Andrea.

Thinking outside the box

28/2 - 09 Klaras & fars födelsedag

Kategori:

Hola och godmorgon alla godingar..

Går dagen vart riktigt lyckad. Vart uppmött av Johanna & Carro med bror på södra sen bar det av på för fest hos Sofias brors lägenhet som låg i princip ovanpå Klaras så de var gött :)
Kollade ut genom porten runt 22 då kön bestod av ca 5 personer så vi tänkte att de var lugnt.. men när vi skulle glida ner vid 2245 då var det 5 pers my ass.. fick stå i kön 45 min blääh men de var de värt för träffade massor med gött "gamalt" folk ute och så lite mer otrevliga människor också.. men vill ni fortsätta sura be my guest de har ju bara gått 2 år men visst!

Johannas första utgång och fylla.. asso de måste verkligen vart feting upplevelsen hon har verkligen "sparat" på sig tills hon fyllde 18 och verkligen "fick" (=P) dricka så de var jätte kul! Lyckades tvinga med henne på vimmel bild också ;)



och sen kom fotografen och skulle ta kort på mig och några andra brudar som när jag vänder mig om försvinner så tänkte "nehe de vart inge" men då tryckte han ihop mig med nån annan snubbe som stod där så haha de var lite random..



kvällen avslutades med att flickorna shoppade snabb mat och jag höll i pengarna.. fick skjus med Johannas bror hem till hällabrottet där älsk låg vaken fasten han skulle upp å jobba i ottan..
Ikväll blir det dessutom mini fest med personalen på Carlbarcs och bilspel(?) kul att ALLA har haft spelet hemma hos sig själva och tränat typ en månad var, jag ska knäcka dem iaf!!!


Idag fyller dessutom min fadre år! så ska fira honom med tårta och mys hos morfar om några timmar..

PUSS

27/2 - 09 En korting

Kategori:

Hej hej hallå bloggen..

veckan har vart bra.. skola onsdag-fredag.. har gått fort.
Igåt firades Tobias som fyllde 23 år, grattis babe! Av mig fick han chips/dipp-fat, två tröjor, ett armband och ett Bungy Jump hopp! Tror att det var uppskattat, hoppas så iaf :)

Ikväll blir det utgång med Johanna som fyllde 18 här om dagen, spännande spännande :)

De vart en korting.. måste kila och piffa till mig

PUSS

stabilt livsval!

Kategori:

jaha, då fick jag just veta att helgens gig är avbokat! Tydligen hade det inget dansgolv (?) på slottet så inga pengar till mig inte! och ingen dans för den delen heller! fan va suuur jag blir.. hade verkligen sett fram emot hela grejjen, tränat wienervals som jag inte ens kunde innan.. JÄKLA SKIT! men va fan inge dans golv? va är de för skit snack, hur stort är inte slottet? äsch.. de ryktades om att Elisabeth kunde if så har väl helt enkelt blivit dissad bara antar jag där fick jag för att jag skröt lite om min livsstil och val av yrke!.. men stark kvinna som jag är tar jag det med en klackspark och njuter av en fri helg!

Tack för mig, hej!

tanke?

Kategori:

har nu snokat runt lite här och var och ställer nu frågan, hur personlig ska en blogg vara? vad ska man ta med och vad ska man hålla för sig själv? de är ju olika från person till person.. men ska man verkligen skriva om sitt sex liv?
läste iaf nyss en jätte rolig blogg.. nån dam som var runt 50+ hur roligt som helst med hennes små beskrivningar om "vuxen skönt" hahahaha

24/2 - 09 Sjuk, semeldagen & Elisabeth Höglund a.k.a Andrea Schirmer

Kategori:

Japps japps.. fortfarande sjuk - "ich" så stannade hemma i dag med.. piss potta! imorn måste jag dit, de håller inte annars.. jaja.. nog om mina baciller.

