Andrea.

Thinking outside the box

30/1 - 09 Böffe, Oasis, Dans & FUS (Ful-utan-sol)

Kategori:

Tjo breé!

Onsdag

Aaah du ljuva onsdag, sov till tolv sen bar det av in till marieberg och shoppade presenter till tobbes far som fyllt. Skulle glida till hans jobb med dem men då passade den slugisen på att jobba hemma, så va det med det. Drog upp på stan och lunchade på böffe och mer han vi inte med för kl 15.OO gick Das Bussás till Stockholm och OASIS! Woho! Halv värd resa! Konserten var bra och bil resan är ju halva nöjet så de var kul! Alla var dock inte lika nöjda med konserten, men vad väntar man sig om man inte lyssnat på oasis förut? ;) hahaha jag tkt iaf att de var värt minst 4 av 5 toasters!
Kom hem mitt i natten och var så klart inte trött längre då, men somna går ju nästan alltid så dumle klubba i huvudet på mig och god natt!


Torsdag

Upp och hoppa och lunch på IKEA, mums med köttbullar! där har jag inte k'kat sen ja va liten pallt! så de var en nostalgi tripp även om jag inte är så jätte gammal precis. Leif va äntligen på jobbet så surprise på dig med paket till kaffet!
Sen bar det av till jobbet för båda två. Kom till hallsberg och dansstudion runt 14.50 och joinade in i vad som var kvar av personalmötet. Hade två barndans kurser, en liten latin, hoppade in på Kim & Elins latin på slutet och var sedan med på sista vuxen buggen också! Riktigt rolig dag. Han till och med träna en skvätt inför tävlingen på lördag också. Men när klockan slog 21.30 så orkade jag inte längre... det blev hem och äta och sen bums i sängen!


Fredag

Imorse fick jag sova ut, tack för den, men vissa fick pallra sig till jobbet.. dagen går fort.. de är ju FREDAG :D En annan är ledig.. tror jag :/ de är ju inga kurser på fredagar så jag hoppas inte att de var något jag missade nu.
Tog mig en feting frukost vid 13.oo tiden och nu sitter jag här med två lager Gul Utan Sol och äcklar! Vill att tiden ska gå och att jag kunde klona mig själv så att mitt andra jag kunde läsa ut den förbannade 600 sidorsboken på engelska som ska vara utläst för länge sedan och skriva en recension på den till på måndag, kan du snälla fixa en kloningsmaskin till mig???

PUSS

27/1 - 09 Dans dans dans

Kategori:

Ohoj matroser!!

Måndag

Jaha måndag betydde prao! Vaknade upp helt mör i kroppen efter helgens träning. Både jag & karl halltade upp till frukostbordet. Han for iväg till jobbet och jag stannade hemma och lagade lunch. Jag är så snäll som bjussar på krubb (haha krubb världens fulaste ord) Sen bar det iväg till dansstudion för att jobba lite. Satte ihop lite diagonaler till små tjejerna & la in ett hopp i de äldre brudarnas show. Lite läskigt faktiskt. Jag höll ju inte i klassen själv och tur va väl det för jag var piss nervös. Har aldrig undervisat förr men efter de två första kurserna vart de lättare. Hade privatlektion på kvällen med lena, gick väl så där..
Kom hem och tryckte räk mackor & sen pannkakor på det, hmm, höll på att kräkas upp allting. Jag känner ALDRIG när det är dags att sluta äta, typiskt!


Tisdag

För en gångs skull var det jag som fick ligga kvar i sängen när vissa andra var tvugna att kila iväg till jobb. Tog sovis & en fet frukost. Låckade håret och lunchade med pappsen. Snart ska jag ta tåget in till stan där Erika hämtar upp mig så ska vi två ta oss ut till Adolfsbergsskolan och undervisa i lite show dans :) kul/nervöst/spännande/läskigt!

PUSS

25/1 - 09 Här ska uppdateras!

