Andrea.

Thinking outside the box

Sista sekunden.

Kategori: Thinking outside the box

ja här sitter jag och slickar igen kuvert i sista minuten, bra där Andrea! Kul om inte någon kommer bara för att jag är så seg? Jaja, då får jag skylla mig själv! Så här ser i alla fall korten ut och om du inte fått något i brevlådan ännu så ska du inte vara ledsen för det kan hända att det dimper ner i brevlådan snart annars är du hjärtligt välkommen iaf :D
sen ligger det ju till såhär att man vist får presenter också, och alla vill att jag ska skriva en önskelista(?) som när man var liten :P  Avskyr sådant, man vill ju helst att alla ska kunna läsa ens tankar och bara köpa perfekta saker + att man ska vara så himla vuxen och önska sig massa "flytta-hemifrån-grejer"  Men jag har gjort ett försök och dem här grejerna står på listan just nu:
  • Presentkort Bianco
  • Presentkort IKEA
  • Presentkort Fin rummet
  • Vinkaraff i Glas
  • Massage
Har så svårt att komma på specifika saker så presentkort is the way to go! Peace!

Jag är sjuk.

Kategori: Thinking outside the box

Buhu, stackars mig! Syster har smittat mig så här ligger vi i varsin ände av soffan och snyter i kapp. Men det kommer ju otroligt lägligt efetrsom att allt viktigt händer nästa vecka. Puss på det!

Nu ska jag improvisera fram en lunch till oss två utav blåbärspaj, revbenspjäll och kvibille ost <3

Vimmel.

Kategori: Thinking outside the box

Hittade en "vimmel bild" på mig och Calle från Disco SM.. syns tydligt på kinderna att det var varmt där inne! HAHA Så roliga kommentarer från Killarna, se alla bilder här

ännu ett tråkigt inlägg.

Kategori: Thinking outside the box

Jag har pluggat så mycket att jag inte ens hunnit blogga?! Skandalöst! Har suttit framför uppgifter, analyser och seminarier dag som natt men efter i fredags börjar det lugna ner sig.
I veckan var jag på Hoffmaestro på Ritz & sex & the city 2.. man måste planera in roliga saker också men som dessvärre lädde till ännu tröttare ögon, motsat effekt från vad jag sökte :P
Har just sminkat mig och ska bege mig hem till Tobias för att locka håret och sedan tillbringa kvällen med Maddie & Tommy =)
Ha en trevlig kväll för det tänker jag ha PUSS
Är så stolt över min längsta nagel någonsin hahaha ser ju inte så värst ut på bild tyvärr men i verkligheten skulle det kunnat varit en lös nagel, FAKTISKT! (stolt)

Luffare nr.1

Kategori: Thinking outside the box

Jaha, matte prov i 4 timmar det var mysigt.. och så hade jag nämt det för sista gången!

Det här kan nog vara en utav dem tråkigaste bloggarna som går att finna just nå för hela min vardag går ut på att plugga! And I hate it! Igår-plugg, idag-plugg! Ska få mysa lite med älskling ikväll iaf och imorn då äre Ritz som gäller, måste ha ett avbrott i denna mantra vecka! Och på torsdag ska jag och Emmy på Sex & the city 2 premiären, weih! Så det finns roliga saker inbokade också, man måste ju ha något att se fram emot ;)

Puss på den här dagen då <3

Gaaah!

Kategori: Thinking outside the box

Skola skola skola.. sen blev det matte plugg hemma hos Emmy med rabarber paj som energi källa, MUMS! Kul att jag käkade upp nästan allt själv, sorry Emmys mamma.. jag kan baka nya en annan dag ;)

Och nu har jag just skrivit klart lite andra uppgifter så lite TV förtjänar jag allt.
Sov gott, det kommer inte jag göra..


Puss på matte C provet imorn P.s JAG HATAR DEJ JÄVLA MATTE PROV! D.s

Många dagar.

Kategori: Thinking outside the box

Massa dagar har passerat, massa saker har hunnit hända. Jag summerar i korta korta drag!


Torsdag:
Grill mys under ett cykeltak till ljudet av blixtar & dunder med Maddie & Tommy




Fredag:
En lugn kväll med grillat(igen) och old school music hemma hos Jocke





Lördag:
Jag agerar coach och peppar min älskade sara genom disco SM och hon dansar som en gud! (Grillat igen till kvällsmat)





Söndag:
Åter en eftermiddag på disco SM i västerås, men denna gången gjorde jag & Tobias två stycken uppvisningar, jobba är roligt =)

Sträckte rumpan så nu gör det jätte ont att sitta nerspeciellt när man ska på toa, men det är nog värre än en sträckning när det låter "pang"?? Illa!!!!! Nu kollar jag hockey med far och slickar igen student-inbjudnings-kuvert. Så håll ett öga på brevlådan och boka den 11 juni kl 15.oo hemma hos mig ;D

PUSS PUSS

Dags att gå hem.

