Andrea.

Thinking outside the box

Mellandags REA

Kategori:

För första gången i mitt liv begav jag mig mot mellandags rean på dess första dag. Lördag runt lunch befann jag och min man oss på marieberg galleria och trängdes runt med alla andra. För mig själv tänker jag "gud folk är ju knäppa som åker hit, och jag är en av dem". så där stod vi vid ingången och jag tar sats med mitt längsta ben först men känner till min förvåning en hand som håller imot?! "lugn nu Andrea, vi har inte bråttom!" jag som är van att stressa runt och ser det som lite match att lyckas ta sig fram och få med ett par påsar hem fick nu lugnt och fint gå brevid och se på när Tobbe införskaffade sig påse efter påse medans jag stod tom hänt. Ingenting hittade jag den dagen. Men de var roligt för det.

I måndags å andra sidan blev det andra bullar. Då tog jag sällskap med Jin och vi tog oss an Marieberg igen och sedan stan. Då gjorde jag massor med fynd; gosig tröja, rosa blus, dun jacka m.m blev väldigt lycklig. Så mina förutfattade meningar om mellandags REAn är nu förändrade. Man kan hitta saker! Men största boven i mina hjärn spöken är väl att jag jobbat i butik och vet vad för prylar som kommer fram när det vankas stor rea.

God lunch allesammans

Kategori:

Det var länge sedan nu men vem har tid att sitta viddatorn under julhelgen? inte jag! Har firat jul med familjen, festat jul med vänner och myst jul med min kära. Och på torsdag väntar Sälen på oss! ska bli sjukt roligt och lite ballt att fira nyårsafton som man ska, i skid backen. Pratade med Anna igår på telefon så nu har vi bestämt nyårs supé, mums och kalas.

Har just tryckt i mig lite lasagne och väntar på att min syster ska komma. Vi ska ta oss hem till hennes kompis Jessica och bli plåtade, får se om det blir några bra bilder. Men jessica är duktig hon har bland annat tagit dem hä korten på min syster;




Väldigt blandad stil så vi får se vad det blir :)

Senare bär det av hem till Erika som ska fixa linneas naglar, jag hakar på som skvaller-sällskap!

Pusspuss och Gott nytt år <3

Hoppas hoppas!

Kategori:

nu har jag pillat på bloggen en stund och gjort om lite haha inte direkt bra på sånt men emelie ska hjälpa mig nån dag. Kände bara för att testa själv, måste ju lära sig nån gång och jag är liiiite stolt över vad jag lyckats med. Har ingen riktigt bra bild ännu men de ska fixas :) tacksam för tips och hjälp när det kommer till utseendet på bloggen. Nu väntar jag på syster och sara med tända ljus och mtv i bakgrunden. Borde kanske klä på mig och göra mig lute fin för deras skull? ha en mysig måndag PUSS

Söndag 20/12 09

Kategori:


Söndagen fick en halvtidig start. Tobbi hade audition i Stockholm så jag hakade på. Hoppas det gick bra för honom, får veta om nån vecka. Tog oss hem i tid och han svänga förbi hos Niklas, Marita och barnen. Jag skrattar innombords varje gång vi kommer dit och alla kallar honom för FARBROR Tobbe?!?!  haha de låter så otroligt roligt. Kom hem runt 20 och tände fjärde ljuset och på torsdag mina vänner är det julafton! Fattar ni? Jag är jätte stressad. Uschane mej! Men familjen har gjort sten hårda planeringar över julmat, presenter mm så det måste gå felfritt haha Julafton är verkligen heligt även om ingen av oss firar utifrån några som helst kristna värderingar. Men det handlar om kärlek så budskapet når fram i alla fall. Idag ska jag leka med min lilla syster och Sara tror jag om vi lyckas ta oss till varandra. Jag tror att dem kommer hit så kanske får ta å skotta lite? En annan dag!

Glid i frid

Top of the morning!