Kategori:

Fredag

Drönade som sagt hemma hela eftermiddagen och gjorde naada! Slösade bort 4 timmar framför datonr och NJÖT av det! Sen kom min karl och hämtade upp mig. Åt middag i stan och åkte efter det hem till Anna & Simon. Väl där speckade vi sista halvan av Let`s dance och skrockade förnöjt när BlondinBella for ut, HA-HA! Jag kanske bara är avundsjuk på att hon tjänar multum på att skriva dagbok som alla vi andra också gör men den stackars flickan går inte att ta på allvar någonstans! Sorry! Efter det gick vi hem till Angelica & Marcus där det vankades Buzz turnering. Guud va roligt, har aldrig testat förut men de är ju ap kul! Måste göras om. Och eftar att ha kört en sisådär 5 omgångar då drar nya tävlingar igång fast med singstar! Också otroligt roligt. Har bara kört det en gång och det var med Jin på torget på Rix FM festivalen för ca 4 år sedan. Att vi kvinnor ägde sönder snubbarna var det ingen tvekan om. Men måste ge grabbarna plus.. de var faktiskt ruskigt duktiga :D Så vi alla sjöng och var glada och mitt i allt så slår det oss att tjosan klockan var vist 4, kanske dags att dra sig hemmåt.. så hem i full karula och säääängen!


Lördag

Lördags morgonen vart tyvärr halv tidig. Hade stallt klocka för att vi trodde de skulle bli tidig träning, men icke så sov en stund till. Lunchade hemma med mor, far & syster sen in till stan och flick flacka. Shit!! Jag hade nog min semsta dag någonsin. Höll på att spy hela tiden (jätte hemsk känsla) och det gick verkligen sämst! Började grina(?) what`s that about? jag är mycket känsligare än somliga tror. Jag är tuff när det kommer till smällar men skör när det kommer till ord. Och det som tär på mig mest är ironi...
Jaja, lyckades iaf få till intamet med kuperad bakåt volt någorlunda så det kändes ju bra iaf. Hem till mig efter det och åt efterrätt med familia, gjorde oss lite piffiga sen kom sara. Vi tre tog bilen och hämtade upp allas våran älskade Jåcke & kalle och drog vidare till stefanos lya. Där vankades förfest. Drgo ner till bowlingen och vårat lag han spela säkert en 5 set :D skit kul, var så länge sen man bowla. Drog oss tillbaka till stefan där vi snackade, skrattade, drack och dansade natten lång. Jätte mysig kväll, måste göras om! Runt 3 hade jag, tobbe & sara lyckats ta oss hem till mig iaf och slägt oss i sängarna.. sen kunde man så klart inte somna förens runt 6 (?) men så kan de va..


Söndag

Söndag och ännu en helg morgon med väckarklocka... Var tvugna att ta oss till stan för älsk skulle köpa motorcykel :D skit snygg! Sen vart det lunch ute hos svärmor och nu sitter jag hemma i soffan i världens mest tomma hus. Tobbe jobbar & jag ska snart bort och iväg till studion jag med. Måste käka något mer innan jag drar tror jag..
HAr kommit på att jag ofta avslutar mina inlägg med att jag ska fixa mat, ska äta upp något jag redan startat på eller iaf nämner vad jag käkat, jag älskar mat!

PUSS

och lite till..

Kategori:

de vart många inlägg i dag, men va spelar de för roll..?

man märker att man inte är så gammal som man vill när humöret hoppar hopprep, avundsjukan vevar i ena änden och tår kanalen i den andra. Ibland är jag nog ganska så orättvis, men har man inte rätt att få reagera också? Du har dina gränser och jag mina, jag trodde bara att vi hade de samma, tydligen inte, men det är ju inte ditt fel. Dessutom vet du inte att jag vet och det gör saken så mycket värre. Du säger att du aldrig skulle äventyra och endå så gör du det?