Och, ja ni gissade rätt jag har inte orkat lägga in bilderna ännu.. finns några roliga faktiskt men på nästa alla ser jag ut som en sjuk pensionär (p.g.a feber och där flikte jag in min hälsa igen, hur lyckas jag?) men men den som väntar på nåt gott?

Jaha idag är det semeldagen :D Lydias favoritdag på hela året, näst efter födelsedagen? hur som haver är hon nog den jag känner som dyrkar semlor! Puss på dig som jag saknar till tusen! Vi springer alltid om varandra..

Och på torsdag fyller Tob år, och har jag fixat present? hmm jo halft men känner mig inte helt klar, har ideér och sånt men vill verkligen få till det, PUSS

Och på lördag fyller pappa år, och har jag fixat present? hmm jo halft men känner mig INTE ALLS klar! föräldrar är så tråkiga, frågade förut när vi käkade lunch vad han önskade sig ja då klämmer han ur sig "jag ska få en sovsäck av dig & linnea.. jag har beställt en som jag ska få av er" torr boll! han köper sin egen present och bestämmer att den är från oss?! GLÖM! jag ska köpa feting presenten! Förslag uppskattas ;D

jahopp! på lördag så är det fest & bröllops mässa på örebro slott och då ska en annan dansa brudvals tillsammans med Tobbe K. ska bli ganska spännande, mest för att jag får låna en klänning :D ååh tänk att stå i bröllopsklänning, ska ta massor med kort! tyvär så är det många strulpellar med i detta evenemang så i programet som kom med Nerikes Allehanda står det att Elisabeth kommer, men icke.. Elisabeth heter Andrea i helgen..



ikväll är det disco men orkar inte sitta och glo på kursen, man blir så deppig när man inte kan dansa själv!

nu ska jag koka te och rota rätt på en mysig film
PUSS

22/2 - 09 Hemma igen

Kategori:

Hej hej alla goa

en annan är tillbaka i om något kallare Sverige. Wien var som alltid lika mysigt men på något sätt vill det mig ont och kastade en fet feber på mig så har vart sjuk hela veckan :( skit jobbigt.. men har lyckats shoppa för det, INGET stoppar mig från det! har fyndat en massa och ätit massa god tårta så nu är det skinny week som gäller! kan knappt knäppa byxorna som jag åkte dit i längre HAHAHA, joo det kan jag men de är knappt.. linnea skyller på att man blir uppsväld när man flyger (?) jaja.. har tagit massor med kort men inte orkat lagt in dem så de kommer väl upp snart iaf.. nu ska jag piffa till mig själv en aning så man slipper se ut som en gammal kärring när man träffar på folk igen

PUSS

16/2 - 09 Sista touchen

Kategori:

Jaha, då har man inventerar 17.30 - 22.oo kul? nej.. men pengarna längtar man efter :D jag är så duktig! Känner mig så vuxen när jag jobbar, haha klapp på huvudet! Ta ett kex lilla vovven..

Tobbe var här nyss och hämtade sin dator och sa hej då.. jag känner mig så fjantig men kommer verkligen sakna honom, de blir så när man ses varje dag.. well well har packat det sista och extra checkat och ditt och datt så nu ska man väl inte ha glömt något!? lääängtar efter shoppingen..

Ska ta massor med kort :D

PUSS

16/2 - 09 Resumé & Taggnign inför Wien

Kategori:

En vecka sen jag skrev men har helt enkelt inte haft tid..
Har väl hänt en del men på något vis har jag glömt haha börjar väl bli gammal! så drar en resumé..