Kategori:

Rise and shine Andrea, kl 12 på dagen.
lördagen blev inte som man tänkt sig men förfesten var rolig :). Riktigt dåligt med bilder tyvärr.
Me and my man drack inte en droppe på hela kvällen, lite stolt över mig själv. Jag behöver inte alkohol för att ha roligt!


Ta Taah!

Fira-jullovet-Fredag

Kategori:

Fredagen blev total lyckad! Lite bilder från förfesten sen blev det Frimis :)


Kvällen outfit, och en mystisk skugga i ansiktet?! :)





Förfest folk



Emelie balla vodka tub :)



Antons fina ren-ring



Willyjeehoouh!

Kategori:

Asso nu är jag så taggad att jag snart spricker! Ska bli så otroligt roligt att äntligen få parta med alla ens vänner som man annars bara talar betyg, uppsatser och studieteknik med annars. Ikväll ska jag ta en miljard bilder för det gör jag aldrig annars. MEn syster var så snäll och lånade ut sin kamera till mig så nu jädrar!

Puss puss ta hand om varandra och gå för guds skull inte hem ensamma i snön för då kommer ni garanterat somna i en snö driva <3

Official jullov!

Kategori:

God förmiddag i solen.

Såg julshowen imorse på skolan sen åkte jag hem till Linnea och sov en timma till i soffan. Middagen hos morfar igår var som alltid lika mysig. Han lagar så god mat och vill alltid festa till vardagen, den egenskapen ska jag ärva!



Nu är jag så otroligt taggad över den här helgen. Vi är "lediga" från dansen = ingen tävling så ikväll ska det partas på Frimis! Kom dit! Och imorn vet jag inte vart det bär av? För fest hos Huhtala/Wånggren iaf :)

Think happy thoughts!

En ledig torsdag

Kategori:

idag hade vi inga lektiner i skolan så jag var ledig. Gött de! Vaknade och skulle ta mig lite frukost, hittade en kärleks lapp på köksbänken från älsk, det är verkligen en bra start på dagen de. jag lyckades få fart på Forden och tog mig hem till pappa och syster som var i full gång med att klä granen. Hjälpte till med resten och skrev ett brev till våran gammel mormor i österrike. Jag är riktigt imponerad av mig och linnea som fick ihop ett två sidor långt brev, på tyska!! Där förtjänade vi varsin klapp på huvudet.Om några timmar ska vi hem till morfar som bjuder på middag. Gullig är han min morfar, han är så pysslig av sig. Och att Tobbe har gluten allergi de ser han som en slags bonus för då kan han experimentera ännu mer :) Inte för att jag tror att han läser det här men jag älskar dig morfar.

Nu ska jag ta mig en knäck som jag tog med mig hit och bjöd pappsen på.. helt godkända!

Glid i frid och puss under misteln <3

Knäck time!

Kategori:

Hämtade upp kalle i går kväll och då var hans mamma kerstin i full gång med knäck kokning. Så himla gott! Så idag tog jag mig själv i kragen och gjorde knäck helt på egen hand? Klapp på axeln och bra gjort Andrea! Glömde dock köpa knäck formar så det blev gigantiska bull-forms-knäckar ist, men de blir lika gott för det. Rookie mistake! Man lär sig något varje dag.



Imorgon är jag ledig, för..jaa.. vi har inga lektioner.. så Woho i eftermiddags fick jag jullov! Mitt aldra sista :( lite sorgligt faktiskt.. jaja nån gång måste man bli vuxen. Att lyckas med knäck på egen hand utan att bränna sig eller hälla ut hela skiten på golvet tycker jag räknas som ett stort vuxen steg!

Nu ska jag kolla lite på tv och sätta ihop party outfits inför helgen. Sånt älskar jag! Krogen på fredag med folk från skolan och partaj hos madde & tommy på lördag, de är så skööönt med jullov!!!!

Glid i frid och sänd varandra goda tankar <3

VA?