Little red

Kategori:



Little garden, how do I make your flowers grow,
When I already do everything that I know?
I bring you sunshine and I bring you rain but still you refrain.




Nej snart blir jag gaaaaalen! Vill bara slå hårt på kudden en stund, tills jag inte orkar längre, tills armarna domnar bort till det gör ont, tills allt dun flyger ut, slå så hårt att det blir en stor djup grop, gaaaaaaah!!

23/1 - 09 Man tror man känner någon..

Kategori:

 jag vet mer än du tror!

ne jag var tvungen att ta bort de där, förhoppningsvis va de inte nån som han läsa, haha ja är så töntig..!!! men på någe vis blir de bättre när man fått skriva av sig lite.. de får bara inte misstolkas..

HAde en underbar kväll igår.. :) natt och morgon men lagom innan ja fick skjuss till skolan rasade allt.. jaja.. ska inte tolka in för mkt i det.. satte en lapp på tobbes kylskåp med min jätte fina magnet som jag gjorde igår.. hoppas han ser den snart :) <3

Jahap, de där behövdes.. ikväll åker Johan till österrike, anton & johan till stockholm & oskar skulle på klass fest, jag då? vad ska en annan hitta på? hmm, de blir nog en lugn kväll..

22/1 - 09 Kärleksdagen

Kategori:

Torsdag

Ohoj, idag var det lite sovmorgon och fix med frillan. Försökte mig på lite lockar men med min kallufs vart de inte speciellt snyggt men what ever de är ju bara skolan. Hur som haver så var det Kärleksdag idag. Föreläsning i aulan om kärlek, onani & sex.. ganska roligt faktiskt. Två timmar kanske var lite väl långt, men hon var rätt soft. Sen fick vi göra pins och magneter i bibbla, gjorde jääääätte fina till jansson & ealberg ;D Och Jin fick till en skit snygg med en bild på oss från tyskland :D <3 Efter det mumsade vi pannkakor och då kommer det fram att johan inte tycker om pannkakor :O jaja så kan de va. Åter mot en föreläsning, fast om stress! Kändes liite skumt att avsluta dagen med att snacka om jobbiga saker. Ibland undrar jag om folk som snackar om stress vill få en stressad. "Ja och dessa symtomer har man om man är stressad, bla blaa.. och man kan känna igen sig..bla bla..!"  Visst känner jag mig stressad lite för ofta men man försöker ju komma över det. Men när dem lägger upp det mitt framför ögonen på en stor powerpoint så börjar man ju känna efter. Klart man blir stressad av de där skiten. Men fick med mig någon slags avslappnings övning. Har inte läst igenom än men ska nog testa ikväll och se om de kan hjälpa mig med mina ömnproblems :P

Jaja ikväll blir det nog ingen träning, är inte helt å humör, och har inte riktigt tillräckligt med energi. Så de får nog bli en mys kväll. Tyvärr har man en fet hög med läxor till emörra.. USCH!!!! kanske skippar dem?! :P

Nu ska jag moffa i mig den sista kladdkake biten, lr kanske dela på den i två?.. neee! :)
PUSS

21/1 - 09

Kategori:

Onsdag

sovmorgon i all sin prakt! sov ca 40 minuter för länge och fick super stressa. Men som tur va fick jag skjuss från kumla så nemas problemas! Skolan flöt och vips va klockan 14. och lyssna nu då.. ist för att åka hem hakade jag på grabbarna och drog ett spinning pass, jätte jobbigt och jätte roligt! måste börja träna mer sånna grejjer, för omväxling och för styrka ;) riktigt kul.
Kom hem och svepte ihop en omelett, macka & morot vilken återhämtning..
senare blir det cochad latin, hmm är mer hungrig.. ska söka igenom kylskåpet

20/1 - 09 Håltimma & bortskämd brat

Kategori:

Jao haow.. här sitter man i soffan, har haft en lektion på morgonen och nu stans fetaste hål timma, gött & surt när man kunde bytt och haft stans fetaste sovmorgon ist ?! jaja.. så är det..

