Andrea.

Thinking outside the box

Dag 1.

Kategori: Thinking outside the boxGled med syster på Marieberg. Hittade inte ett skit så vi käkade fet buffé istället.
Åkte hem och bakade en miljon cupcakes i sann tjej-dags-anda! Och nu har mamma och jag just ätit middag med morfar. Mys dag <3

Höstlov.

Kategori: Thinking outside the boxIgår rev vi av två shower på cirkus. Lena her self kom sen upp till oss i våra "loger" och sa hej! Vi har ju liksom aldrig träffat henne så förut.
Vi repar försig & helt plötsligt dyker vi upp bakom henne på scenen. Så de va ju gulligt!
Idag är det officiellt höstlov och jag ska strax ta tåget hem till Hallsberg, Så skönt! Kommer antagligen skaka av rastlöshet redan på tisdag men just nu känns det bra. Vet redan nu att jag kommer sakna klassen, jag gillar er! Så här mysigt hade vi i tisdags.

Vi tar hand om varandra <3

Pancakes.

Kategori: Thinking outside the boxHärmed förklarar jag mina första hemmagjorda american pancakes som lyckade.

Cirkus.

Kategori: Thinking outside the box
Som rosa svampar ploppar vi upp på scen. Redo att kötta i sådär en 3 minuter. Värt allt slit för att i ett kort ögonblick få njuta av neonljus & strålkastare.

Beroendeframkallande? Ja!

höst?

Kategori: Thinking outside the boxHar dansat runt, ätit mat & tränat lite till.. sådär en 6 timmar. En lugn dag faktiskt. Kom nyss hem från en hamburgermiddag tillsammans med Tobias & Hampus. Nu blir det sova för att orka upp i mörkret imorn bitti. Helt seriöst, när hann det bli höst?

Tisdags lyx.

Kategori: Thinking outside the boxIdag har vi boostat livskvaliteten. Efter skolan var vi ett stort gäng som gick hem till söta Lisa & Annika. Fikade tills vi mådde illa & sedan fick någon den briljanta ideen att vi skulle massera varandra. Så tre och tre låg vi på golvet medans resterande knådade runt! Underbart! Detta är nu en stående punkt i DU1 på balettakademiens vecka. Puss & god natt!


Härligt att jag tog kort efter att allt fint fika tagit slut.. äh! fick ni bli lite avis ist ;)

Ny vecka, nya tag.

Kategori: Thinking outside the boxMin nya vecka började dåligt.. eller ja måndagen började dåligt men slutade bra så den känslan bär jag med mig nu resterande 6 mornarna. 

XX

<3

Kategori: Thinking outside the boxHan är rätt söt ändå min kille. <3

21:19

Kategori: Thinking outside the boxKollat på 2:ornas balett, lunchat, dansat, undervisat & ätit middag.. en snabb repris av min dag.
Nu väntar sängen & har jag tur är jag fortfarande vaken när Tobias kommer hem ifrån jobbet. Har inte sett honom sen i fredags. Har istället hängt med mina grymma klasskamrater i helgen. Puss på er
Xx

23:36

Kategori: Thinking outside the box


Igår efter Lena gick jag och en skön blandning folk & tog oss en afterwork runda. Tycker väldigt mycket om mina klasskamrater.
Vi ses varje dag. Även idag, tränade inför studioföreställningen i vinter. Kommer bli gymt! Och om en halv timma börjar en ny vecka.
En vecka full med dans & massor med skratt.

Xx

Gott.

Kategori: Thinking outside the boxFar jag lyckades få upp min krabba (tiddeliDi)
Jag gjorde det med hammare & mejsel..

Söndagslunch...

Kategori: Thinking outside the box... när Andrea själv får välja!