Kategori: Thinking outside the box

Nu har jag suttit i skolans bibliotek i snart 3 timmar och nu är jag trött på det. Tar upp pluggandet hemma igen.

Ikväll ska vi hem till Maddie & Tommy och GRILLA! så jävla gott ska det bli, för jag är super hungrig just nu.. vad händer med skolmaten? en enda gäggamojja! Dumma kolliox!

Nej, hemmåt var det som sagt och så ska jag svepa ihop en hallonpaj till efterrätt också :)

PUSS

Jag i Lördags.

Kategori: Thinking outside the box

idag flyttade ankan med sina nyKläckta beb...

Kategori: Thinking outside the box

foto047 (MMS)

idag flyttade ankan med sina nyKläckta bebisar från skolgården till ån :) lycka till i livet!

då hade vi riggt grillen hemma hos kalle.....

Kategori: Thinking outside the box

foto025 (MMS)

då hade vi riggt grillen hemma hos kalle.. Så nu kan han få komma hem! :) puss

God lunch.

Kategori: Thinking outside the box

Har just kollat gårdagens Bella&Tyra show.. Asso Kissie! Hon kan ju vara en av dem sorgligaste människorna ever! HAha så jäkla kul att hon kom till deras show och totalt gjorde bort sig, well done!

I onsdags blev det middag med älsk, Simon & Anna, en rikigt trevlig kväll. Tog ett par drinkar hemma hos dem innan vi skulle bege oss till Strömpis men när vi kom dit hade dem slutat släppa in. Typiskt! Popis i onsdagskväll. Och igår blev det helt lugnt. Var hemma hos Roffe och kollade igenom kroppen & Knät, han är bäst! Kinesolog kanske man skulle utbilda sig till?! Sedan åt vi lunch med honom & hans dotter Louise i 2 timmar.. mysigt. Hyrde lite filmer och så spenderade jag & Tobbe resten av eftermiddagen och kvällen i soffan, Gött Mos!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och så får vi se vad denna fredag har att bjuda på PUSS

Date night.

Kategori: Thinking outside the box

Min underbara överraskade med en riktig date kväll, först minigolf och sedan bowling (bara tävlingar passar honom bra). Hade jätte roligt! Se bara hur han går in för det hela och fokuserar <3



Och så måste jag få skryta lite också. För när vi kom ut ifrån bowlingen satt den här lappen på vindrutan. Om det är ett skämt bryr jag mig inte om för jag blev glad ändå =) Puss godnatt <3

Glömde ju facebook.

Kategori: Thinking outside the box

Där hittar man alltid lite mer bilder ;)

Amanda.. Spotify -> Jim Infantino - Stress

Kategori: Thinking outside the box

Gårdagen var ett stressmaraton! Mitt knä hoppade en smula ur led i söndags kväll mitt under dansandet men det var inte så farligt så med hjälp av min magiker Roffe kunde jag köra vidare. Men igår var det ömt igen så jag haltade fram. Körde med morfar till Pålsboda där han skulle lämna sin bil och körde sedan hem honom till sig. Tog mig till skolan, var i skolan! Körde sedan morfar till Pålsboda igen för att sedan komma hem igen 16.13 och ta på mig lite mascara för 16.30 var det mat och mys i Bergööska Huset för ungdomar i kommunen som haft speciella framgångar under 2009. Åt smörgåstårta (jag hatar smörgåstårta) och fick sedan present och blomma av kommunfullmäktige. Och så hade jag lyckats hinna med den dagen också. Mös lite med älskling på kvällen med kladdkaka och Hollywood fruar sedan var det jag och kudden som gällde. Är så förbannat trött all day long!
Morfars och mitt största gemensamma intresse.. goda efterrätter! Puss <3

Dansavslutning.Söndags.

Kategori: Thinking outside the box

Lady Gaga's 500 spänn till den som hittar mig!
HAHA!
Elton John'sare
Tog tyvärr väldigt lite bilder i år jämfört med tidigare, men så kan det vara Fullt upp kallas det! Men roligt var det. Ni som lyckats få roligare/fler bilder än mig får jätte gärna skicka över dem :)

PUSS

Kategori: Thinking outside the box

Nu väntar symaskinen! Mammsen ska sy klart mina danskläder inför morgondagens avslutning. Finns biljetter kvar till sena om någon känner sig spontan. Ska hem till morfar där det förhoppnings vis bjuds på yummi mat :)

Idag gjorde vi en rivig dansuppvisning på Viby Krog HAHA. Det var faktiskt rätt kul, lite pinsamt med framförallt en hyfsat schyst lördag ;) PUss

Gårdagen i bilder.