Febern från igår är som bort blåst, måste vart ngon tillfällig natt/förmiddags feber hmm, jaja surt att missa en dag i skolan men å andra sidan kanske de var just hemma stanningen som gjorde att man frisknade. I eftermiddag tänker jag dansa iaf, vissa kommer aggra men jag har väntat på jazz klass hur länge som helst så jag ska vara med! Sen drar discon igång ikväll, tjohoo äntligen ska jag sväääättas! ska bli riktigt gött. Hoppas på mycket styrka för de behövs. Måste börja träna magen... Och armarna...Och benen.. hmm de var inte så bara.. jaja måste börja styrka till mig!

Nu kanske jag ska plugga till mig lite också.. missade ju idrotts provet igår men tydligen var det ap lätt så läser igenom pappret en gång eller två och sen får de gå som de går ;)

Måste packa också, drar direkt från skolan till studion, ja är så bort skämd, tobbe kommer å hämtar mig hahah jaja erbjuds de lyx tackar man väl ja?! :D

Och på tala om studion, så har vi prao nästa vecka och en annan ska ju hänga med självaste bossen. Ska praktisera med lena i en vecka.. hm undrar hur det bli?! Antingen sten hårt eller soft inget mitt emellen, antagligen sten hårt. Undrar va hon säger när jag ber om ledigt det första jag gör för konserten?

PUSS <3

Är inte den här versionen mycket bättre?

Kategori:


19/1 - 09 Feber & jazz aggro!

Kategori:

Good morning every body!

Asso piss pest och risgrynsgröt på den här morgonen. Vaknade av väckarklockan och kunde knappt ställa mig upp. Tog tempen och hade smittats av min systers gudomliga feber. As-kalas, verkligen lägligt måste jag säja.. NOT! orka vara sjuuuk, NEJ! ååh ja blir så sur.. fast nu har jag sovit ett par timmar till och mår iaf lite bättre. Imorn ska jag vara kry igen för då ska ja dansa en massa, Jazz med niklas. Och det här bara måste jag ta upp för jag blir så upprörd. Jag & tobbe har velat tagit jazz lektioner för niklas i över ett år, men vissa vill att allt ska gå genom den så vi har inte fått göra nånting själva. Nu lyckades vi få till det så att imorgon skulle vi få ha klass med honom mellan 16-17:30.. då drar människan upp en fet lapp på dansstudion och skriver "Passa på å boka nu när niklas kommer hit" de är vi som fixat de och allt så drar hon repliken nu får ni skynda er att boka tid med honom så ingen hinner före till tobbe när han kom upp igår. Asso igår var det inte mkt jag var nöjd med asso. Latinen var jätte rolig mer säger jag inte. Jag blir bara så suuuuur på allt. jaja inte bästa stället att av reagera sig på här inte.

PUSS & krya på min syster som nyligen däckade i soffan
hon är så snygg!
    



13:27
jaha här sitter en annan och ska just kolla på pocahontas med sis! hur lågt kan man sjunka? jaja, ska försöka rota igenom kylskåpet efter ägg för här vankas kladd-kaks-smet fy faan va gott! moffa-power som sagt!!!! åh lyssna på den här då, det snöar! =O what´s that about? jaja de är ju visserligen januari så de kanske inte är något konstigt med det iof.

HaHa

Kategori:

Kom hem från träningen och åt middag med tobbe & mamma.. mums med kotlett!
Nu sitter ja och kollar på de där trollkarls hemlighets programmet. åh herre guuud! jag döör på berättar rösten vilken kille.. haha

18/1 - 09 "18 dagar kvar till 18, coincidence??"

