Andrea.

Thinking outside the box

Röd stuga på Globen

Kategori:

Och hur skumt är inte det här då? Är detta verkligen konst? Konstnären ville från början ställa huset på månen.. men är detta konst folk? Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Dels roligt, dels knäppt. Samtidigt tycker jag att det utmärker oss en aning samtidigt som många onlookers antagligen tycker att vi svenskar är rätt skumma. Huset får gärna stå kavr för min del men det som stör mig mer är att dem böt namn på globen, borde vi inte rösta om sånna saker? haha

EU-valet

Kategori:

Hela grejen med eu-valet har tagit över vardagen. Varje lunch står det nya snubbar som reprecenterar olika partier utanför matsalen. Dem delar ut lappar, godis och man kan tävla och vinna en massa prylar. Jag har aldrig varit särskilt insatt i politik och nu när man väl får rösta känns det lite skumt. Just eftersom att jag inte vet så mycket om det tänker jag att det kanske är bättre att låta bli. För tänk om alla vi, som inte riktigt känner till hur pass viktigt de nu är, röstar åt tjosan hejsan då kanske det skulle löna sig att låta bli, för Sveriges skull? haha

29/5 Helg till oss alla

Kategori:

..solen skiner, fredagen är här, skolan är över, kötet väntar på mig i marinaden.. awesome! Längtar efter min goding till karl och bara en skön vilo kväll. Eller vila var det tänkt att vi skulle göra, vad kvällen bjuder på vet ingen än.

Och så dagens lilla vad-som-hänt-i-skolan-uppdate:
Hade sovis till 10.35 men jag var ju såklart där en timme tidigare så passade på att lägga ett öga på engelskan. Fick tillbaka tyska nationella som jag är väldigt nöjd med. Förhoppningsvis slutar det me ett Vg på pappret. Sen hade vi engelska prov som gick förvånansvärt lätt... good for us!

Men men nu ska jag ta mig lite bullar & varm oboy ooh yes! Kiss kiss bang bang

Jäklarns alla möjliga saker!!!

Kategori:

Har dragit på mig ytterligare massa hosta, imorn är det engelska prov som jag pluggar till endast NU och till på tisdag ska jag ha läst ut en bok (som pappa lånade på bibbla åt mig idag) hmm.. good luck chuck!!!

HAHA, okej svensk radio har jag saknat!

Kategori:

Borta bra hemma bäst??

Kategori:

Hemma igen från BlackPool! Skönt, tråkigt, bekvämt och surt känns det! Saknar redan att få gå runt i fina kläder och glassa runt med ett glas vin i handen 24/7.. men de är ju just därför de är så elegant, för att de händer ca 1 gång per år... eller 3 gånger kanske.

Kul har vi haft iaf. HAde ju inga förväntningar på dansen, placeringsmässigt, men själva framträdandet är vi super nöjda med. Har inte lagt in alla bilder än, men skyflar fram lite smakprover.

Våran gataJag pigg och glad lördags morgonShoppareÄlskling nere vid strandenFixade inför lördagskvällenLola, Lena, Jag & Tobbe på väg till TowerTower, mini EifeltornPå väg till träning och tävlingHyfsat med folk som tränade tidigt på morgonenPå med nummerlappPå golvetTrötta, men nöjdaWinter Garden, dans hallenJag leker vuxen och låtsas ha en kaffe i handen, men de är varm choklad som ligger närmast mitt hjärtaPavillionSpelade lite biljard en kväll<3sista kvällenKYSS MINA FÖTTER!Ute blåste det, vi lekte filmkvällens barhäng

Tobbe tackar alla resenärer och ber er att ha hans buss fira i åtanke nästa gång ni ska på utflykt, HAHA
Mer bilder kommer, ska försöka skynda mig denna gången :)

Idag var det då första skoldagen igen på vääldigt länge. Som tur var hade vi sovis till 9.30 då vankades klassfika och lekar, Go Team TopNotch!! sen kl 12.00 var dagen slut, klart och betalt! Så nu sitter jag med ett ex av Greven av Montecristo den ska vara utäst till Tisdag (Oops).. men de hinns i helgen. Ska även slänga ett öga på engelskan. Nästa vecka kommer förhoppningsvis springa iväg, sen är det mån, tis, ons SKOLAVSLUTNING! WHOHO! Längtar så efter sommaren.

