Andrea.

Thinking outside the box

Igår kväll..

Kategori:

efter täningen så vart det middag hemma hos mamma och pappa. Och då fick jag för första gången verkligen uppleva det där ögonblicket som dem alltid har med i tonårsfilmer. Det där ögonblicket när föräldrarna berättar pinsamma saker man gjorde när man var liten. Okej det här var inte särskilt pinsamt nästan åt det modiga hållet men iaf.. storyn gick ut på att när jag var liten tyckte jag det var spännande att ta sprutor ( vad kan de betytt? ) men nu när man sitter här och är 18 år, ska ta min sista livmoderhals cancer spruta så är det en jätte stor grej. Blev liksom helt nervös och spänd. Så pappa och jag kom överens om att ta den imorn (idag dp) efter skolan så nu satt jag här i lugnan ro framför datorn så kommer han med den där satans sprutan, usch! Nu är det överstökat, alla tre är förbi, men bläääh! haha mes proppen!

Nån som har middags tips till mig?

31/8 Hemma från skolan

Kategori:

satte i mig en pirog och ett glas juice.
helgen bestod av privatlektioner med Claus från danmark. Gick bättre än väntat så nu är det bara att ta tag i saken själv och utväcklas! Ikväll blir det nog lite flickis med Roffe.

Har äntligen lagt in bilderna från tyskland på datorn. Alla som är värda att se finns på facebook men här kommer lite god bitar :)










Nu ska jag göra mina läxor
Puss puss// Karamell drottningen

28/8 Kom just hem från solariet

Kategori:

.. och fortfarande blek, hmm?

igår var vi uppe i stockholm och gjorde dans uppvisning på Scandic foresta med Tony Irving. Gick väldigt bra för att vara första gången. Härlig publik och lyckades komma hem tidigare än väntat, 01.45 men iaf. var lagom roligt i morse när klockan ringde vid 06.15, trött? ja! Somnade i solariet och vakande inte förens lååång efter att tiden tagit slut haha

Ikväll blir det privatlektion med Klaus från Danmark sen chill skulle jag tro.

Puss puss den oomkullrunkeliga Andrea ( slå upp det ordet )

Mot Örebro stad

Kategori:

dags för lite fäjk tän! Sol duschen väntar Puss hejs

20/8 Deutschland Baby!

Kategori:

Om 5 timmar är det vi som tar bussen här ifrån "stan" och crousar iväg mot scen, publik, stugor i skogen, natt bussar, drinkar och allmän awesomness! Längtar! Det tråkiga är bara att de kommer gå så fort..

Taggar med BEP
 

Idag gick skolan, om möjligt, långsammare än vanligt.. känns som att man aldrig vart där ifrån(?) Jaja, sista året INTE klaga, just do it! Suck it up, DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL, gilla läget, Awesomness helt enkelt!

Kiss kiss bang bang

17/8 Sista sommarlovs dagen

Kategori:

tänkte igår att jag skulle stallt klockan på tidig ringning men vart övertalad att ta vara på sista sovmorgonen ist. Kommer hur som helst vara dödstrött imorn bitti.

Sitter och försöker göra en saker-att-ta-med-till-tyskland-lista.. går hyfsat, packning sker på onsdag :) Och på torsdag kväll bär det av igen. längtar!





Helgen bjöd på blandad kompott..

I fredags tog vi motorcykeln ut till Västeräng och hakade på i dansstudiolägrets femkamp. Det bör även tilläggas att mitt lag vann, Go team Awesome!!! Sista grenen var klädstafett, alltså längst linje med kläder vinner. Som tur var gick team awesome in för det hundra procent och det slutade med att alla tjejer låg i bara trosor på marken, höll varandra i finger topparna och skrattade hejdlöst med gräs över hela sig, love it haha

I lördags var det kräftskiva hemma hos Simon & Anna. Jag fick cred för min skaldjurspaj och plus till simon och anna som fixade bästa sång häftet :D Hur härligt som helst.

Mindre kul var det på Björn stugan (?) haha asso va fasiken gjorde vi där? Meningen var att vi skulle gått till strömpis men på något vis tog det stopp lite för tidigt.. jaja Björnis kan vara riktigt lyckat många gånger men i lördags var det nog det värsta jag varit med om i krogväg haha jaja.. man kan inte pricka rätt varje gång.


Söndag = vilodag.. massa mat, filmer, träning på kvällen och glass med chokladsås till kvällsmat.


Puss på ett bra sommarlovs slut, hej till vixen livet



14/8 Sista arbetsdagen innan skolan börjar!

Kategori:

Skönt och trist att de är slut på penga-källan. Kom hem till pappsen och fikade. 
Nu ska jag sätta ihop lite outfits med syster och dra vidare till dansskole lägret ute i skogen, vart?
Puss puss 

11/8 Andrea arbetsmyran?

Kategori:

nja, riktigt så duktig är jag inte.. men många dagar på Lindex har det blivit.. tur att dem gillar mig. Och NEJ! Det är inte för att min mamma råkar jobba där, jag är faktiskt duktig :)

I helgen var det 18 års fest för Linnea, älskad vän sedan lekis <3 Grattis gumman, du rockar & festar ut som ingen annan.


Linn & Linnea firar med shot race ;)



I lördags vart det tajta scheman: Middag hos Monkan och Bosse som fyllde 53 och firade med sin tvilling bror inklusive alla barn med galen humor och knäppa intern skämt, kul att vara outsider,? nej.. eller jo ganska haha
efter att man var som vanligt för mätt och den ilskna kubbmatchen som slutade med skrik och skratt dog ut bar det av in till stan mot madde och Tommy, där vart det en snabb drink sen mot Alexandra som fyllt 20, öppnade paket och sa grattis sen var det Strömpis som gällde. Alltid lika roligt, alltid lika spännande och ja de bjuder på största blandningen folk må ja säja.
Senare bar det av på efterfest i tidigare nämdas nya lägenhet, drink spel och lekar fram till kl 4.30 sen var det taxi tillbaka till stugan som gällde. Puss godnatt och hej sovmorgon.


Söndagen spenderades med lilla syster uppe vid sjön, solade, mös och jag doppade mig till slut ;P
Puss till min vackra syster.

Måndag jobb & ikväll blir det grill hos Tommy & Madde, mysigt :)

KISS kiss BANG bang

6/8 Det händer så mkt..

Kategori:

och jag har blivit en urusel bloggare.. men datorn får mer uppmärksamhet när hösten kommer helt enkelt.
Bjuder på lite bilder.. har vart uppe i stockholm & partat.. har vart hemma i örebro ich partat.. solat, glidit, dansat och allt annat som hör till :)


Tobbe & Henrik släppte sin singel I Walk like a movie star, fuck like a porn star (?) haha


Helsingborgare & Tobias <3


jag! haha ser ut som en wanna-be-princess! Men älskar min lila paljett jacka & svarta kroppsstrumpa ;)



Ikväll blir det kräftskiva uppe i stugan med familjen Schirmer & Reinholdsson, längtar jätte mkt!

Idag är det även min och Tobias 11 månaders dag, hahaha! Jag och Namam diskuterade det på jobbet igår hur roligt det är med sånt.. Hon frågade hur länge vi vart tillsammans och jag svarar " 11 månader imorn" Och sen skrattade vi båda två över hur töntigt det lät. Och jag antar att jag är lite tjej töntig som sitter och räknar månader men det finns dem som är värre. När små tjejer sitter och räknar halva veckor t.e.x  Men fortsett gärna med det förresten, de är ju bara underbart att få vara kär. Puss och ta hand om varandra <3