Kategori:

hej hej du underbara söndag..

vaknade med ett leende, vände mig om och fick ett leende tillbaka :) de vart duchen och kul, när man lagom löddrat in håret ringer det på dörren, de var svärmor... jo men god morgon på dig med ;) de vart frukost och lite degning framför skidåkarna på tv. Snabb lunch och sen var hony tvungen att åka till jobbet. En annan åkte hem och "pluggade" jo tack det gjorde du bra andrea. Plugga i det här fallet vart = äta choklad och glo framför datorn (?) Pant skalle!

jaja, gårdagen vert lyckad, åkte skridskor som sagt med ealberg, nyqvist, lundberg, jansson, Bader  [v]  grillade korv och det vart en lyckat tidig-eftermiddag aktivitet. Sen drog vi oss in till stan för att försöka sätta flickisen. Asso shit... de har verkligen låst sig för mig.. de går inte frammåt nånstans.. men något som däremot gick idag var hand volt, bakåtvolt, sträckt bakåtvolt, bakåtvolt med inkliv och lite andra roliga trixerier :D aaas kul att få testa på lite nya saker som funkade för omväxlingens skull.
Höll på i över 4 timmar :O så länge har vi aldrig vart i hallen förut, drog och käkade middag med roffe. Efter det hyrde vi några filmer, bland annat Click som jag inte sett tidigare. Och jösses, det är ju en komedi med adam sandler, men jag har aldrig gråtit så mkt till en film förut i hela mitt liv. Jag tjöt så jag fick ont i huvudet. Det är så sorgligt med hans pappa och allt. Ååh jag kände för att ringa min morfar på direkten, så skickade familje kärlek sms till alla.. fy vill aldrig behöva känna så där. För här och där känner jag igen mig så. Inte på samma vis men jag vet att jag allt för många gånger satt dansen före mina vänner, och om det vart värt det eller inte går inte att säja än. Jag hoppas bara att jag inte sårat någon.. för mina vänner har alltid vart stöttande och förstående, tur det. Men man märker samtidigt vilka som är äkta och vilka som INTE är det. Ååh dansa dansa dansa..

ja nu är det 1 timma kvar till latin kursen börjar och imorn har jag idrottsprov :/ BluuuuUäääÄhH! Vill bara sjunka genom golvet! Kräk, spya, bajs & ris på det.

Och precis som ja skrev där uppe, i dag är det den 18 och 18 dagar kvar tills jag fyller 18, hmm spookie! :D

PUSS älskar dig <3

17/1 - 09 Cigarrer & skridskor

Kategori:

Hej hej

Gårdagen vart ganska mysig faktiskt. Kilade hem till johan som planerat och lirade GH
(eller lirade och lirade, testade för första gången i mitt liv och det gick väl inge vidare haha)
Men de var kul, Ahlberg, jansson, nyqvist, lundberg & lilla jag.. roligt med kill-kväll faktsikt.. är så kul at höra deras snack :)

Imorse hade man stallt klockan för trodde det skulle tränas, men icke sa nicke, tur att man är flexibel, lr?
Men de var ganska skönt att hinna grejja lite innan lunchdax, inte för att ja ätit lunch än men iaf. Så nu håller jag på att packa för här ska åkas skridskor :D Tjoho! Tror det blir vid min lilla stuga, liten sjö men de känns ju bra, då är det garanterat is iaf :D Så ska pallra mig till affären snart och köpa korv och en-gångs-grill. Och kanske ta reda på om mina gammla grillor passar. Taggad till tusen!

Ska försöka få till lite bilder också tror jag :)

PUSS

Beröm till mig

Kategori:

Måste få ge mig själv ett kex & klapp på huvudet för att jag helt själv klurat ut & lyckats göra om min blogg,
TJOHOO!


Ååh jag blir gaaalen! Vf ska jag vara så jobbig! Dumma dumma mig! Hatar mit självförtroende till max just nu!