Kategori:

Jag skulle göra min dagliga titt inne på raddajulen.nu och tänkte rösta ett par gånger till på min absoluta favorit Ägglikör i Alladin asken och vad ser jag? Äggis har åkt ut???? jag vart helt paff och upprörd, verkligen? är inte körsbäret i likör äckligare? (nog för att jag själv gillar allt i asken) men verkligen? Sverige? Vad hände?

Shit!

Kategori:

Vilken pluggis jag är! Nu har jag suttit i skolan bibliotek i snart 3 timmar, haha, nästan rekord! Har hunnit skrivit klart 3 stycken arbeten varav en labbrapport, en loggbok, en religions diskussion och faktiskt startar på en svenska uppsats som inte ens ska vara klar förens efter lovet, jag är så stolt över mig själv!

Det var allt jag ville säga! Hej <3

Tisdags morgonen

Kategori:

Usch och fy och bläh!

Försov mig imorse, men lyckades ändå bli klar i tid(?) sätter mig i bilen och det satyget vägrar starta! F*uck!
Så försöker få tag på en buss men icke! Dessa går ju bara två gånger om dagen från oss haha så missade idrotten det gjorde jag. Dagens enda lektion också haha men så fick jag tag på pappa, för till skolan skulle jag iaf, för idag var det julbord :D vilket fick den dåliga morgonen att ta en 180 graders vändning och bli till någonting posetivt.



Igår hämtade jag Fredrik vid tåget runt 15 så satt vi och fikade och jag tvingade honom att kolla tjej program hela eftermiddagen. De var rätt mysigt faktiskt :) Hans syster ville låna min polis t-shirt (haha) som jag har enbart p.g.a ett dans nummer vi gjor för länge sedan. Så det fick hon självklart göra.

kärlek till folket

Det var ett tag sedan..

Kategori:

har aldrig tid, tur att man inte har bloggen som jobb haha.. *smyg avundsjuk*

Men men förra veckan bjöd Amanda mig och några andra tjejer i klassen på teatern i lerbäck (?) en liten liten by de där men jag hittade allt med lite vägledning.
Det var en skräckis teater som man fick vara med och gissa vem mördaren var, rätt roligt. Dessutom var tre rätters middagen vääääldigt god :) sånt uppskattas!

i Helgen var det christmas cup och tobbes kusiner med dans partners kom hem till oss från österssund. roligt gäng de där!
Tävlingen gick helt okej och vi lyckades ta en fjärde plast vilket känns väldigt bra.

Nu ska jag jobba på med skol arbeten

glid i frid

svart? vad hände?

Kategori:

Förr var jag alltid så färgglad, nu förtiden klär jag mig nästan bara i svart? Hur gick det till?




Systers snygga skinkjol och massa armband, precis som alla andra.. dålig inspiration kallar jag det :)

Paj & julklapps funderingar

Kategori:

Sitter hemma i Hallsberg hos syser som moffar paj. Försöker klura ut sista julklapparna till mamma och pappa vilket inte alltid är så lätt.

Idag hade vi bara en engelska redovisning i skolan sen slutade jag efter pan pizze lunchen. Mötte upp mamma och Maila för att äta lite till på restaurangskolan. Jätte god räksoppa idag :)

Ikväll blir det till att städa klart huset och finslipa på buggen. Läste reglerna igår och upptäckte att man vist skulle ha ett solo till buggen på lördag. Och eftersom att vi satsar på att ta oss till final så äre bäst att vara berädd :)

Glid i frid nu ska jag också ta mig lite broccoli paj <3

Tidningsklipp från helgen

Kategori:

Ganska fin bild i tidningen från helgens utdelning av Sören's minnes stipendium.
Välbehövligt för oss och roligt att vi fick det då vi faktiskt kände sören. Rest in peace

En ledig onsdag

Kategori:

checkade schemat igår kväll för att ställa alarmet inför kommande morgon, upptäcker att jag inte börjar förens kl 14 så där var lyckan gjord.
När jag väl vaknade imorse, tagit min dusch, ätit feting frukost och sminkat klart mig ringer tobbe från jobbet och bjuder mig på lunch på Paco's.. Mums! Väl i bilen på väg dit messar emmy att vi inte har någon matte heller så hej där lediga onsdag. Att gå i en klass full av esteter som övar inför julshowen är ganska skönt ;)

Så vi åt mat, pussades hej då och jag satte igång med lite julklapps shopping. Så skönt när nästan alla bra affärer finns under ett och samma tak, marieberg galleria har verkligen blivit fin.

