Andrea.

Thinking outside the box

22:48

Kategori:

Idag jobbade jag några timmar på Lindex i Hallsberg, åt ett paket prosciutto till lunch, grillade tillsammans med pappa, mamma & morfar & nu har jag varit ute & "sprungit". Jag har aldrig riktigt lyckats med den där joggningen. Folk snackar om att dem drar ut & springer i typ 45 min så jag prövade för typ 4 år sedan. Drog på mig discoskorna, pluggade i musik & sprang iväg.. Orkade typ i 45 sekunder innan jag gav upp. Nu när Ellen & jag var i Thailand fick hon mig att "springa" varje dag. Felet jag gjorde va ju att jag kubbade på, sprang utav bara helvete, mitt snabbaste för de va så jag trodde man gjorde men icke!! Man lunkar ju på i lite halvskön takt. Jag gillar't! Har sprungit ett par gånger här hemma också, hittat min egen takt. Det går lite fortare nu dels för att det inte är 35 grader varmt här hemma & kanske också för att jag blivit lite mer tränad? Hoppas!! Annars är de ju ett jävla slöseri med värdefull ätar-tid. Över & ut

21:53

Kategori:

Ja här sitter jag ihop kurad. väntar på att Veera ska ringa upp.. Eller ska jag ringa igen? Hon är den enda människan, som jag inte är släkt med, som jag kan prata i telefon med. Asso jag kan ju prata med andra också men hatar överlag att snacka i telefon. Har nästan telefonskräck, mobilfobi! Skickar hellre ett sms än utsätter mig för dem där pinsamma tystnaderna. Extra jobbigt blir det ju när det är ett viktigt samtal, man ska boka nåt möte eller ringa & avboka nåt skit! Då måste jag ladda i nån timma innan.

14:24

Kategori:

Sitter uppe i lunchrummet. Har just tryckt i mig den äckligaste Felixpajen av dem alla.. Kyckling & broccoli. Aaah den såg så jävla god ut men icke! Köp den inte! Jag slösade just bort en härlig halvtimmas rast med att tänka "guud va äckligt!" tog en till tugga "usch!" tog några tuggor till i hopp om att den skulle växa på mig men nej då.. Den växte bara i munnen. Klart slut

23:54

Kategori: Thinking outside the box

Jag har varit ledig från jobb, skola & plikter i över en månad. Imorgon ska jag jobba sex timmar och ligger nu här i sängen & tycker att det känns lite jobbigt. Känner mig besvärad & nästan lite ångest fylld. Jag vet med 100% säkerhet att när jag väl står där i butiken så tycker jag att det är roligt. Ser fram emot att träffa lite folk & gamla arbetskamrater men varför i hela helvette är min hjärna så muppig? Bara att somna fort så morgondagen kan börja.

Hemma.

Kategori:
Efter att ha spenderat tre underbara veckor i Thailand är jag nu tillbaka i Hallsberg. 21 dagar av skratt, lugn & solterapi. Härliga dagar med min fina vän Ellen precis när jag behövde dem.
Tack!