Andrea.

Thinking outside the box

gjorde Zebra naglar igår på marieberg. Är ...

Kategori: Thinking outside the box

foto101 (MMS)

gjorde Zebra naglar igår på marieberg. Är riktigt nöjd. Förlåt mig erika men det var så billigt, 40% fram till sista september :) lite skillnad på mina & babes händer <3

Skum dröm.

Kategori: Mina Drömmar

Vaknade imorse av att jag fnissade för mig själv. Har gått runt hela dagen och små flinat åt min dumma dröm, have to tell! Läs gärna högt för dig själv för bästa effekt.

Vi befinner oss i Hallsberg. Jag och Tobias chillar hemma hos mig när vi får ett samtal ifrån Kalle som har stans nyheter att berätta och säger att vi MÅSTE skynda oss till rondellen man kommer till nedanför bron, på andra sidan, där macken låg förut. Väl framme visar Kalle upp en gigantisk brun kartong som han snickrat ihop och målat i fina färger. I kartongen bor det en hamster, en svart liten ful hamster som Kalle köpt och älskar mest av allt i hela världen. Hamstren ska bo i kartongen mitt i rondellen så att alla människor ska kunna få se hamstern och njuta av hur söt den är för en liten peng som man lägger i en mugg han stallt inne i kartongen. En typ av dricks mugg skulle man kunna säga. Hamstern ska sova där över natten och Kalle är bombsäker på att detta kommer gå svin bra! Hamstern ska bo där, allmänheten kommer betala pengar för att få titta på Hamstern i rondellen och ingen, absolut ingen kommer att stjäla hamstern eller skada den. Och han kommer verkligen INTE frysa ihjäl över natten heller. Ne då, prima idé det där, Kalle kommer bli rik på sin hamster jävel.


spenderar ett par timmar utav kvällen på o...

Kategori: Thinking outside the box

foto094 (MMS)

spenderar ett par timmar utav kvällen på o'Learys. Gissa vilken drink som är min & vilken som är tobbes ;)

My beautys

Kategori: Thinking outside the box


Lovers from Scorett, 699:-

God morgon, dags att jobba. Lack, oversize...

Kategori: Thinking outside the box

foto088 (MMS)

God morgon, dags att jobba. Lack, oversize och leopard :)

Fångarna på fortet

Kategori: Thinking outside the box

Gotta löv team Let's dance! Asså Tobbes pigga troll ögon, Gulliga Willy och Dermot och Ann somglider runt himla roliga var dem med sin ramsa. Bra jobbat tycker jag. Synd att det inte blev mer pengar till BArncancerfonden men man har verkligen saknat det på Tv.

Dags att sova imorgon är en ny dag. Är ni sugna på lite gråt, skratt och feel good boost film innan ni somnar tipsar jag om CAtch and release på 3:an svinigt bra film. PUSS <3

God bitar

Kategori: Thinking outside the box












Food time.

Kategori: Thinking outside the box

Har jobbat, slöat, mosat choklad med syster och nu ska jag hämta min kära mor på jobbet. It's food time! Här ska lagas kyckling. Tänkte lägga upp lite tysklands bilder senare så håll ögonen öppna =)


Köpte mig en uggla på Bijou Brigitte, gotta löv it <3

God kväll

Kategori: Thinking outside the box

Sitter på en buss; varm, trött och aningen illamående. Har spenderat helgen i Tyskland med dans, mys och massa drinkar. Tiden går dock fort när man har roligt. Bilder kommer snart.. XoXo Skvaller flickan
Gifhorn förra året <3

Fan vad duktig jag är! Bakade en "min sist...

Kategori: Thinking outside the box

foto083 (MMS)

Fan vad duktig jag är! Bakade en "min sista dag på jobbet" - kaka som gör succé. Mums!

Kreta, dag 4.. Chania

Kategori: Thinking outside the box


Baby <3


Parents


Ap kul marknad!


Gotta love the market and smala gränder :)


Hej! Jag är gravid och Tobias skyddar som alltid magen! HAHA


Sistah! <3


Jag älskar tårta!


Manligt


Food!

då hade jag arbetat klart för idag. Letar ...

Kategori: Thinking outside the box

foto074 (MMS)

då hade jag arbetat klart för idag. Letar som en galning efter gamla dans filmer, måste påminna mig själv om alla rutiner tills ikväll. Baka något kanske? P.s bilden har ingenting med inlägget att göra D.s

Fredag

Kategori: Thinking outside the box

Igår kväll var jag, Jin & Sara på Strömpis och såg Fashion Pack tillsammans med våra mammor. Rolig kväll, berättar mer om det imorn. För ikväll vankas det 19-års kalas, Linnea fyller år och bjuder på för fest. Taggar upp med systers nya skor ;)




Ser faktiskt ut som jag har lite booty på dem här bilderna, vilket vi gillar, eftersom jag i vanliga fall har flat ass!
Ses ute ikväll PUSSPUSS

Close up

Kategori: Thinking outside the box

Så här bra är jag på att ta kort, du får förlåta mig Emmy. Jag kör på Auto ;) Här har ni iaf mina sötnosar up close! Mamma tycker dem ser ut som Ugly Betty? Jaa.. lite kanske men mycket finare enligt mig.



Kom precis hem ifrån Örebro och biosalong 4. Trollkarlens lärling hette ju filmen med Nicolas Cage. Riktigt bra tycker jag. Gillar ju magi och coola effekter så den här filmen var perfekt! Som Harry Potter för vuxna. Nu ska jag kolla vem som åker ut på Sotte (So You Think You Can Dance) I löööv Kent & Lauren <3

Måste bara tala om också att jag fått napp både när det gäller utbildning, lägenhetsletande och på jobb fronten. Jo då, livet flyter på, pusselbitar faller på plats. Dock unbelievable dyra pusselbitar!

Movie time

Kategori: Thinking outside the box


Nu drar jag och Emmy på bio.. nåt med nån trollkarl, minns inte vad den hette haha men det blir kul =)
Lägg gärna märke till mina "nya" söta örhängen jag fyndade på BikBoks sommarrea.

Kreta, dag 3.. börjar få färg

Kategori: Thinking outside the box


Nej det är inte en finne jag har i pannan, råkade bara gå in i Tv:n that's all!






Det är otroligt hur roligt jag har med er ...

Kategori: Thinking outside the box

foto075 (MMS)

Det är otroligt hur roligt jag har med er tjejer! <3 gänget i lördags: ljusa jeans och blont hår ;)

Middags gästen

Kategori: Thinking outside the box

Om cirkus en timma blir jag bjuden på mat hos "svärmor" och några timmar senare blir det middag á la familjen Schirmer hemma hos morfar. Jag har tur jag som aldrig behöver laga mat.. lyxigt värre.
Är tröttare denna morgon än igår. Hade mini kräftskiva med Emmy i fredags och gled sedan in till Satin. Och igår var det blondinerna i jeans som rockade på Summer Party i Askersund. Ska försöka slänga in en bild senare. Över förväntan måste jag säga. Alla var verkligen där.. asso alla Hallsbergare (?) hahah vilka bönder vi är. Men roligt var det, bra musik var det, trevligt sällskap var det, Det var bra.. Ja det var det!

Det är dags att piffa till sig för efter alla middagsbjudningar har Tobias tydligen planer för oss, vi får se vad som väntar. PUSS PUSS