Andrea.

Thinking outside the box

Det är sommar

Kategori:

och jag sitter inte vid datorn!!

Just nu tränas det bara, på onsdag åker älsk och jag till Turkiet och tävlar i Latin Show & Jitter bugg :D
Stressar för det mesta.. midsommar var hmm, hur ska jag säja, det bjöd på ALLT!!!


Jag och grann-Matilda chillade på studsmattan, PUSS

Anna 20 år :)

Kategori:

Har inte skrivit på länge, har varken haft tid eller lusetn faktiskt men måste bara l'gga ut lite kort från helgen. anna 20 år var hur kul som helst. Bilderna får tala för sig själva :D <3













Fler på facebook som alltid ;)

Så himla pissed off! Thanks Lilly Allan

Kategori:

Fuck you, fuck you very very much!

Lättad

Kategori:

..känner jag mig just nu. Fick mejl av Anders att jag fick VG i kulturhistoria så nu kan jag andas ut. Känns som att jag burit en överviktig dvärg på axlarna i en vecka och nu har dvärgen äääntligen hoppat av och gått hem. TACK! Så nu väntar bara mysiga saker. Imorn mys med de-fem-icke-esteterna och sen stan för att inhandla en student present till Kalle boy. Och på torsdag ska vi ses utanför Anders och gå och se avslutnings showen, spännande. Tyvärr ska det regna nästan hela dagarna tror jag men men det blir väl jacka och mössa på.

På Torsdag ska vi till Lidköping och ha dansuppvisning, Torsdag i trädgården, ska bli spännande. Och på fredag blir det förstås student partaj hemma hos Charliee! Grattis vännen. På lördag bär det även av mot El Stockholmia där flera gästtränare ska ha klasser. Tänkte höra med resten av gänget om vi ska samåka eller hur det blir.

Nu ska jag ringa min mamma och be henne köpa med mat, är galet sugen på mussel panna.
PUSS

9 Juni Sovmorgon

Kategori:

God morgon har just käkat frulle och njutit av mobilreklamer på MTV i en halvtimma nu.. vadå M is for Music, M is for Multi bullshit! jaja.. nu ska jag skriva klart en dum sak och sen fundra över vad de blir till lunch, va skönt de vore med en slags matlista här hemma som man kunde kolla på och sen hade man allt de i kylskåpet så man kunde laga det. Jag skulle kalla det lyx andra människor kallar det vecko handling
PUSS

8 juni Redan sommarlov

Kategori:

japp som överskriften säjer, ledig idag imorn & halvt på onsdag så vf kunde inte allé fått sommarlov förra veckan som alla andra? hmm.. men man ska inte klaga haha jag säjer ofta så fast de är jag som klagar en aning iaf..

Såg just på tv:n att nästa sesong av SYTYCD börjar snart.. självklart den amerikanska versionen av dansprogrammet då jag misstänker att scandinaviska som jag var med i inte vart någon hitt direkt haha dem kan inte dragit in mycket pengar där inte hahahah men himla kul hade vi. Men tagga nu asso, som den tv/dans tönt jag är längtar jag ihjäl mig!!!



I lördags var det party på schemat. Började här hemma vid 15 och grillade och shottade hej vilt.. vid 18 snåret kom den mkt omtyckta johanna hit och skjussade 1/3 av gänget till Askersund. Väl där mötte vi upp resten av folket hemma hos Cattis, Tobbes gamla arbetskamrat. Vi partade på och hade egentligen Kanalfesten som mål men när det ryktades om att Nordman var där och att inträdespriset var högre än antalet pengar i andreas plånbok så dissade vi den ideén. men en rolig kväll var det iaf.

Idag ska jag inte göra nånting.. skriva lite på en analys men annars bara ta igen mig och njuta av ledigheten.
PUSs

4 Juni Morning to you

Kategori:

Hej Torsdag, idag är jag ledig.. skönt men trist för att vädret inte bjuder på lite färg till min Svenska hy. Fick reda på igår kväll att jag tydligen räknades med på ett studentfirande ikväll. Vart aningen paff, något oförbered, men går med för babes skull.
Har städat köket, badrummet och är nu uttråkad.. ofta när jag känner mig sysslo lös städar jag. Glas bordet går nästan att spegla sig i :)

Igår kväll såg jag för första gången Hide and Seek. Har sett början flera gånger men aldrig kollat klart. Jag är faktiskt ett stort fan av skräckisar och kan i princip se vad som helst. Men igår så fick jag till och med be Tob sitta med för usch.. jag hatar när det är nån som man absolut inte misstänker som är the bad guy! Ska kanske inte avslöja för mkt om de nu är fler än jag som är sent ute med filmer.

Ska ta mig en duch och en buss hem för att hitta nån bra outfit till ikväll
PUSS

3 juni MTV Movie Awards

Kategori:

Kan nu meddela att jag & Emmy har sommarlov fast skolan inte slutar förns nästa vecka på torsdag. Så ovärda skoldagar så det finns inte. men men jag kan ju inte sitta här och klaga på att jag har det soft.. nej aldrig klaga!!

Sitter och kollar MTV Movie Awards. Asso Johan har snackat om Borats nya Bruno Fashionista grej och den otroligt obehagliga incidenten med Eminem.. men ledsen vännen vi har INTE samma humor.. Blääh!

Solen välkomnar jag däremot, och lite mellanmål, haha mellanmål sånt man åt när man gick på fritids, PUSS

2 juni PUSS

Kategori:

Imorse fick stackars Tobbe slå av mitt alarm vid 6.30.. sorry älskling. Kom hur som haver på bussen och pulled of a awesome författar redovisning, plus till mig! Dagen degade på och jag kom till och med igång med ett kompliment arbete till kulturhistorian, suck, inte många dagar kvar men på någotvis 3 stora uppgifter kvar.. de kommer gå fint.

Idag är det som sagt TV- Tisdag Woho! Tisdagar är den absoluta tv dagen..

2O.oo Ugly Betty
21.oo Desperate House Wifes
22.oo Christine

Tisdagar=soffpotatis Andrea


skulle hem från skolan, så ös reganr det. Så när jag kom hem fick jag föna håret igen haha
PUSS

Andrea bio tipsar om

Kategori:



Änglar & demoner

1 juni, det är officiellt sommar!

Kategori:

Hola amigos.. måndag, första juni, summer 2009 is here!

Idag har det bara vart chill, all over. Alla glassar ute i solen, bara slappa ovärda lektioner och tidiga dagar. Egentligen skulle man kunnat sluta skolan förra veckan för man gör verkligen ingenting de här dagarna. I alla fall inte på alléskolan i hallsberg.
Ikväll blir det lite flitigt övande på författarredovisning, mys i soffan framför Färjan 2 (2? fasiken va onödigt) sen får vi se..

Och i helgen är det kanalfesten(?) har aaaldrig vart där men tydligen, enligt tobbe, är det dundrande kul så nu är jag också väldigt taggad.. Askersund here we come!

Ute blåste det, vi lekte film