16/1 -09 "Kina mat & Oasis i lurarna"

Kategori:

Torsdag eftermiddag/kväll

Satt hemma i soffan klar och redo. Dörr klockan ringer och där står min underbara karl. For iväg med bilen och grejjade en hel massa innan vi till slut lyckades ta oss till bion och hämta ut biljetter. Såg Yes man (andra gången för mig). Asso den är så himla bra. Man blir så lycklig och peppad på livet. Senare gled vi ner till Bamboo och åt middag.. tack för en torsdag utöver det vanliga. Kom hem och glodde lite på tv men lyckades övertala honom om att vi skulle upp tidigt och jag tar väldigt lång tid på mig att somna så de vart i säng tidigt...


Fredag

..Höll på att krossa min mobil när den ringde för väckning imorse. Uuusch! Vissa kunde ligga kvar men en annan var tvungen att tvätta håret och fiffilura med allt annat som vi tjejer bara måååste innan vi kan pallra oss iväg.
Hur som helst en soft dag. Hade min sista labb Mohahah så nu börjar man 10:35 resterande fredagar, woho för det! Sen tyska och engelska och tack & good bye till skolan. 13.25 satt jag i min sköna soffa med varm choklad, Mums

Ikväll vet jag inte hur det blir, tror att jag ska hem till johan med resten av skojjarna och specka film. Ingen fest för mig ikväll. Tänkte som hastigast att jag, ealberg & jansson skulle tagit oss en tripp till stockholm på en fest där men de blev det inget av. Och när jag tänker efter så var det nog ingen prima ideé alls av många andledningar haha
Nej de blir hallsberg i stället. Ganska skönt det med.

Sitter och lyssnar på massa Oasis låtar här, måste lära mig texerna så man kan sjunga med på konserten i slutet av januari :D Wohoo!

Jösses allt är ganska kanon i livet faktiskt, diskuterade det här om dagen, att man har det jäkligt bra om man tänker efter. Ganska lyxigt nästan.. Det blir vad man gör det till

Awesome

Kategori:

15/1 - 09 "Julgransgodis & prao panik"

Kategori:

Hola Senioritas..

Idag var det en tidig morgon, som jag kallar det när man börjar vid 7.50, skola, bla blaah tråk. Slutade iaf tidigt så de var de ljusaste som sken upp den här dagen, so far!!

Nu har jag tryckt i mig en sisådär 27 jul-grans-godisar, moffa-power!
Väntar på samtal och ska träffa tobbe snart. Nästa vecka har jag dessutom fixat privatlektion i jazz med niklas, Tjoho! Längtar så..

Åh vecka 5 är det prao och jag har zero plats att vara på, så ska de ha med kultur och göra också, tack för den rektorn! Känns mest som dem bara vill bli av med oss en vecka.. de kanske är det som lärarna kallar sportlov?!

Kanske bio ikväll?

You try to shut me up when
you know you should wish me luck
And you could beat me up
I´m heading for the top



trixie
Min goding

14/1 - 09 Awesome day

Kategori:

Awesome day!

  • Sovmorgon
  • Frukost med hjärtat
  • 1 "riktig lektion"
  • Lunch med bästa grabbarna Ahlberg & Jansson
  • Slutade 13:08
  • Kom hem & åt tårta

Så nu sitter jag bara här i soffan och njuter av en gottig onsdag.

Ikväll blire träning & taktik snack med bossen..

PUSS

13/1 - 09 "Simmning & STÄD!"

Kategori:

Tiisdag

Tidig morgon, tråkig skoldag men slutade tidigt och simmade ett rejält pass. Mötte upp Linn för en stor kopp te på fiket och cyklade hem. När jag kommer in på mitt rum och kastar väskan på golvet så känner jag bara för att kräkas på mitt rum. Fy fasiken va rörigt!!! De är inte stökigt bara fyllt med skit onödiga prylar. Så tog tag i lite ditt och datt och dammade av rejäääält! Så nu är det skinande rent...NOT! nu är det om möjligt värre än innan, stuff överallt! Men de tar sig hahah tog bara en pause.. ska försöka bli klar innan 18.30 för då ska det tränas.

