Andrea.

Thinking outside the box

Källan till all kärlek.

Kategori: Thinking outside the box

Fredag, allas våran favorit dag, några fina klasskamrater & jag tar oss till Täby Centrum där den svenska motsvarigheten till Yogurtland öppnat, Chillbox! Så jävla gott! Flera olika sorters "glass" (som man får provsmaka innan) massor av olika toppings, frukt & såser! Jag var i himmelen. Hit ska jag gå varje fredag & njuta!
 
 

Äntligen.

Kategori: Thinking outside the box

Igår blev det äntligen av!

Efter skolan drog jag, Magnus & Elin iväg till ett ställe på söder som heter Chicago & dansade Lindy Hop. Som jag älskar't! Egentligen får vi ju inte dansa utanför skolan men skulle väldigt gärna hoppa på en kurs där. Efter vår nybörjarkurs har dem, varje onsdag, band eller DJ så kan man hänga kvar & socialdansa, väldigt mysigt! Ska allt få med mig alla jag känner dit!

Helgen v.41 2012

Kategori: Thinking outside the box

Min helg var så fin så fin!
Kom hem, blev ompysslad & sov.. Lite så summerar jag fredagen. Lördag däremot var en händelsernas dag. Gick upp tidigt och cyklade till affären, åt frukost, tog en löprunda, gick på loppis med mamma, åt lunch hos morfar, målade & härdade ett ölglas, genomgick fest-förvandlingen (läs. Kämpade djuret för att bli lite fin) och for iväg för att tillsammans med fantastiska vänner fira Anton som fyllde 30 år. Succé, riktig succé!

Som vi åt, som vi drack & som vi dansade. Fantastisk kväll!

På Söndagen blev jag väckt av Kalle runt 11 då vankades det gemensam frukost. Super mysigt! Alla är sådär bakis-mysiga & snackar minnen från gårdagen som om det vore flera år sen. Nostalgi i turbo fart. Love it!

Fredagsmys.

Kategori: Thinking outside the box

En köttig jazzklass där alla fick dansa solo senare. Lite stretch på det sen lunch.

Har fått nån jävla låsning i ryggen så just idag passade det riktigt bra att vi fick titta på treornas balett efter lunch.

Efter skolan tog jag tåget hem till mitt Hallsberg. Några kidnappningar, ostbollar, 30 årsfest & tvättning väntar i helgen.

Över & ut.

Rättelse.

Kategori: Thinking outside the box

God kväll godingar!

Nu har jag dansat mig igenom denna onsdag & känner hur helgen sakta närmar sig. Har köpt massor med gott till middag så nu ska jag hem & ta en lång dusch innan jag gosar ner mig i soffan med maten.

Förra inlägget skulle då föreställa ett litet skämt. Sprang på Björn på IKEA i veckan! Men ja, nu vet jag inte hur intressant det är men jag & Tobias gjorde slut i våras. Så nu står jag på egna ben, i en egen lägenhet & omgiven av mina vänner, familj & kärlek. Jag är väldigt lyckligt lottad <3

2 månader.

Kategori: Thinking outside the box

Här om dagen firade jag och älskling 2 månader tillsammans och eftersom att han snart flyttar in hos mig tog vi ett varv på IKEA. Vi är så lyckliga tillsammans!

Helgens hatt.

Kategori: Thinking outside the box

Så.. Våran klass har lite av en klasslåt!
"hvorfor har du på deg hatt?" med Kollektivet! Men eftersom vi är galna rebeller körde vi på "Varför har du inte på dig hatt?" - fest i helgen! Jag älskar dem så, min fina klass!

 

Tisdag (igen)

Kategori: Thinking outside the box

Fy faan va roligt det är att sjunga!

Har aldrig haft privatlektion i sång förut men hade med mig lite noter jag fått låna av Elin. Fröken tyckte jag skulle ta något svårare så då drar hon fram texten till Someone like you med Adele! Kul! Challenge accepted!

Nu ska jag bara ta mig hem, krypa ner & äta en muffin jag också fått av Elin.
Puss

Tisdag.

Kategori: Thinking outside the box

Ho ho mina gullefjun!

Tisdagar är en bra dag. Men är inte lika trött som på måndagen & vi avslutar skoldagen med akrobatik vilket är super kul! Dessutom har jag en sånglektion nu kl 19. Äntligen tog jag tag i det också! Ska bli kul men är lite nervös.

Nåt annat som är kul är ju att jag flyttade in i min alldeles egna lägenhet igår! Det blev så sent att jag inte hunnit packa upp några kartonger & ikväll blir det minst lika sent så vi får se när jag kommer i ordning.

Dags att sjunga upp.. Eller nåt sånt!