Onsdag

Jaha då var det onsdag morgon runt 01.oo och jag kan inte sova längtar så sjukt efter tobbe som äntligen kommer hem ikväll, men kan endå inte somna.. efter ett tag lyckades jag iaf för när dygnet blev så där mycket så man känner att snart ringer den förbannade klockan, man är inte vaken men lite medveten då känner jag hur nån kryper ner under täcket och det var han :D han hade åkt natt tåget hem för att överaska mig och överraskad de blev jag vill ja lova, vart så gla.. mår så bra när jag vaknar upp med dig. Så vart även den här onsdagen bra :D



Fredag

I skolan var det Allé Hjärtans dag (Allé skolan ååh så klyftigt) Så kom jag så där lite för mkt försent men tog en sväng förbi mitt skåp för tänkte de ser bättre ut om ja iaf har böckerna med mig så ser jag att de sitter små post it hjärtan här och där med gulliga ord. Så kommer jag fram till mitt skåp som ser ut så här :D



Det lyste verkligen upp min dag ska ni veta! Sen bar det av hemmåt efter en två och en halv timmas lång extra matte, blää man vill bara dööh samtidigt som man är lite stolt över sig själv.. kom hem och fixade lite sen bar det av till Bion med älskling. Såg Benjamin Buttons Otroliga Liv, ganska bra faktiskt. Väldigt Forrest Gump influerad och hade det vart någon annan skåde spelare som föddes gammal och åäldrades baklänges hade den här filmen vart kass men tack vare Brad Pitt blir det på något vis trovärdigt haha men se den, gör det :)


Lördag

Alla hjärtans dag på riktigt och kunde sova hur länge som helst! efter längtat!! Fick order att ligga kvar i sängen medans karln fixade frukost och till slut fick jag gå upp och gå på ros jakt, innan vi mös vid frukost bordet :) Fick ett jätte fint halsband också, har ingen bild, men det var en hand gjord silver kedja med ett hjärta till hänge, fint så..
Resten av dagen mös vi bara runt hemma, jag älskar det, bara för att resterande dagar i veckan alltid är så fullproppade!

Sen lagade jag mat och sen började vi göra oss iordning för Lenas 50 års fest som vi skulle uppträda på med några andra ur dansgänget. Gled in vid Behr Arena runt 21.00 och fixade iordning det sista, gjorde våra två dans uppvisningar som vart mycket uppskattade sen röjde vi dans golvet i kanske en timma. Vi sa hej då till alla goa och glada sen tog Tobias & jag en tripp upp på stan för att hälsa på Simon & Anna. Vi fyra gled till Burger King där kvällens skummaste händelse ägde rum. Står i kön allihopa, simon går iväg lite snabbt men kommer strax tillbaka och går fram till Anna som nästan står längst fram då kommer en vakt jäkel och bara lyfter upp honom i axlarna och bär honom ett par steg bort och grymtar om att han inte får tränga sig bla bla.. de var så skumt! Anna talar om hur det ligger till och de står och tjafsar en stund till slut kommer polisen och drar ut honom där ifrån och han får lägga upp händerna på bilen och börja svara på massa frågor! Helt sjukt, allt det för att han gick fram till sin flickvän i kön.. mitt i alltihopa Kommer Camilla Örvill, Tobias Karlsson & Camillas pojkvän david förbi gående (dessa goa personer var även på Lenas party tidigare) och undrar vad vi sysslar med haha "vi han bara lämna festen så vart vi tagna av polisen" drar sagan för dem och då kommer det fram att David också blivit utkastad fråb Burger King p.g.a ingenting, skumma typer de där.. ahha

jaja vi skiljs åt alle sammans och ska ta en taxi hem, börjar vandra iväg mot bilarna och jag håller på att frya ihjäl, för under allt detta vandrande utomhus har jag klackskor, bara ben och en knä kort kjol på mig, skönt? NEJ!! När vi kom hem fick jag lägga mig med strumpor och tröja på för att inte frysa ihjäl, lindade in mig i en filt och sen hade täcket över på det + en pojkvän som försöker gnugga liv i mig, lite läskigt! Skakade i flera timmar.. inte nyttigt de där! men var lyckligt vis inte sjuk dan efter så mitt oturliga imunförsvar kanske har tuffat till sig?
En händelserik alla hjärtans dag