PUSS

Be back on Thursday

Kategori:


Jaah, så här snygg är jag när jag reser! inge smink bara en skön tröja och mp3 så är jag nöjd. Har kommit över illamåendet nu iaf. Väntar på att skjusen ska komma, vill bara iväg. Ses på torsdag..

PUSS

22/5 Fredagen är här

Kategori:

och om ett par timmar rullar bilen iväg mot flyget som ska ta oss till Blackpool. Inga känslor alls ännu. Lite illamående har jag dragit på mig. Tror att det kommer från min förra flygresa. På sport lovet var vi i österrike och då var jag mitt sjukaste någonsn, frossa och feber och det värsta jag någonsin varit med om så de är nog en slags negativ flash back :/

Men nu håller jag på att packa och det får mig alltid på bättre humör. Ska bara gå runt och vara pretty hela dagarna, Massa skor, smycken och gaaah klänningar. :D

Och så säjer vi alla hej till min nya bikini;
 

Ååh den är så fiiin. Vill bara att sommaren ska komma så jag får glassa runt i den, i Hallsberg? ahahah nee men kumla badet, traditionellt haha :D

Nu ska jag trycka ner allting i resväskan och försöka hålla the limit på 15 kg, lätt? NEJ!

PUSS

Kladdmuffin

Kategori:



Bakade mini-kladd-muffins med syrran. Gaalet gott! Har redan tryckt i mig ca 5 stycken.. Ooops! Men jag kan & får för snart väntar träning.

Glömde skriva förut en kul/läskig grej;
Jag brukar prata i sömnen och väcker ofta Tobbe på nätterna. Nu har jag faktiskt inte gjort det på ett tag men han har tagit över det. Hittills har det bara varit små ord och mummlanden. MEN igår natt vaknade jag av att han skrek, ordagrant! Ett riktigt hjärtskärande vrål. Endå så sov han vidare. Själv låg jag där vättskrämd och undrade över vad han drömde om.

PUSS

Beyonce på Tyra Banks show

Kategori:

Hur snygga är inte dem två tillsammans? Ååh vilket super hett framträdande hon gjorde. Spana in de manliga dansarna. Notera även att snubben till väsnter har klackskor, fierce!

(Kolla i HD)
Beyonce hos Tyra


20/5 Lååång helg väntar

Kategori:

Hallå hallå i det mulna vädret!

Ska kila iväg till affären med syrran och köpa Philadelphia ost, det vankas glasyr. Men tänkte slänga in en liten snabbing.
Idag i skolan gick tiden väldigt fort. Fick Vg på matte B provet så jippi! & Vg på Historia uppsatsen så Jippie kayey mother fuckers! Och under lunchen kommer Anton och lyser upp mig totalt

- jaha va ska ni göra ikväll då?
- Inget, träna tror jag, sa jag..
- Jaha så du ska inte festa?
- Ja men visst ja de är ju lill lördag och ledigt imorn :D

Tjoooho! Så ikväll vart jag super taggad.. men först väntar privatlektion.. ååh ikväll tar det emot. 21.30 är helt enkelt liiiite försent.. men men :)

Nu ska jag sätta mig på cykeln och fara iväg, inhandla lite oboy också



PUSS

19/5 Tisdagen är snart över

Kategori:

.. high five på de´!
Sitter i soffan med linnea, är mätt på ost/skink mackor och ska snart iväg och träna. Snabb skol dag. Hade psykologi seminarium med Ann-marie a.k.a "glada tanten" a.k.a lekis fröken , DUMMA! Hon lär oss ingenting.. liite söt är hon faktiskt och seminariet gick bra så ja.. lite plus till henne idag men andra dagar vill jag bara omplacera henne på ett dagis.

Har gått in nya latin skorna en stund.. inget spec med det men jag hatar när dem är stela.




Och på freag far vi till England, spännande och skumt på samma gång.
Jag vet inte om jag är laddad eller inte.. både och, en ny känsla nästan.

PUSS

Aquarius: Your talents are apparent to everyone around you, so why can't you see them yourself

Kategori:

?

18/5 Hur iskall är inte jag då?

Kategori:

Jag har hejjat på Norska bidraget hela veckan så vann han, Verkligen kul för honom tycker jag. Skön snubbe, de var han värd.