18:34

Kategori: Thinking outside the boxFamiljen kom till stockholm igår kväll och spanade in Lenas drömshow på Cirkus. Härlig känsla de där, man dansar runt i 3 minuter och vet att 4 personer har suttit där hela showen och faktiskt väntat på lilla mej. Så mamma & morfar sov över hos oss så nu har jag hängt med dem i 24 timmar. Åt bamse frukost, strosade runt på stan, åt koreanskt till lunch, lyssnade på jazz inne på NK & tog oss stora koppar kaffe hemma igen innan dem tog sig mot tåget för en stund sedan. En riktigt mysig dag. Älskar er <3

Nu ska sminket på och om ca 2 timmar dansar vi i neon igen. Gotta love it!

xx

Let's do this.

Kategori: Thinking outside the boxIkväll gör vi det igen. Vi körde igår & vi ska köra imorn men ikväll kommer min fina familj och tittar.
Som om de är min show? HAHAH jaja, dem blunar fram till finalnummret, sen kommer de dem väntat på... Jag!
(..Och Lena Ph..)

Klantig.

Kategori: Thinking outside the box

Jag är så jävla osmidig! Ni i min omgivning vet att jag slår mig hela tiden, skadar mig & är allmänt oförsiktigt! Jag har ofta lite sådär bråttom också, vill att saker och ting ska gå fort.
Förr när dem hörde mig gorma "Aaaaaaaj!" kom dem till undsättning på dirr & undrade vad som hänt.
Familjen slutade med de för säkert 12-13 år sen, Tobbe gör det ibland men oftast när jag slår i knäna hit å dit eller drar i armbågen i skåp eller promenerar rätt in i dörrkarmen så orkar ingen bry sig längre. De är vardag så att säga.
Och den här onsdagen skiljer sig inte mycket från andra;

skulle öppna oboy paketet, men var är saxen? Jaja, jag tar väl brödkniven i stället.. Ritch!! Där drog jag den taggade kniven med ett djupt, fint snitt igenom pekfingret. Blödde gjorde det, rikligt. nästan strålade ut blod.. tur att man inte är klen & blir sådär yr av blod som vissa kan bli.
Så hade vi ju inga plåster hemma, nehe, då fick man improvisera igen. Så jag tog en såndär desinficerings servett som ja tryckte mot jacket så lindade jag tejp över det, de va väl smart?

Ni får ingen bild, ni får föreställa er mej springandes runt i lilla lägenheten letandes efter förband, blod som skvätter ja och hela de där köret samtidigt som jag ska göra frukost. En härlig start på dagen.

put on your dancing shoes.

Kategori: Thinking outside the boxHar tyckt synd om mig själv & klagat över huvudvärk alldeles för länge. Ändring! Ska ta mig i kragen och laga lite middag.

Min helg.

Kategori: Thinking outside the boxKom med tåg i fredags till byn. Gjorde marken & köpte med mig munkar, nougat, torkat renkött & en t-shirt! HAHAH Kan inte för allt ivärlden förstå att jag, MOI!, köpt en tröja på Hallsbergsmarken. Ni ska få se den nån dag. Sen dess har jag bara degat med min fina lillsasyster i familjens soffa. Återvände till stockholm i går & släpade mig till skolan i morse. De gick så där :/

Torsdags galej.

Kategori: Thinking outside the boxI torsdags firade vi fyra 1 år som vänner. Myste till det på söder teatern med lite stand up & snacka. Kul <3

Hello sweet pancakes.

Kategori: Thinking outside the box

Resultat. Trist.

Kategori: Thinking outside the box
Så här har ni den. Min träningsdagbok. Rätt så kass faktiskt.. jaja bättre lycka nästa gång.

Jin & jag kollar läget, livet är helt ok!

Kategori: Thinking outside the box

foto1458 (MMS)

Jin & jag kollar läget, livet är helt ok!

Fjärde kvällen i rad.

Kategori: Thinking outside the boxLet's do it again, precis lika bra som dem andra kvällarna! Love it! <3

Tips från coachen.

Kategori: Thinking outside the box

Om ni undrar varför jag inte bloggat på ett tag så är det för att jag varit upptagen med det här. Kom och se!