Nej nu är min "pause" slut, försöker bara hitta på ursäkter just nu.. bläähH! jaja åter till dammsugaren

PUSS

12/1 - 09

Kategori:

Det vart ingen gås, däremot anka, mumma de med! Gud alla vegitarianer (stavning?) måste hata mig! Jag älskar allt som heter kött..

Hur som helst kom vi hem säkert 3 kg tyngre, kollade klart på Horton med syster yster och lyckades trycka i mig lite nachos (?) hur lyckas man, min mage har ingen botten..

NU ska jag sova, för de behöver man när man är liten.. lr när man ska upp tidigt rättare sagt.. fyller ju faktiskt vuxen om 24 dagar wohoo för mig!
och jag älskar tobias..

PUSS


Måste ju få tillägga den här godingen också!
Visst får man ta kommentare och de är klart
man kan ju inte räkna med mognad när folk
är anonymabilddagboken..

12/1 - 09 "Gås, Carl-Jan & Modell karriär"

Kategori:

Hej hej du underbara måndag..

Måndag

Vaknade och ville verkligen inte rulla ur den varma sängen men skolan kalla så de vara bara jalla jalla! Soft dag, bara gliiid.. mys och skratt på det, skolan är rätt bra. Gymmade till och med en sväng efteråt. Duktiga jag!  Kom hem och slog in paket, jo jo.. det är mänligen min mors födelsedag idag så vi ska hem till morfar ikväll och äta middag. Han är en riktig mäster kock min morfar, ikväll bjuds det på anka eller om det var gås.. madre mindes inte så de blir en god suprise hur som helst. Och säkert nån mumsig efterrätt på det. En riktig chokladbomb, en sån som man går upp en halvt kilo av bara genom att titta på den. Men skit samma!!!!!

Kärlek/Dans

I fredags var vi som sagt jäääätte duktiga och bjöd hem mammorna på mat och mums. Såg let´s dance och sånt där som man gör en lugn fredags kväll. Och jösses let´s dance.. hahaha de är ju så sjuk roligt och samtidigt irriterande. Vet inte om jag borde skriva ut det men de kunde faktiskt vart jag och tobbe som dansade runt där med Carl-Jan & Kitty.. de ringde upp vår danslärare och ville ha våra nummer men hon ville inte ge ut dem utan att fråga oss först (???????) så skulle de ringa upp när hon hört med oss, vilket de så klart inte gjorde.. de är ju inte deras prob att hålla på och ringa och tjata efter folk så bye bye till den chansen, för den här gången iaf! Man kan ju hoppas på nästa omgång. :)

Helgen

I fredags var de som sagt hemma kväll men i lördags var det andra bullar. Upp och hoppa lunch hemma, iväg till Gustafsvik för att träna bakåt volt ut i vattnet. Lättare sagt än gjort. Tobbe drog ett par stycken men jag vågade verkligen inte. Som tur är har jag ingen sån där jobbig "åh nej vf gjorde jag de bara inte" - känsla utan jag vågade inte, fine! De känns lättare på marken faktiskt förnjag är nog lite rädd för vatten ?
JAja, drog hem och åt middag och moffade kladdis, piffade och drog vidare til örebro. Där hämtade vi upp Madde & Tommy och det bar vidare hem till emma. En jätte trevlig kväll med gott om skratt. Godingar!

Och i söndags vart det en softar dag. Åkte fram och till baka, kors och tvärs till marieberg och från stan, (inte så soft kanske, nästan stressigt :S) men men så är det.. hittade presenter till mamsen iaf.

Nu sitter jag bara och väntar på att föräldrarna ska komma hem så vi kan bege oss till morfar :)

Och så hittade jag en fiiin bild som Lydia lagt ut, redan i unga år startade vi våra modell karriärer! Gick modevisning på marieberg hahaha awesome!
enjoy!!