Helgen vart inte som tänkt men rolig för det. Vart som sagt melidifestivalen hemma hos Anna & Simon. Jösses vad jag kände mig påträngande när vi kom till deras våning och det låg prylar överallt. Dem är nyinflyttade och höll just på att svinga upp en lampa i taket. Det gick inge vidare men melidifestivalen & drinkarna flödade för det :)
Det bar efter omröstningen till Frimis. Tog natt bussen hem och var i Hällabrotten vid 03. tiden, lagom det.

För Sönadsg morgonen var INTE super kul.. vakande av att Lena Ringde vid 10 (okej inte döds tidigt) men iaf.. skulle vara i Västerås för uppvisningen vid 14 tiden.

Dansen gick bra, han till och med kolla in Sara & Johanna när dem pumpade första ronden, skit snygga var ni tjejer! <3

På sen eftermiddagen skulle vi haft privat med Tony. Han dök aldrig upp, hmm?! När man är känd kan man göra hur man vill? Men hade grupp med lena ist.. funkade det med. Men var galet trött på slutet.

Så det bar hem till mig, åt lite mat & hem till HällaB och bums i soffan. MAssage fick jag :)

Kort men händelserik helg.. PUSS

Linnea Schirmer

Kategori:

Syster & hennes kompisar har tusen olika photo shoots, här är lite nyare bilder tagna av Jessica

16/5 Hur skönt väder har inte vi då?!

Kategori:

Sitter på studsmattan och solar fejjan. De ringde nyss på dörren, jag öppnar i Bh, shorts & "hej-jag-vaknade-nyss-frilla" så är det farbror grannen som kommer med HSB papper haha så awkward!

Väntar på att babe ska komma hem från jobbet så vi kan åka upp till stugan.

Det vart inget disco SM cheering för mig idag.. strulade lite med transportmedel hemmåt.. dessutom måste vi träna mixing i eftermiddag. Har ni vägarna förbi Västerås imorn kl 14.15 sväng in i Bombardier Arena och ta er en titt! Även om ni inte vill kolla på oss kan det vara värt att åka dit både idag och imorn för att få se otroligt duktiga dansare.

Igår var det grill och mys (mest frys) hemma hos Kalle!! Grattis! Av mig och Tobb fick han ett gäng lotter som han vann 80 kr på, LOTTO! ;)

Ikväll blir det kanske en sväng om med Madde.. det doftar tjej drinkar ;)



 

15/5 It´s friday I´m in love

Kategori:

Och imorse fick jag motvilligt ta mig upp ur sängen själv medans vissa kunde ligga kvar. Har inte vart i skolan 7.30 på säkert en månad så de kändes galet jobbigt. Men när jag och Jin väl stod i gymmet och körde kännde vi oss ganska hurtiga och ruggit vältränade ;)

Men nu är Helgen här, så galet underbart! Veckan har vart minst lika stressig som den förra. Har flängt fram och tillbaka och ons-torsdag var vi med i Adolfbergsskolans musikal och gästdansade lite.. ganska oförberätt men väldigt roligt.

Ikväll blir det kanske lite grill hos Kalle som fyllt 19, grattis!

Och i morgon ska jag med till Västerås och heja skiten ur mig på alla som deltar i Disco SM... TAGGA!

Söndag ska vi upp till Västerås igen och så klart heja lite på SM men ska även göra uppvisning i Mixing & Bugg. Alla som placerat sig på SM, EM & VM innom SDR ska göra en gemensam dansshow. Blir nog rätt kul :)

Nu ska jag ta mig in till stan & köpa nya Latin skor för på Fredag åker vi till Black Pool!



PUSS på Tobias <3

11/5 Hello Monday

Kategori:

God eftermiddag gott folk

Kan meddela att jag är helt slutkörd! Känner mig som en ballong tömd på luft. Men en rolig helg har det vart :)
Dansat i princip hela tiden, lite dåligt faktiskt att vi inte lyckades få in nån paus alls, hade behövt det.
Men inga skador och det är = lyckat!

Idag var en så himla seg skoldag.. mest tråk! men nu är den över och det betyder att nu väntar matte boken, för imorn är det bam bam baaaaahm.. matte nationella HURRA de kommer gå skit BRA hoppas JA, IDA, TRALALAAAH!