Kategori: Thinking outside the box

Pizza-häng hos Stefan i går kväll. Puss på Runar-face!

Yummi! Gjorde en kupp på 3 min och lyckade...

Kategori: Thinking outside the box

foto040 (MMS)

Yummi! Gjorde en kupp på 3 min och lyckades få med mig 1/2 kg hem.

Ta daah!

Kategori: Thinking outside the box

Så himla go skoldag. Tiden gick fort, lunchkonsert och en ass kicking religions diskussion på slutet, klappat och klart! Nu äre helg! Höll på att blåsa bort utan för dörren, väder gudarna straffar mitt hår med vind. Dessutom har jag varit väldigt nära att klämma benet i bildörren tack vare den nya automatiska dörrstängaren, kul!
Så himla schtekig är jag! Ska "kila upp på stan" HAHA och köpa marknadsgodis för det är vårmarken här i Hallsberg, ååh du barndoms lycka! Puss i vinden.

Fy faaan!

Kategori: Thinking outside the box

Jag har försovit mig!!! eller nej de har jag inte, jag GLÖMDE sätta alarm! Så förbannat klantig är jag. Är så trött hela tiden att jag inte ens hinner sätta alarm innan jag faller ihop i sängen. KUL! Så jag missade min livsviktiga matte lektion (men det hinner jag ta igen på egen hand) och sen hade jag faktiskt lite flyt, eget arbete andra timman så det gjorde ingenting och min svenska börjar om 20 minuter så det hinner jag precis till, tur i oturen kanske?! PUSS

Solen sken & allt kändes så bra.

Kategori: Thinking outside the box

Vissa dagar när man inte är fullt så stressad kan jag verkligen njuta av livet. Jag tycker det är otroligt ro givande att bara göra ingenting. Jag fick med håll av min syster här om dagen när hon frågade mig om jag också tycker att det är otroligt skönt att bara sitta och stirra in i väggen/taket/luften? Och ja! det gör jag. När man har så mycket tid över är livet kanon. Just denna veckan har jag upptäckt att jag klarar mig alldeles fin fint på egen hand vad det än gäller. Har även kommit underfund med att skolan/studentlivet är hyfsat skönt. Jag har fått en ny bild utav det. Gör man pluggandet till en grej blir det faktiskt riktigt roligt. Att jag inte upptäckt det från början är ju synd men det går ändå.
Imorgon ska vi med en kurs in till Örebro och spana in stadens arkitektur, kul kul.. kanske en och en annan glass på det! Sedan ska jag på hemligt uppdrag och köpa en present till Stefan som har födelsedags kalas på fredag, det ska bli roligt =)
Nu ska en trött Andrea sova.. Fan kul att datorn (som automatiskt kollar stavningen överrallt) drar extra tjocka röda streck under mitt eget namn, Andrea exciterar inte! =(
God natt
min skatt,
du är lika mysig som en katt (-unge) <3

Testing Testing! Måste ju börja mobilBlogg...

Kategori: Thinking outside the box

foto036 (MMS)

Testing Testing! Måste ju börja mobilBlogga som alla andra up to date Bloggers. Är hyfsat nöjd med mitt nagellack!

Jag ljög!

Kategori: Thinking outside the box

Jag tänker inte alls gå ut, jag hatar när folk får "fint-väder"-noja! Man får vara inne fast det är soligt! Det är okej.. så jag ska måla mina naglar i en schyst färg istället!

Hallå alla mina fans!

Kategori: Thinking outside the box

Slutade hyfsat tidigt idag men stannade ändå kvar en stund i skolan, när man inte måste eller har några lektioner är det ju rätt chill. Tog inte med mig en endaste bok hem för idag är det plugg fritt! Men ikväll väntar det dans dans dans.. genomgång inför helgens dansavslutning. Det finns fortfarande biljetter kvar så kontakta mig eller kila upp på dansstudion för att få se oss på söndag, absolut värt ;)
Idag var jag något ihop plockad. Hittade ett fint skärp i min mormors garderob men eftersom att hon var smal som en sticka när hon levde så fick jag det endast runt magen när jag höll andan, så jag satte det på huvudet istället. Tog mina favorit sommar braxer, mammas gamla skinjacka som jag haft i säkert 5 sommrar, nåt linne jag rotade fram, ett nytt armband och mammas elefant halsband så var jag klar!
Nu ska jag svepa ihop något riktigt gott till mellis sen ska jag nog gå ut en sväng i solen. Himlen är blå, fåglarna kvittrar nästan lite nykär känsla. Gott'a love it!

