!!!!! kom jag på nu att de borde varit men nehe så blev det inte. Har mest slappat i soffan & ätit upp alla chips & ölkorvar som min klass glömde här i fredags. Helt galet var det! Som mest tror jag att vi var ca 25 personer från klassen här inne i vår lilla lya samtidigt, sjukt kul kväll! Detta ska göras om!
Och igår var jag min pojkväns entourage. Hängde med på ett gig bandet han dansar i hade & knäppte lite sköna bilder HAHA! Men det var roligt. Sen följde Niklas & Paulina med oss hem. Vi lagade fetaste trerätters-mys-middagen & åt hela kvällen lång. Skönt med en vila/äta upp sig dag!
Nu ska jag röja upp resterande chips-smul ifrån golvet så det blir fint igen. PUSS

De flesta bilder jag tog ser förjävliga ut så jag valde två som var helt OK. En som demonstrerar hur kvällen började & en som visar på ett ungefär hur det slutade.