Söndag

Söndag vart en glidar dag, åt sen frukost hemma hos Tobbe sen hem till Schirmer/Fisk casa och åt lunch/middag. Träning, Hyrde en film, Trilbit nånting, med Owen Wilson.. art lite besviken för jag gillar Owen Wilson så var det kass, men men så är det.. kollade Beck också sen vart det sängen. Och imorse var de tungt, älskling skulle till jobbet och slutar inte förens kl 18.00 och 17.30 börjar jag jobba så hinner inte träffa honom alls mer idag.. och imorn så åker jag till ÖSterrike och kommer inte hem förens lördag natt.. känns lite jobbigt att behöva va ifrån varandra så länge igen men men de stärker ;)
Ska ju få tillbringa en hel vecka tillsammans med min syster och SHOPPING i Wien! inte helt fel, shopping, gå på spa, äta god mat och fika på alla underbara kafeér tiden flyger nog iväg..

10/2 - 09 Onödigt plugg, tårta till frukost & övningskörning

Kategori:

Tjo bré

Igår hände det inte mkt i stan, övningskörde för tredje gången i mitt liv och det gick fint :) Sen rå pluggade jag på de två kapitlen som ska vara med på Naturkunskapsprovet. God natt

Tisdag FTW! Soft dag, fick tårta till frukost för att en tjej i klassen fyllde, så sjukt good tårta :D Måste prova den nån gång.. mums! Kom hem tog mig lite kladdkaka och fick sen reda på att de bara var det ena kapitlet som skulle vara med så här har man slösat en måndags natt för inget.. BlUuÄh! men men då kunde jag lite extra nästa gång då! Pratade med Tobbe på telefon nyss, han verkar ha de gött uppe i is/mygg-landet :) har saknat honom så himla mkt.. men de är som dem säger de första 3 dagarna är alltid värst vad det än gäller, sluta röka, följa en diet eller ja när ens pojkvän lämnar stan för ett tag.. så de var surt som citron lördag, söndag och igår.. idag har de gått bra för har tänkt på massa annat men nu när man fick höra hans röst igen vart de fort jobbigt :/ men han kommer ju hem imorn så nu känner jag mig som en fjortis.

Nu ska jag snart ut och övningsköra igen.. dags för att lära sig svänga åt höger också.. ;)

Puss

8/2 - 09 Fredags partaj

Kategori:

Fredags kvällen vart näst inpå perfekt! Hade sjukt roligt! :D här är lite bilder jag snott från Anna ;) mer kommer förhoppningsvis <3

                                  

7/2 - 09 18 år firas med tre fester, fyra till och med!

Kategori:

Sho Bré & Shulululuuh! som vi säger i Hallsberg..

Gårdagen vart super lyckad! Fick skjus av morfis hem till tobbe som inte hunnit hem från jobbet ännu så tog ett kraft tag och drog ett par damsugar tag och plockade iordning lite inför kvällen. Älskling kom hem och jag bjussade på mat (lr mamma lagade, jag hade med mig ) men same thing, typ! Fix & trix bla bla, runt 20.oo började folket rulla in och partajet var igång! Så himla rolig kväll :) Fick massor med fina presenter, smycken, massor med Choklad (ni känner mig så bra), sex leksaker (ni känner mig FÖR bra) och jätte fina vin glas.. tack tack tack <3

Dans & trevligt hela kvällen lång och runt två försvan mina sista brudar ut i mörkret igen. Städade upp lite grann och kastade oss i sängen, Freddan tog soffan som vanligt ;) så klockan var runt o2.30 och vid 5 skulle älskling fara iväg till Östersund och så stannar han borta till onsdag :( så låg bara och kramade honom så hårt jag orkade medans han fick sina 2 timmars sömn.. saknar dig redan..