Gårdagen.

Kategori: Thinking outside the box

Jag igår, när jag for fram med tåg, tunnelbana och promenad i Stockholm stad. Har fått en helt ny syn på huvudstaden. Förr såg jag bara betong nu har jag upptäckt Djurgården.. Wünderbar!
Gårdagen gick kalas. Vi har sen en tid tillbaka skapat ett "Dancing with the Scandic stars" alltså en variant på Let's dance med alla Hotell Scandics chefer. Igår kväll hade dem en gigantisk konferens med över 800 åskådare där bland annat Martin Stenmark & Sahra Dawn Finer uppträdde.. och så vi. 8 tjejer och Jonathan från Lets dance... och så lilla jag! Otroligt roligt och givande. En enorm produktion som blev alldeles fabulös ;) Top Notch helt enkelt! Pappsen hämtade mig inatt och vi var hemma igen 03.30, sen var det bara att knata sig till skolan igen kl 8.30. Trött är jag men det är det värt när man får arbeta med det man gillar mest =)
Förhoppningsvis kommer det snart en filmning från hela evenemanget som jag självklart lägger upp här då.
Nu ska jag skratta klart åt Christine sedan sova! PUSS

Fejar och donar!

Kategori: Thinking outside the box

Springer fram och tillbaka i huset, plockar med kläder och lägger fram smink. Fejar & donar, fixar & trixar! Ska om nån timme ta tåget mot Stockholm där Maria snällt möter upp mig eftersom att jag är en bonde som inte hittar i huvudstaden. Kul! Sneglade in på Elin Klings fantastiska blogg och tänkte för mig själv "Förbaskat snygga byxor hon har" så minns jag att jag har ett par nästan identiska =) Rotade igenom alla kartonger och klädhögar jag kunde hitta men fann inga braxer. Så skulle jag leta reda på en Bh och finner byxorna fint ner vikta i min byrå, kanoners!
Kära bloggläsare, det är konst vi skapar varje dag.

Somna då!!

Kategori: Thinking outside the box

Jag måste ha något typ av problem, för jag kan inte somna! Är sjuk & trött men kan inte somna, vardan detta? Är jag orolig över nånting? är jag hungrig? är jag inte trött, inbillar jag mig bara? Nej nej nej! För det har vart så här hela mitt liv, jag har så långt tillbaka jag kan minnas alltid haft sömnsvårigheter, ge mig tips, någon?!?! hur fan ska man göra för att somna? Jag pallar inte!
Räknade i almanackan idag, bara 22 skoldagar kvar för mig.. 22 !! Sen tar jag studenten, fatta då finns det ingen återvändo! Då äre dem betygen som gäller for life! LÄSKIGT! Men mina betyg är jag stolt över, inte pluggis direkt men om man jämför med andra elever med liknande betyg som jag har jag hunnit med betydligt mer i livet, har hunnit dansa, jobba, segrat, utvecklats.. och många många fler saker. Jag är redo, redo för livet.. kom och svep iväg med mig för jag är världsvan och lyckligt lottad, en bra kombination! Jag är inte rädd utan kan ta saker som dem kommer. Ibland är jag rädd men inte för utmaningar utan för människor.
Nu får det vara nog, jag kniper igen ögonen tills det blir morgon och låtsas att jag sovit. Det blir bra! PUSS
Lägg gärna märke till ringarna under mina ögon, ser ut som en tnt som levt i svåra dagar. Detta tack vare 19 år av endast 5 timmar/dygn.. SKIT BRA! Verkligen ap-bra! (nu överdriver jag lite för jag tycker synd om mig själv. Jag sover ju förstås mer än fem timmar på helgerna och sommarlov) *smack*

God kväll.

Kategori: Thinking outside the box

Sitter ny duschad i soffan och ska starx smörja in ett tjockt lager brun utan sol. Imorgon är jag ledig då mina hela Två lektioner är inställda, vilket passar perfekt då jag ska jobba i Stockholm redan på eftermiddagen. Är väldigt peppad och taggad inför det, får tyvärr inte avslöja vad det är men det får ni se imorgon =)
See you later aligator Puss
Och i natt åker min karl iväg, kommer sakna dig så baby, men en vecka överlever jag nog <3

Valborg.

Kategori: Thinking outside the box

Jag var sjuk, jag var trött men det var ju valborg. Snålt med bilder men det var en rolig kväll.



Lägger upp fler bilder ikväll, nu ska jag åka upp med familjen till stugan och sola, skaffa mig en liten Tan ;) HAH PUSS