Är klar med fem stycken presenter nu så jag köpte med lite fina present papper från Lagerhaus och har suttit här och slagit in och klurat på rim.

 


Ikväll ska det tränas bugg på riktigt.. är ju som sagt christmas cup på lördag så måste klura ut om det krävs ett solo eller inte? Någon som vet? hoppas inte.. att bara bugga till vilken musik man än får är mycket roligare. Kanske blir så bara för att vi aldrig har tid att göra ett seriöst solo? jaja, ursäkter ursäkter.. bort med dem.

Glid i frid mina vänner nu ska jag se klart på Project Runway

Vilken helg..

Kategori:

är helt slut i kroppen, ramlade praktiskt taget ur sängen imorse och pallrade mig iväg till skolan igår med ögonfrans lim kvar i ansiktet. Men måndagarna är korta som tur är.

I lördags var det latin tävling i Stockholm, gick bättre än väntat. Tog oss till final och lyckades till och med knipa ett par 4:e plats markeringar så det är vi nöjda med :)









I söndags var det då dags för dansavslutning igen.. gcik väldigt bra, inga skador så de är alltid nå't haha
Bjuder på lite bilder..






Nu ska jag städa lite här hemma för i helgen är det Christmas cup och det kommer massa dansare och Tobbes släkt från Österrsund. Huset ska skina.. hahaha sikta inte mot det omöjliga Andrea.. var realist!

- Glid i frid

Hemska mardrömmar

Kategori:

Usch hade hemskaste drömmen i natt. Vaknade av att jag grät! Hur läskigt är inte det? Fy!
Inget mer sånt.. men så äre när man är vuxen, ingen som kollar monstren under sängen åt dig!
Ta dig samman kvinna!

En eftermiddag med syster..

Kategori:

har suttit i soffan i ett antal timmaar och bara ätit onyttigt, pratat och "pluggat". Har kollat på julkalendrar från förr och även dagens som Emmy klankar på vareviga morgon ahah. Men så farligt dålig tyckte inte jag den va? Har ju bara sett ett avsnitt så avlägger ingen dom ännu. Men pettson och findus är hur som helst mkt bättre. Men min absoluta favorit har alltid varit Kapernaum. Linnea fick värsta snille blixten och tyckte att dem kunde sluta göra nya kalendrar och börja med repriser :)
Eller som Emmy sa " Vi skriver ett hat brev, skaffar underskrifter och skriver en egen julkalender ".

Men måste lägga till en rolig notis..
När syster och jag käkade på Paco's här om dagen sitter självaste sångaren i singfly/ Teddy bear stockholm!
De tyckte vi va lite ballt :)

Men grattis grattis i morn är det english nationella Reading hela förmiddagen, kul andrea, kul!



Snart tre år sedan, men Glid i frid mina vänner så hörs & syns vi senare <3

Onsdag i all ära..

Kategori:

kom just innanför dörren, pimpade adventsljusstaken med lite vit mossa och försöker få tag på en solduch tid.
Helgen kommer bli dansig så försöker hålla mig pigg & frisk. Tävling i stockholm på lördag & dansavslutning på söndag.
Är så satans trött hela tiden så jag har infört en middags lur i mitt schema. haha som en liten pensionär!


Har redan lyckats fått ihop två stycken julklappar, klapp på axeln Andrea.
Nu messade madde & föreslog julbord och i morse fick man skrapa rutorna.. julen kryper allt närmare och det är bara 16 dagar till jullovet, I lööv it!

Ska göra mig lite varm oboy




Glid i Frid // Andrea