Bilder från kvällen kommer så fort Challe & Sara skickat dem, min super braiga kamera laggade och dog innan gästerna äns hunni kommi så så var det med det! men jag lekte papparazi med alla andras kameror så de löste sig :)

Ikväll bär det av mot Askersund och hem till Jesper & Jessica! De blir partaj men tror inte jag kommer dricka, får se.. känns onödigt att tvinga på sin stackars kropp alcohol tre dagar i veckan! så de blir hur som helst lugnare, men roligt ska vi ha, för man kan som sagt ha kul utan att vara full, de har man ju 16 års erfarenhet av :)


puss

6/2 - 09 Tre roliga dagar

Kategori:

JAha jaha.. då var man 18 gammla år.. för så känns det, tyvärr.. har inte vart ett dugg peppad tidigare men i Måndags slog det till och nu känns det fucking great! haha,

Onsdag

Dags att fira att man äntligen kommer in med säkerhet. På Frimis spelade Hoffmaestro. Hade inte hört dem tidigare förens Erika spelade upp ett par låtar hemma hos sig, skit bra! så hakade på dit runt 22.00 då kom ja så klart inte in "nee de är två timmar kvar" säger sur vakten men men Tobb & ja satte oss på Pitchers och chilla haha sen gick vi tillbaka igen prick kl 00.oo och tjoho vilken tur just då började dem spela så han se dem :D asso vilket jäkla band! Svensk sienar Reggae kallar jag det för! Sjukt kul kväll iaf.
Tog sen en taxi hem till Hallsberg för hmm, ja 500 kr fan va dyrt!!! Jaja vill man hem och ska upp till skolan dagen efter kl 7.50 är det tyvär bara att punga ut!




Torsdag - dagen med stort D

Tjoho min födelse dag är här! Fick frukost på sängen och paket av syster.. :)

Skolan var jätte kul för alla var så glada och grattade och massa fint.. fick en grattis sång i stämmor av min estet klass haha.. MAmma bjöd på tre rätters lunch, mums så kom en sväng försent men strunt i det.. msigt iaf.. kom hem och fixade och trixade lite.. sen bar det av hem till morfar för att äta middag och öppna paket :D Fick massor av fina saker..
Av Mamma & pappa fick jag massa nödvändiga saker, strumpor, tröjor, smink, parfym och sånt mysigt
Av Syster fick jag jätte fint diadem, och en förstoring av ett kort på oss som små, jätte sött <3<3
Av morfar fick jag pengar och choklad OCH ett jätte vacker guld halsband, tack :)
Av Älskling fick jag jätte fina örhängen och ett blingat halsband och lyssna på den här då, en bil! Jag fick hans ena bil, den lilla röda Forden! Jag vart så himla chockad! så nu måååste jag haffa körkortet!

Puss och tack så mkt alla, jag älskar verkligen min lilla familj, ni alla är så underbara och jag vill inte byta ut er mot någonting.. <3





Fredag

Äntligen FREDAG! hade bara två lektioner så dagen rann iväg, så var det PanPizza till lunch och alla var så peppade inför ikväll, shit va vi ska röja!!!! Längtar så.. men vet inte vad jag ska ha på mig :/  Gaaah! En flickas största problem!!!
Nu väntar jag på mamma så ska vi fixa lite käk innan jag drar mig mothällarbrottet pch fixar :)



PUSS

4/2 - 09 Lill Lördag

Kategori:

Wohoooo! Onsdag = Lill Lördag och ikväll ska vi ut!! Vet inte riktigt vart ännu men det blir säkert bra. Ett gött gäng så de kan inte miss lyckas. De som tynger ner det heela en smula är att jag börjar 7.50 imorn bitti haha men men de ska nog gå.

Skolan gick fint. Var bara så sjuuukt jobbigt att gå upp imorse. Ville verkligen inte lämna den varma sängen. Men tillslut stod jag i duchen och innan jag visste ordet av satt jag på tåg stationen och väntade på det satans tåget, frös gjorde jag också. JAg fryser verkligen heeela tiden. GAsh! Mer kläder på min kropp!

