Andrea.

Thinking outside the box

Shopping..Not!

Kategori: Thinking outside the box

Ska strax åka in till stan med Mami för att, så svensson aktikt, lämna tillbaka dem julklapparna som inte passade. Tråkigt men sant. Det blir ett par vändor på Örebros gator innan jag far hem till Tobbe & gör mig nyårs fin. PUSS
Maddie & Me Juldagen <3

VS

Kategori: Thinking outside the box

Har just sett Victoria's Secret 2010 och sitter och stor ler. Dem är så vackra.. åååh drööm! Fatta känslan när dem struttar fram där i sina fina ben & underkläder. Löööv it! Kollade just lite på hemsidan och man har ju knapt råd att shoppa på deras rea.. men fina grejor är det. <3


Smygtitt på min nyårs outfit.

Kategori: Thinking outside the box

Gäsp.

Kategori: Thinking outside the box

Kul att jag vaknade nu?! har vänt dygnet totalt den senaste veckan. Men men det bådar gott inför nyår, då orkar jag ial med tolvslaget ;) Snackade just igenom nyårs planerna med Kalle på telefon och ja.. vad kan man säga.. det kommer bli legend...Ariskt!

Frukost time. Peace!

God natt.

Kategori: Thinking outside the box

Kom hem från Örebro för ca 30 minuter sen. Relaxen var kanon! Kom dit vid 15.30 och bubblade, drinkade, solade solarium & varvade detta med ett par vändor i Forsen. Härligt! Runt 20.30 började vi piffa till oss en smula & drog sedan vidare till Pitchers för lite mat. Medans killarna smed planer på att gå vidare till Harry's fick jag och Sara skjuts hem med hennes snälla pappa Magnus. Är helt slut. Det var kanon gött men just nu känns det som om jag fått stryk, är helt mör i kroppen. Så dags att sova Pusspuss

En till julklapp.

Kategori: Thinking outside the box

Dessa goingar fick jag av Emmy.. tack tack tack =)


Frukost.

Kategori: Thinking outside the box

Ja jag vet, detta är lite av en mat blogg.. jag ääälskar att äta! Sitter här med en ägg-macka med PERFEKT kokta ägg! Inte varje dag jag lyckas men idag, idag är en speciell dag! Dem blev helt perfekta! Kul, kul för er å veta :D

Om ett par timmar hämtas jag upp av the gang & så bär det av mot relaxen då rå'. Skööönt!

Men mitt största problem just nu är vad jag ska ha på mig på nyår. Fick ett jätte fint halsband av tobbe i julklapp som jag jätte gärna vill inviga då men vet verkligen inte vad jag ska ha för klänning?! HELP!Det kommer verkligen inte till sin rätt här på bilden. Men på Fredag ska jag knäppa massa snygga bilder på min nya favorit!

Puss nu ska jag dricka O'boy för jag är inte så där vuxen att jag dricker kaffe ännu.. kommer nog ganska säkert aldrig göra det heller..

Sleepy Time!

Kategori: Thinking outside the box

Mors mors ni vakna själar! Har just sett klart Pirates III, mm ja den är ju rätt kul asso! Tröttnar aldrig på Jonny Depp. Lööv him! Ja, dags å sova men är som alltid under längre ledigheter inte ett dugg trött.

Imorn väntar ett par timmar på Gustafsviks relax (fina grejor de där). Ska bli skönt, har faktiskt inte varit där tidigare. Ärligt talat är förväntningarna inte så höga men ryktet säger att det är fina människor som ska med & mitt motto är Det blir vad man gör det till så bubbelpoolen, Here I come!

Puss natt, ögonlocken väger ton, Yes!Jag imorn? hahah hmm.. Har länge misstänkt att mitt huvud är felkonstruerat för jag kan inte va under vatten utan att hålla för näsan det läcker in, OKEJ?! jag måste! Känner även på mig att Tyra Banks ringer mig vikken sekund som helst nu! Asso jag hittar ljuset med ansiktet hela tiden juu???

Morgon.

Kategori: Thinking outside the box

Top of the morning to ya'll! Väntade in syster innan vi gick ner till köket och skulle skrapa ihop lite frukost. Jag sticker in huvudet i kylskåpet och Linnea skivar salami. Ser att hon lagt fram bröd:

Dea - Ska vi dela på den här?

Nea - Öööh No! Get your own bread!

Dea - Men va? Ska du äta hela själv?

Nea - You bet ya'!

Bak.

Kategori: Thinking outside the box

I helgen är jag hemma i Hallsberg.. har varit hos tandläkaren.. idag har jag & mamma bakat lussebullar & saffrans längd heeela dagen.. ikväll ska vi mysa framför tv:n.. har lite ont i halsen.. aj aj får inte bli sjuk till nästa vecka då har vi massa föreställningar.. inte för att vi är huvudnummret direkt, vi fasar att vi är i korv-pausen.. vi får se.. Madde trodde att det bara skulle bli vår grupp & ljudteknikern kvar i salen när det var dags för oss. Men snabbt kom Melodie på att han vill väl också ha kaffe?

Mums!

Kategori: Thinking outside the boxTobias & jag är nu inne på vår andra Paradis ask (bara 30 kr på Willys om man handlar annat för 200 bra va?) tycker att jag är värd lite mums efter en lång dag med dans & jobb. Puss

Nu har jag klappat igen det här butiken. H...

Kategori: Thinking outside the box

foto136 (MMS)

Nu har jag klappat igen det här butiken. Huvudvärk har jag för jag är jätte hungrig! Nu ska jag laga mat Hej då!

Nr.96

Kategori: Thinking outside the boxJa det här fin fina nagellacket har jag rockat i veckan! V. 49 blir det nog någonting.. hmm.. rosa =)

Från i fredags..

Kategori: Thinking outside the box


ja! Jag känner mig riktigt disco snygg i m...

Kategori: Thinking outside the box

foto133 (MMS)

ja! Jag känner mig riktigt disco snygg i min nya glitter mössa. Ikväll ska jag, mössan & mina fina nya vänner ut & dansa.. Så roligt så ska vi ha :) puss