Andrea.

Thinking outside the box

23/7 Sover bort hela dagen

Kategori:


Ja, god morgon Sverige! Eller Närke kanske passar bättre?
igår hade jag kör lektion igen och usch va dåligt det gick. När jag kör med pappa går det så bra men så fort jag har henne i sätet brevid så skiter sig allt! Usch!

Försökte just låcka med mig Sara att gå på harry potter men hon dissade mig, nån annan som är sugen? :)

Och imorgon ska jag ääntligen få fin frippa igen. Har stans största utväxt.

Nej nu ska jag lista ut en lunch till oss PUSS

seg dag

Kategori:

har det vart! har bara kört bil, städat, målat naglarna och sånna saker som man aldrig hinner andra dagar. Så kanske värt iaf? Nu väntar tapetklistret och de sista rullarna på mig i hallen. Spännande! Det blir så snyggt!

Och nu längtar jag något fruktansvärt till helgen. På fredag blir det hem till Johanna som bjuder på festligheter och mat ryktades det om? ;)
På lördag blir det hem till alexandra. Eller jag har inte hunnit prata med henne själv de var tob & Jinnsan som frågade om vi skulle dit. Måste få tag på henne. Dem som känner mig väl vet att jag ALDRIG skulle komma hem till någon utan att höra med värden först! Vanligt hyfs tycker jag!

Nån som har middags tips?

PUSS

21/7 Tisdag lunch time

Kategori:

har just avslutat en körrunda i kumla stad. Gick hyfsat men regnet gjorde det hela lite mysigare.
Tränade volter med Roffe igår, gick rikitgt bra! Jag kör inkliv på Tobbe så suttar han runt mig, sjukt roligt (och läskigt).

I helgen var jag i stockholm då med Lurkas & Empelompen. Dansade, pick nickade, skrattade, och tog igen förlorade dagar. Lite pix snodda av lydia!


Sommar flickor


Jag flyr undan fotograferna med potatis sallad och glass!


Jag njuter av den svettiga känslan efter ett Karl & Knut pass


Kvällen avslutades med Pizza picknick i parken :)


I lördags kväll var jag & Tob hemma hos Walle med Påhlsson. De blev jäääätte god grillning..not! Eller joo, de smakade grillat helt enkelt, haha. Hur som helst god mat, gott att dricka och många historier på ballkongen. Lite victoria´s seacret och tvister om vem som är snyggast, vilket är en väldigt skum diskussion eftersom att alla ser ut som änglar.
Har aldrig vågat handla från hemsidan, man vet ju inte hur de kommer passa? Nån som testat?

Just nu vankas lunch sen får vi se. Ett jogging pass om vädret blir gladare.
Ikväll ska det tapetseras klart i hallen, ååh de är så skönt att saker och ting äntligen börjar bli klara :D

PUSS

16/7 Just klivit ur duchen

Kategori:

ska föna och iCurla lite. Bokade biljett till och från Stockholm för en stund sedan. 350 Kr är väl inte så farligt? Längtar så efter tjejerna.
Igår kväll var de träning inför lite uppvisningar och efter det vart det Donken med Sara, patrik, kalle & så klart Tob. Plus meny is the shit! Har alla glasen hemma nu hahaha! Fail!

Skjussade hem dem &  hälsade på min morfar mitt i natten. Han hade hittat en nerv-stimulator-maskin som han demonstrerade för oss, bjöd på fransk nougt & snackade om allt från djup havsdyke till hur tjejerna är i Norrland, min morfar är den bästa jag vet.

Nu ropar pappsen att det är fika. Så mkt för sinny week! Hade lovat oss själva att efter semestern då skulle vi äta nyttigare och komma i form igen, men skit samma i det där nyttiga maten biten. De är ju bara å springa en extra runda ;)

PUSS

och timmarna rullar på..

Kategori:

shit va jag har tråååkigt! Är det så här det känns att vara arbetslös?
Inget ont om sommar lovet & jag vill absolut inte tillbaka till skolan, blääh!
( No offense Anders)
Ikväll ska det tränas inför diverse uppvisningar.. jag kan inte en enda utav koreografierna, skulle dem suttit idag?
De är nog andrea´s ena schizofren sida, mens monstret, som tagit över hennes kropp idag!

Tur att folk är tålmodiga..

15/7 Är på stans sämsta humör!

Kategori:

Så mkt är bara fel fel fel idag! Försov mig en aning så då han jag inte fixa håret = andrea såg ut som en luffare på jobbet.
Att mobilen är borta för gott har just sjunkit in så syster har fått tagit största smällen, sorry! Får utbrott på utbrott!
ÅÅh massa saker skaver, sånt som man inte skriver på en blogg.. men jaja har som sagt jobbat några timmar idag. Gick ganska bra.
Har även hittat min dröm lampa (?) haha de lät ju rätt knäppt men den är så hiiimla fin, men 2000 spänn för en bordslampa, inte värt! Rea snart mån´tro?

På torsdag är de ju Mix Megapol på Frimis, ska nån dit?

På fredag blir det stockholm och hälsa på Luddan & Empelompen. Ska även ta en klass för Karl & Knut, spännande återseende.

Lördag? Utgång?

Söndag blir det Göteborg & La Liseberg :D

PUSS <3

14/7 Klapp på huvudet Andrea

Kategori:

idag gick jag upp nästan samtidigt som älsk.. åt frukost och pappa kom med bilen så övningskörde jag jätte länge, och bra måste tilläggas :D Kom hem och åt lunch sen körde jag syrran till Jessica.. bra där Andrea! Måste ligga i, vill bara få körkorts skiten ur vägen!

Nu ska jag reda ut den sista röran på mitt rum. Eftersom att jag inte bott hemma på ett tag så har mitt lilla kryp in förvandlats till en enda stor walk in closet.. eller skutta-från-golvyta-till-golvyta-bombnedslag Usch! Men nu är röran nästan ur trasslad. Skulle vilja få lite sol på fejjan men det ser mörk ut just nu, ska plugga teori

PUSS hej

Min syster har fyllt 16, grattis <3

Kategori:

 








13/7 Hmm kan läsar siffrorna stigit mån´tro? NOT!!

Kategori:

jag kan nog vara världens sämsta bloggare just nu men nu kommer en liten uppdate som alla andra skriver haha

Har som sagt vart i Turkiet och solat & tävlat. Tog VM brons i Latin show & VM silver i Jitterbug, GRATTIS till oss.
Många partay har det blivit och både Tobbe & jag har blivit av med våra mobiltelefoner så grattis igen! Alla bilder som är tagna under sommaren är BORTA liksom alla nummer och kommunikation. Jag är inte elak och jo jag vill prata med er men kan tyvärr inte se eller höra när det ringer och messar :'( men men har inte brutit ihop ännu, jag tror sten hårt på att jag ska få tillbaks den (A)

Men här är iaf lite kort från en härlig helg ©Maddooos







PUSS <3