Den här veckan blir så in i helsike bra asso, Ut ikväll, imorgon är det min födelse dag så får presenter och tårta och god mat med bästa familjen och på fredag blir det partaj!!!!!!! Sen som ett litet gelé hallon på kakan är det fest på lördag också :D kan de bli bätter? ja de kunde det, tobbe åker bort lördag-onsdag så de känns jätte surt men men nu ska här umgås med alla vänner och njuta av att man äääntligen fyller 18 så tiden kommer säkert flyga förbi.

PUSS

De vart lite mkt idag men de här var så fint

Kategori:

Man älskar inte en människa för att han är vacker man tycker att han är vacker för att man älskar honom

På Torsdag blir jag 18

Kategori:

Wohooo! Har inte önskat mig någonting tidigare, men nu två dagar innan så kläcker jag en massa prylar som skulle behövas hahah... så kladdade ner en liten önskelista, hoppas mamma hittade den.. antar det för den är puts väck. Tänkte lägga ut den här sen, haha bara för att liksom, någon (exempelvis min syster) kan ju titta förbi här och få sig en ideé om vad jag skulle vilja få i prassligt papper på torsdag :D

PUSS

3/2 - 09 Inget utöver det vanliga

Kategori:

ja ni de blev ingen uppdatering igår, han aldrig..

HAde privat och tränade på liite själva efteråt. Kom hem runt 20.30 och åt mat med mamma & syster. Och eftersom att våran box lagt av så passade vi på att hyra en film, Tropic Thunder och jag måste säja att den var rätt bra :) Rolig här och var iaf.. jag har lite svårt för att såga filmer faktiskt så ja, ni får se den och dömma själva..

Hur som haver, i helgen var det årets första tävling i Norrköping. Tävlade bara i latin och vann :) Var dock ingen GP tävling så det räknas inte på rankingen men de är ju självförtroende boost iaf.

Idag kändes det helt ovärt att kliva ur sängen, hade en liten svenska lektion på 60 min och nu ett fett hål på 3 timmar, kuuuul! Man kunde sovit men icke.. jaja så är det.

Ikväll blir det disco pump, tjoho.. så skönt att få svettas av lite haha Well well något mer utöver det vanliga har inte hänt så nu ska jag ta mig lite varm oboy

XOXO (haha)

2/2 - 09

Kategori:

Hej du slitsamma måndag..

Upp tidigt igen för första gången på en skön prao vecka. Till skolan och körde lite spinning med Jin och lyfte några lätta viket. Känner mig hyfsat duktig faktiskt :) sen bar det in till stan för att ääääntligen fixa de där satans livmoderhalscancer sprutorna.. jösses vilket stohej de vart runt dem. men Nu är säken biff iaf!!! Tog lite me time och åt sushi till lunch för mig själv. Rätt skönt och Gott. Tog mig till Åhlens för att köpa en almanacka som jag höll på att falla isär utan. De är verkligen min räddning den där lilla boken, hela mitt liv finns på papper och då kan man ju inte glömma så lätt iaf. Så fick tag på en utav dem sista som fanns kvar, hyfsat ur plockat må jag säja, tog mig till tåget för att hinna tillbaka en liten sväng till skolan. Sätter mig på stationen och väntar och bläddrar lite i kalendern. Då ser jag att nån jävel ryckt ut hela Februari (?) MIN MÅNAD!!! den är bort blåst. så får vandra tillbaka till de där jävla Åhlens som ligger på andra sidan stan (tur att man inte på på nåt större ställe) fick hur som haver byta till en hel och kunde ta mig till stationen igen. Kommer dit och det är en timma tills tåget går. Och när jag väl sitter på tåg helvettet så stannar det helt plötsligt, mitt ute i ingenstans, och en annan sitter där och fattar inte mkt.. efter si sådär en halv timma rullar det på igen och jag fick kubba till skolan, han iaf till sista tyskan :D så liten klapp på huvudet där för att jag är duktig och gick till skolan..

skriver mer senare.. ska träna nu.. och måste packa lite inför kvällen, jaja Ciao så länge