Andrea.

Thinking outside the box

Sep. 29, 2012

Kategori: Thinking outside the box

Vaknade upp i min extrasäng hemma hos Hanne, Flätade håret, gurglade med Listerin & har nu tågat sen kl nio.
Hade en super härlig kväll igår, den tog slut så fort men underbart är kort! Usch, jag hatar sånna dära ordspråk.. Äcklas lite av dem! Men ja summan av de här är att min fredag var kalas & nu väntar en Lördag av kartongpackning. Kul!

Fredag.

Kategori: Thinking outside the box

Har haft en så jävla bra dansdag, en grym dansvecka faktiskt! Är stolt över mig själv!

Efter skolan har saker & ting inte flutit på lika smidigt, tyvärr! Stressade hem för att försöka förvandla svettiga-balett-Andrea till friday-night-disco-Andrea. Håret blev katastrof, jag får alltid för mig att experimentera med sminket när jag har lite tidsbrist & så började ögonen rinna.. What??? Helt plötsligt börjar jag liksom "gråta" utan anledning! Den hemska sminkningen som jag lyckats rädda någorlunda rinner nu ner i urringningen. Panik! Det vill inte sluta! Försöker trycka in toapapper i ögonen & det verkade funka så de är bara att välja; ska folk, ikväll, få tro att jag går runt & gråter eller ha ögonen fulla utav dasspapper?

Livet är hårt!

Torsdag.

Kategori: Thinking outside the box

 
Imorse trodde jag det var helg när jag vaknade! Vi hade ledigt på förmiddagen för våra lärare hade möte. Lite sovmorgon mitt i veckan är ju aldrig fel. Tog med mig min fruga Hanne & åt gratis lunch på Bøffe, lite kaffe & så teater & sånglektion på det. Jag fick något övernaturligt mod & anmälde mig att vara med i skolans musikal i jul så just nu tränar vi varje torsdagseftermiddag inför det. Nervöst & spännande! Framförallt roligt! 
 
Efter skolan strosade jag, Hanne, Mello, Elin & My runt på stan. Jag har ju inte en krona över just nu men hittade ändå inget så där spara jag allt en slant!! 
Och där ljög jag! Önskar att hela Topshop var min garderob!!!! I inflyttningspresent vill jag ha presentkort där! Kläder är också inredning!
 
Avslutade denna låtsas-Lördag i Hannes soffa. Nästa vecka kan vi vara i min lägenhet.. Waaaaaah
!!!
 

Tisdag.

Kategori: Thinking outside the box

Vilken bra dag jag haft!

Bara roliga klasser och så får jag spendera all tid med min fina vän Hanne. Hela dagen har vi sjungit på "ÆØÅ" så jäkla bra! 

 
 

Sep. 24, 2012

Kategori: Thinking outside the box

Transporteras för fullt!
Tunnelbana, tunnelbana, buss & en liten promenad så är jag hemma. Men tänk, om exakt en vecka idag flyttar jag till min alldeles egna lägenhet. Kan knappt förstå att jag snart får mitt eget ställe, en plats som bara är min där jag får hållas precis som jag vill & bete mig precis som jag känner för. Fantastiskt!

Ikväll blir det kyckling & Hot-Bea, love it! Det är ju ett jäkla ätande här. Var duktig (tyckte jag) & köpte en banan att äta innan sista klassen men jag typ hatar ju banan så behövde ju en chokladkaka att svälja ner den med.

Can you feel it.

Kategori: Thinking outside the box

Det är Måndag. Dags för ännu en vecka med dans. Tagga!

Höst.

Kategori: Thinking outside the box

Min höst har börjat så fantastiskt! Förra helgen var fylld av familjekärlek & denna helg har jag, lyxigt nog, fått umgås med underbara vänner.

Fredag, lördag & söndag har gått i matens tecken. Melodie, Maria, Hanne & jag åt oss mätta på ost & bara myste.

Igår åt jag lunch med min fina vän Hampus. Strosade runt på stan & fikade sådär fabulöst som bara vi kan. Åkte hem till Hanne för tjejkväll nummer två. Elin kom dit hon med, vi drog på oss pyjamas & hade en gammal hederlig sleepover med ansiktsmask, muffins i massor & skvaller. Höga på livet (och socker!) skrattade vi in på småtimmarna men tog oss upp runt 10 för kl12 skulle vi befinna oss ute i Sundbyberg. Vår härliga klasskamrat Magnus styrde brunchbjudning, succé! American pancakes, färskpressad juice, bacon, äggröra & massor av kaffe. Kan ju inte bli bättre. Just då fanns det verkligen ingen annan plats på jorden jag hellre varit på än just där!

Mätt på pannkakor lyxade jag till det med en massage. Det var jag värd! Och nu är jag hemma på Lidingö igen. Kjelle knackar nyss på min dörr och undrar om jag ville ha Laxmousse till middag?! Jo men tack gärna.