Sara Lydia Johanna Moi

PUSS

Nyårsbilder :)

Kategori:

En go mix :D

röda mattan           Brudar     folk     Godingar    Johan & Sara     puss
    

Tack alla för en kanon kväll med mycket bra folk, fler bilder hittar ni på face..

Simma lugnt :)

8/1 - 09 "Drunknar i snor & choklad för the big O"

Kategori:

hej å hå säjjer jag bara!

Imorse var det tungt att gå upp. Kallt och jäkligt och tiiidigt var de också.. 0630 ringde klockan.. gud va man klagar de kunde verkligen vart värre på alla håll och kanter! Så farligt kanske det inte är, imorgon är de ju fredag :) gött!
ska faktiska vara lite huslig och bjuda mammorna på middag men vet inte vad jag ska laga ihop än, förslag uppskattas!

Skolan idag då, gick ju förhållande vis fort. De jobbiga var ju bara att jag höll på att drunkna i snor, de är verkligen så jag kommer dö.. usch! Hatar att vara förkyld men för en gångs skull är det lindrigt.

Just nu sitter jag bara och mular i mig choklad, så gott! Igår såg vi något program om olika dieter och en ny diet som nån riktigt het (?) pudding kläckt fram var The Bid O som tydligen skulle förbättra orgasmerna? hahahaha gud va vi skratta i soffan. En grej var att man skulle äta choklad varje dag (vilket jag gör) så fick en knuff i sidan. Sen kom de fram att de bara var 15 gram 70 % choklad (vilket jag inte äter) jag vräker i mig sisådär 200 gram på en kvart (?) bra eller dåligt, de avgör jag själv ;)

Nu ska jag skriva klart filosofi uppsatsen som ska lämnas in i morgon, läste föresten ett as bra citat i dag i , hör och häpna, Allehanda (?)..

Bästa sättet att bli av med kilona är att lämna dem på tallriken

Sen lästa jag lite andra roliga saker också, vissa slutar aldrig förvåna haha! Men borde ta de med en klackspark och se de som en komplimang istället!

PUSS

7/1 - 09 "Rea fynd & 4 månader"

Kategori:

har inte skrivit på jätte länge, lite med flit. Sista veckan på jullovet så ville inte slösa tiden framför datorn. De senaste veckorna har vart helt underbara, jul dagarna var hur mysiga som helst och nyår var verkligen den bästa nyårsaftonen någonsing.
Bilder kommer så fort jag fått tid att lägga in dem snart snaart.. Men kvällen vart fantastisk, mer om den en annan gång.

Idag, precis som alla andra dagar den senaste tiden, har jag bott hos tobbe och bara njutit av dagarna. Glidit runt i affärer, myst i soffan och ätit god mat, perfekta vilo dagarna. Men inte bara vilat så klart.. efter 5 dagars jullov höll jag på att bli tkig och vi drog iväg till hallen och gymnastikade lite, flick flacken går nästan att ta på, har vart ute och sprungit lite och t.o.m gymmat lite på älsklings ny upp byggda gym, bam bam baaahm! Lyxigt!

Imorgon då, ja, skolan väntar.. de känns verkligen peeest! De enda som lyser upp det hela är att få träffa folket :) har inte sett någon annan sen nyår.. men de har verkligen vart underbart!

I går, tisdag, firade vi 4 månader ihop.. tränade på morgonen, åt lunch på favorit restaurangen och massa annat mys. På kvällen låste vi in oss hemma, såg två jätte bra filmer, lyxade till det med massa god plockmat och bara njöööt!

Idag fyndade jag för första gången i mitt liv på "mellan dags rean" (de är ju inte mellan dagar längre men fprtfarande rea, JIPPI) hittade jätte fina höga byxor och en rätt sjyst kavaj, MUMS <3

Nej nu ska jag lista ut vad jag ska ha på mig i morgon bitti, eller inte.. inte så noga, de är ju bara skolan..

PUSS