Bjuder på lite bilder från lördag & söndag iaf, enjoy <3











Lägger som vanligt ut lite fler bilder på face.. när jag hinner ;)
PUSS

mkt pladder på en dag

Kategori:


  • Trodde att det här skulle bli en lugn dag, men efter mitt senaste inlägg har telefonen ringt i ett, messat hit och dit och ja, de vart inte som jag tänkt mig. Helgens schema blir proppat med både jobbiga och lyxiga saker :)


    Fredag
  • Tyska nationella, Muntlig
  • Matte nationella B, Övning
  • Sol ducha
  • Köpa latin skor
  • Köpa disco top


    Lördag
  • Möte i allé hallen 11.30
  • Samling i Kumla 12.00
  • Uppvisning kumla 13.00
  • Dans show i allé hallen kl 14
  • Dans show i allé hallen kl 16


    Söndag
  • Genrep kl 10.30
  • Dans show kl 17.30

sitter i skolan 2

Kategori:

jaha,tjooho, intressant andrea!

Har käkat lunch med emmy & anton.. tack för sällskapet!
Har inte gjort ett skit på ett bra tag, vill att klockan ska bli 14.10 så jag får börja lektionen så vi kan SLUTA!!!

Jaja imorn är det iaf en soft dag sen helg.. vilket innebär kaos och sterss!!

Om det är någon som vill komma och kolla på dansavslutningen så säljer jag biljetter till söndags showen runt kl 14 för halva priset ;)

Är det någon som har middags förslag? Har ide torka!!!



PUSS

Sitter i skolan

Kategori:

oh degr.. kul!

Klar med Tema loggen, den är inskickad och klappad! Sen va de tre monstrena tycker om den det är en annan fråga!

Sååå segt! 2 timmar kvar tills min lektion börjar, blääh! ska kanske gå och äta??

Jaja, puss hejs

7/5 Torsdag, mitten av veckan..

Kategori:

upptäckte imorse när jag kikade i almanackan att torsdag är ju faktiskt mitten dagen, inte onsdag? hmm djupa funderingar andrea.

Igår vart det att träna järnet. Var på dansen från 19.00 - 22.30 Kuuul! ge mig kraft! Men de gick bra, bums i säng bara! De kommer snart lätta av, så fort helgen är över ska vi bara satsa på latinen inför Black Pool.

Nu måste jag skutta in i duchen och ta mig till skolan, hör på den va, Andrea i skolan när hon får vara hemma och jobba.. men naturkunskapen väntar så då kan jag lika gäna chilla lite där haha mysigt!

PUSS <3

6/5 Sköna veckor väntar

Kategori:

Bara 35 dagar kvar till sommarlovet... hur gött är inte det då? Minus 5 helger, minus ca 3 lovdagar är = 27 skoldagar sweet life!

Skol-onsdagen är över, nästan.. ska skriva klart en naturkunskaps uppsats, sen är skolan över för idag.

Ikväll är det genrep inför helgens uppvisningar. Kläder och hela chabraket ska med. kul andrea, kul!

Har just tryckt i mig varm oboy och grandpah cake, Yummi <3


8 månader <3

5/5 Som ni märkt..

Kategori:

har jag inte bloggat på över en vecka, och skönt har det vart! Ibland känner man sig så där lite tvungen att skriva men inte nu.. men idag var det dags att skriva av sig igen.
Veckan har vart kanon;

  • Blev av med förkyldningen
  • Tränade flick flack igen, och det gick bra för att vara första gången på 3 månader
  • Hade en rolig valborg
  • Haft sovmorgon nästan hela veckan
  • Fått en hel del skolarbeten undan röjda
  • en tung sten ramlade av axlarna


Snart är det dags att ta sig iväg till disco träningen. Idag skulle vi lärt oss en låt från filmen Camp Rock (hahah) som våran grupp ska dansa till OCH sjunga HAHAHAH jag kommer döööh! Vi är ju dansare av en anledning?! lr? som tur är finns det en och en annan sång fågel i vår grupp, de blir dem som får hålla mickarna. Asso vad tänkte dem? sjunga?? Good luck chuck!

I helgen är det då dansavslutning, lika stressat som vanligt. Man ska sy kläder i sista minuten och gaaah! blir galen!
Men de blir nog roligt som alltid, vill ni komma finns det biljetter kvar till tidiga showen på söndag, bara att köpa direkt i dörren eller på dansstudion :)

Kanske borde trycka i mig något kalorifyllt för att orka?


Den här godingen togs senaste tävlingen, vad jag gör med armarna har jag själv ingen aning om HAHA

PUSS